mortallx Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Melodia "Change", interpretata de Hotel FM, va reprezenta anul acesta Romania la Eurovision, care va avea loc in Dusseldorf, Germania, anunta Ziare.com. Trupa a obtinut punctajul maxim din partea juriului si 10 puncte din partea publicului in cadrul competitiei, transmisa in noaptea de Revelion de TVR. Piesa a fost compusa de Gabriel Baruta, cel care a primit si un autoturism BMW Seria 3, si a fost interpretata de solistul David Bryan. Locul al doilea a fost ocupat de melodia "Open Your Eyes", interpretata de Distinto, Ianna si Anthony Icuagu, iar locul al treilea de Mihai Alexandru. Competitia la care vom fi reprezentati de Hotel FM se va desfasura, conform TVR, la Arenele Fortuna din Dusseldorf, care au o capacitate de 54.000 de locuri. Din cauza spatiului ocupat insa de scena si de tehnica speciala, numarul de locuri rezervate spectatorilor a fost redus la o cifra care depaseste totusi 24.000 de locuri. Publicul va putea viziona cele doua semifinale, marea finala si va avea acces si la unele repetitii cu costume. Zona competitionala se afla la o distanta de 5 km atat de Aeroportul International din Dusseldorf cat si de centrul orasului. Sursa:metalhead.ro Parerea ma este ca melodia "open your eyes" merita locul intai,nush pe ce locul 15 o sa iasa si melodia asta de la hotel FM.
Radu-retired Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Nici locul 15 nu prindem cu melodia asta :-j slab rau anu asta:<
Dani Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=394736 Este topic la Muzica :) @on Eu zic ca e cea mai buna din concurs si sper ca vom obtine un loc bun cu ea. Asa ati zis si cu piesa de anul trecut si a luat locul 3
Random Hero Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Chiar suna bine melodia, vroiati cumva sa vina Inna la Eurovision??
Lexa Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Melodia zici ca e in genul celor de la emisiunile alea cu bebelusi cu televizor la burta si care scot sunete ciudate. Plus ca, tonul vocii, atitudinea nu inspira nimic care sa te faca sa votezi si e mai degraba o melodie de Mamaia sau Cerbul de aur si nu o melodie de Eurovision care sa te ia de cap. Si alta chestie, cum mama naibii sa pui selectia nationala in seara de revelion? E cea mai tampita idee de pana acum. Distinto, Ianna etc wtf, cum a iesit pe 2? Melodii de genul nu le-as baga in competitie. Blaxy girls daca ar fi avut o voce mai ferma poate ca ar fi reusit sa castige ceva dar e prea childish. Nici melodia Elenei Leticia Moisescu nu e rea, putin mai prelucrata si o interpretare diferita, mai dura, agresiva.
Eric Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Nu cred ca ne incadram nici in primele 10 locuri cu melodia asta...nu e prea reusita, puteau sa se chinuie si ei mai mult, poate aveau vreo sansa.
mortallx Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 Chiar suna bine melodia, vroiati cumva sa vina Inna la Eurovision?? Nu zic so bage pe Inna la Eurovision dar piesa "open your eyes" chiar merita,acolo erau voci.In piesa asta nu se vede o voce mai "dura",orice cantaret ar putea so imite asa cum si altii imita melodia aceeia cu "Bilionaire".Cum crezi ca a luat locul 3 melodia de anu trecut? datorita intensitatii vocii Paulei Seling nu ca au avut ei pian transparent .Melodia "Open your eyes" putea sa se clasifice sigur printr-e primele locuri.
The Wizard Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 ianna != inna oricum eurovisonul e praf. se voteaza ei intre ei. cam poti vedea care, cui da 12 pct.
acelasi_bandit Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Nu mi se pare atat de reusita melodia asta...Sa vedem acum,dar dupa parerea mea nu cred ca are prea multe sanse la un top 1-5 .
Equilibrium Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Change e o piesa frumoasa, imi place, e o piesa mai deosebita. Open youre eyes este mult mai buna, dar cum zice si un comentator de pe youtube, cand sunt combinate vocile nu suna deloc bine, parca ar fi un amalgam de voci si nu intelegi mai nimic. :)
Argentin Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Nu prea e reusita melodia eu sper sa castigam si noi ceva acolo dar nu prea sunt sanse din ce am citit pe aici...
xScorpioNx Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 melodia in sine suna chiar bine , poate obtinem un loc impresionant
Random Hero Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 ianna != inna oricum eurovisonul e praf. se voteaza ei intre ei. cam poti vedea care, cui da 12 pct. Cel putin e o sansa ca unii sa se afirme in industria muzicala, mai ales daca au un oarecare succes aici.
Dani Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Trebuie sa fim optimisti si sa ne gandim ca vor obtine un loc cat mai sus. Ca nu place multora e alta treaba, dar asta nu inseamna ca melodia nu e buna. @Lexa esti compozitoare si nu stim? Imi place de voi ca toti va dati experti, dar nici unul n-ati incercat macar sa scoateti o melodie in viata voastra. Astia suntem noi, un popor de carcotasi. Nu va place melodia ca e prea pozitiva. Lasati-i sa ajunga acolo, sa vedem voturile si dupaia comentati.
bunny Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Chiar suna bine melodia, vroiati cumva sa vina Inna la Eurovision?? La cat de vedeta e tipa in strainatate, sa stii ca ideea nu-i proasta. La o adica si ce daca interpreta e de rahat la noi, atata timp cat place lumii de din afara. E un principiu pe care cu toti il folosim desi poate nu ne dam seama. xDDDDDD Cat despre melodie, e draguta, mie-mi place, acum o ascult pentru prima oara, am sa si-o adaug in mp4. xDD Wtf, open your eyes aia...GEEZUS, numai cum canta imi inspira o inmormantare cu bocitoare. Dani, nu cred trebuie sa fim "experti" sau sa concepem o melodie doar pentru a ne da cu o parere sau a face o comparatie intre niste melodii. Ceea ce faci tu acum e sa aperi ceva ce nici nu stii ce aperi, dar o faci cu gandul ca pui la punct un user pe care tu-l crezi ca e afon. Asta e, nu toata lumea a luat lectii de muzica, sau ma rog, dar cred ca am dreptul sa aleg ce muzica imi place si ce nu, si mai ales dreptul la exprimare in legatura cu asta. Esti de acord cu mine. Si nu, nu e o intrebare.
Lexa Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Trebuie sa fim optimisti si sa ne gandim ca vor obtine un loc cat mai sus. Ca nu place multora e alta treaba, dar asta nu inseamna ca melodia nu e buna. @Lexa esti compozitoare si nu stim? Imi place de voi ca toti va dati experti, dar nici unul n-ati incercat macar sa scoateti o melodie in viata voastra. Astia suntem noi, un popor de carcotasi. Nu va place melodia ca e prea pozitiva. Lasati-i sa ajunga acolo, sa vedem voturile si dupaia comentati. Uhm, nu sunt compozitoare dar am crescut intr-o familie, practic, obsedata de muzica. Singura din familie care are si studii muzicale e mama. Anyway, inca din scutece ascultam cat era ziulica de mare fel si fel de interpreti dar lucrul care a contat cel mai mult in "educatia muzicala" data de mama a fost faptul ca imi si explica la o melodie ce e bine sa alegi ca reper, mai intai, si apoi cum sa asculti o melodie la modul general. Avand in vedere ca Eurovision este un concurs anual cred ca se poate alege MACAR o data pe an o melodie unica, o melodie care sa-ti miste pana si cea mai mica molecula, nu ca donsorii de la HOTEL FM, o piesa in stil Michael Bubble (da, despre el se poate spune ca si-a dovedit unicitatea, desi se spune ca e un Frank Sinatra Jr.) cu tenta de Patd!. Directia 5 pot sa spun ca m-a dezamagit fiind in linie cu HOTEL FM. Blaxy girls ... uite cam ce voce trebuia la melodie :): La cat de vedeta e tipa in strainatate, sa stii ca ideea nu-i proasta. La o adica si ce daca interpreta e de rahat la noi, atata timp cat place lumii de din afara. E un principiu pe care cu toti il folosim desi poate nu ne dam seama. xDDDDDD Da-i refresh la comentarii pe youtube, au inceput sa se plictiseasca de ea, lucru care era de asteptat. Daca nu scoate ceva nou care sa le suceasca mintile fanilor ei, cam greu de crezut ca mai rezista pe piata. Wtf, open your eyes aia...GEEZUS, numai cum canta imi inspira o inmormantare cu bocitoare. That's exactly my point ! Intr-un timp era un kitsch ca toate melodiile lente si de "jale" sa participe la Eurovision. Wth, e un concurs care reuneste atatea tari si ultimul lucru pe care ar trebui sa-l inspire e tristetea. Acum 2-3 ani cand am vazut cum o melodie asemanatoare PENTRU SURDOMUTI SI RETARDATI (nu e o jignire ci e o conditie psihica) din Lituania a iesit pe locul 2 imi venea sa dau cu ceva in televizor.
Dani Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 La cat de vedeta e tipa in strainatate, sa stii ca ideea nu-i proasta. La o adica si ce daca interpreta e de rahat la noi, atata timp cat place lumii de din afara. E un principiu pe care cu toti il folosim desi poate nu ne dam seama. xDDDDDD Cat despre melodie, e draguta, mie-mi place, acum o ascult pentru prima oara, am sa si-o adaug in mp4. xDD Wtf, open your eyes aia...GEEZUS, numai cum canta imi inspira o inmormantare cu bocitoare. Dani, nu cred trebuie sa fim "experti" sau sa concepem o melodie doar pentru a ne da cu o parere sau a face o comparatie intre niste melodii. Ceea ce faci tu acum e sa aperi ceva ce nici nu stii ce aperi, dar o faci cu gandul ca pui la punct un user pe care tu-l crezi ca e afon. Asta e, nu toata lumea a luat lectii de muzica, sau ma rog, dar cred ca am dreptul sa aleg ce muzica imi place si ce nu, si mai ales dreptul la exprimare in legatura cu asta. Esti de acord cu mine. Si nu, nu e o intrebare. bunny e normal ca toata lumea sa aiba o parere si nu ma deranjeaza cu nimic acest lucru. Din contra, e foarte ok. Ceaa ce nu-mi place e atitudinea pe care o folosesc multi de aici, ca si cum ar fi ceva experti in muzica si nu cumva sa se treaca peste ei. Ma intelegi? Nici n-au inceput pregatirile pentru Eurovision 2011 si deja le taiam picioarele. Uhm, nu sunt compozitoare dar am crescut intr-o familie, practic, obsedata de muzica. Singura din familie care are si studii muzicale e mama. Anyway, inca din scutece ascultam cat era ziulica de mare fel si fel de interpreti dar lucrul care a contat cel mai mult in "educatia muzicala" data de mama a fost faptul ca imi si explica la o melodie ce e bine sa alegi ca reper, mai intai, si apoi cum sa asculti o melodie la modul general. Avand in vedere ca Eurovision este un concurs anual cred ca se poate alege MACAR o data pe an o melodie unica, o melodie care sa-ti miste pana si cea mai mica molecula, nu ca donsorii de la HOTEL FM, o piesa in stil Michael Bubble (da, despre el se poate spune ca si-a dovedit unicitatea, desi se spune ca e un Frank Sinatra Jr.) cu tenta de Patd!. Directia 5 pot sa spun ca m-a dezamagit fiind in linie cu HOTEL FM. Blaxy girls ... uite cam ce voce trebuia la melodie :): Da-i refresh la comentarii pe youtube, au inceput sa se plictiseasca de ea, lucru care era de asteptat. Daca nu scoate ceva nou care sa le suceasca mintile fanilor ei, cam greu de crezut ca mai rezista pe piata. That's exactly my point ! Intr-un timp era un kitsch ca toate melodiile lente si de "jale" sa participe la Eurovision. Wth, e un concurs care reuneste atatea tari si ultimul lucru pe care ar trebui sa-l inspire e tristetea. Acum 2-3 ani cand am vazut cum o melodie asemanatoare PENTRU SURDOMUTI SI RETARDATI (nu e o jignire ci e o conditie psihica) din Lituania a iesit pe locul 2 imi venea sa dau cu ceva in televizor. Eu stiu cum se voteaza la Eurovision in mare si de aceea stiu ca Hotel FM are sanse. Daca asta de mai jos a castigat concursul atunci si noi putem. Melodia Paulei Seling a fost de 10 ori mai faina ca si a emokid-ului german. Dar cine sunt eu sa decid chestia asta? S-a votat? A castigat? Bravo ei. Indiferent de cine a castigat si ce melodie au, noi trebuie sa-i sustinem. Daca ajung undeva sus poate vor obtine ceva contracte internationale si vor deveni mult mai buni. Totul se invata. Nu-mi place melodia pusa de tine. Nu ascult asa ceva mai ales cand vad titlul pesimist Cum ii ziceam si lui bunny, fiecare are o parere, dar multi folosesc o atitudine de mare expert si asta cred ca nu e bine.
Luci Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Daca nu intra in primele 10 inseamna ca eu chiar sunt expert si tu esti un afon. Mai vorbim dupa Eurovision.
Dani Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Daca nu intra in primele 10 inseamna ca eu chiar sunt expert si tu esti un afon. Mai vorbim dupa Eurovision. Te-ai simtit? hehehe Eu am zis in general, dar e bine si asa. Si daca intra in primele 10 ce faci? Strigi pe forum ca esti afon si promiti ca nu mai vorbesti niciodata de muzica? p.s. Eu nu mi-am dat cu pumnul in piept. Eu am zis pur si simplu ca trebuie sa-i sustinem pentru ca sunt romani si cu asta basta plus ca imi place piesa. Nu cred ca mi-am dat aere nicaieri.
Luci Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 De ce sa ii sustin pentru ca sunt romani daca piesa lor mi-se pare una de ...
Lexa Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 bunny e normal ca toata lumea sa aiba o parere si nu ma deranjeaza cu nimic acest lucru. Din contra, e foarte ok. Ceaa ce nu-mi place e atitudinea pe care o folosesc multi de aici, ca si cum ar fi ceva experti in muzica si nu cumva sa se treaca peste ei. Ma intelegi? Nici n-au inceput pregatirile pentru Eurovision 2011 si deja le taiam picioarele. Eu stiu cum se voteaza la Eurovision in mare si de aceea stiu ca Hotel FM are sanse. Daca asta de mai jos a castigat concursul atunci si noi putem. Melodia Paulei Seling a fost de 10 ori mai faina ca si a emokid-ului german. Dar cine sunt eu sa decid chestia asta? S-a votat? A castigat? Bravo ei. Indiferent de cine a castigat si ce melodie au, noi trebuie sa-i sustinem. Daca ajung undeva sus poate vor obtine ceva contracte internationale si vor deveni mult mai buni. Totul se invata. Nu-mi place melodia pusa de tine. Nu ascult asa ceva mai ales cand vad titlul pesimist Cum ii ziceam si lui bunny, fiecare are o parere, dar multi folosesc o atitudine de mare expert si asta cred ca nu e bine. Lenna a castigat Eurovision prin charisma, personalitate si ceva aparte. Melodia e una foarte placuta si a meritat sa castige. Desi era o melodie care imi placea nu ma asteptam sa castige si nici nu imi pare rau ca a castigat. Melodia Paulei nu a fost mai faina decat a "emokid-ului german" ( ) si asta arata cat de putina muzica indie / folk aculti, influentele dominante prezente in melodia nemtoaicei apartinand genului indie folk (e si indie folk, nu doar indie sau doar folk). Nu ai citit cum trebuie ce am scris, asa ca te rog sa citesti iar. Am scris ca o astfel de voce ar fi fost mai potrivita pentru melodia celor de la Blaxy Girls. Prin ceea ce ai zis aici imi permit sa folosesc o atitudine aroganta si nu mai spune ca ii sustii fiind roman ci spune ca ii sustii pentru ca sunt oradeni "de-ai tai". PS: melodia de la Pretty Reckless ar putea sa dea lectii unor asa zisi artisti de la noi :).
Dani Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Lenna a castigat Eurovision prin charisma, personalitate si ceva aparte. Melodia e una foarte placuta si a meritat sa castige. Desi era o melodie care imi placea nu ma asteptam sa castige si nici nu imi pare rau ca a castigat. Melodia Paulei nu a fost mai faina decat a "emokid-ului german" ( ) si asta arata cat de putina muzica indie / folk aculti, influentele dominante prezente in melodia nemtoaicei apartinand genului indie folk (e si indie folk, nu doar indie sau doar folk). Nu ai citit cum trebuie ce am scris, asa ca te rog sa citesti iar. Am scris ca o astfel de voce ar fi fost mai potrivita pentru melodia celor de la Blaxy Girls. Prin ceea ce ai zis aici imi permit sa folosesc o atitudine aroganta si nu mai spune ca ii sustii fiind roman ci spune ca ii sustii pentru ca sunt oradeni "de-ai tai". PS: melodia de la Pretty Reckless ar putea sa dea lectii unor asa zisi artisti de la noi :). Probabil ca a castigat prin personalitate, nu sunt eu in masura sa judec, dar mie nu mi-a placut. Cum ziceam, a castigat, bravo ei si asta e singurul lucru care conteaza. Chiar daca melodia nu a fost pe placul unora dintre noi, ea va avea sansa sa devina mai buna datorita impulsului dat si pentru ca a fost sustinuta. Stai linistita ca nu-i sustin neaparat pentru ca sunt oradeni ci pentru ca sunt romani si pentru ca imi place melodia. @ZBK Vezi de ce merge tara prost? Pentru ca nu suntem uniti. p.s. Nu-mi place folk, dar sunt anumite melodii bune...
bunny Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 bunny e normal ca toata lumea sa aiba o parere si nu ma deranjeaza cu nimic acest lucru. Din contra, e foarte ok. Ceaa ce nu-mi place e atitudinea pe care o folosesc multi de aici, ca si cum ar fi ceva experti in muzica si nu cumva sa se treaca peste ei. Ma intelegi? Nici n-au inceput pregatirile pentru Eurovision 2011 si deja le taiam picioarele. Asa da, insa ai dat de inteles altceva. :)
Lexa Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Probabil ca a castigat prin personalitate, nu sunt eu in masura sa judec, dar mie nu mi-a placut. Cum ziceam, a castigat, bravo ei si asta e singurul lucru care conteaza. Chiar daca melodia nu a fost pe placul unora dintre noi, ea va avea sansa sa devina mai buna datorita impulsului dat si pentru ca a fost sustinuta. Stai linistita ca nu-i sustin neaparat pentru ca sunt oradeni ci pentru ca sunt romani si pentru ca imi place melodia. @ZBK Vezi de ce merge tara prost? Pentru ca nu suntem uniti. p.s. Nu-mi place folk, dar sunt anumite melodii bune... Tu spui ca nu-ti place, eu zic ca nu e buna. E o diferenta. Melodia celor de la Hotel FM e un esec dpdv muzical. O sa cer si parerea cuiva in masura sa argumenteze muzical, poate o astfel de parere te convinge. Cat despre remarca scrisa lui ZBK, ce zici de chestia asta: sa fim uniti si cand cel care ne reprezinta se duce sa sara in cap? Sa-l urmam intru totul?
Dani Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Tu spui ca nu-ti place, eu zic ca nu e buna. E o diferenta. Melodia celor de la Hotel FM e un esec dpdv muzical. O sa cer si parerea cuiva in masura sa argumenteze muzical, poate o astfel de parere te convinge. Cat despre remarca scrisa lui ZBK, ce zici de chestia asta: sa fim uniti si cand cel care ne reprezinta se duce sa sara in cap? Sa-l urmam intru totul? Cum ziceam mai sus, gusturile nu se discuta. Multora dintre noi ne place melodia si cred ca si altora le va placea. O sa vedem atunci ce va fi. Stai linistita ca nu se vor duce in cap. N-am zis ca sunt expert, dar imi place ce aud. p.s. Incheiat subiectul pt mine! O sa-l redeschid dupa ce se va termina Eurovision!