SoGooD Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Dupa cum am zis, am incercat, si nu numai pe un pc/net, nu mai te da tu destept si asteapta sa imi raspunda un moderator, sau macar fa un filmulet si tu asemanator in care sa dovedesti ca si tu reusesti acest lucru, desigur filmat cu tot cu desktop din momentul in care intrii in joc. Dupa discutiile pe tema auto-q`ului, a mai facut un film tot el, dar fara cod din cate se pare. Fa si tu acum o diferenta intre cele 2 filmulete : Secunda 03 - 09 = 28 potiuni, 15 - 28 = 60 potiuni: Poti sa alegi oricare 3 secunde din acest filmulet si ai sa observi ca nu foloseste mai mult de 15-20 de potiuni. Secunda 25 - 28 = 29 potiuni: ok hai sa iti explic ceva ... u cu alt caracter cand dai in careva iei reflect si te opresti din dat..atunci o sa iti intre mai greu si potiunile ...... cu dl cum nu te opresti din dat cand iei ref iti intra potiunile f repede cand ataci(si ma contraziceti ca am testat:P)
lenesh Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 ok hai sa iti explic ceva ... u cu alt caracter cand dai in careva iei reflect si te opresti din dat..atunci o sa iti intre mai greu si potiunile ...... cu dl cum nu te opresti din dat cand iei ref iti intra potiunile f repede cand ataci(si ma contraziceti ca am testat:P) Ok, daca ai testat te astept cu un filmulet sa ne arati si noua. Mie unul nu`mi vine a crede ca poti baga in 3 secunde 30 de potiuni indiferent de situatie.
Konvict Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Dupa cum am zis, am incercat, si nu numai pe un pc/net, nu mai te da tu destept si asteapta sa imi raspunda un moderator, sau macar fa un filmulet asemanator in care sa dovedesti ca si tu reusesti acest lucru, desigur filmat cu tot cu desktop din momentul in care intrii in joc. Dupa discutiile pe tema auto-q`ului, a mai facut un film tot el, dar fara cod din cate se pare. Fa si tu acum o diferenta intre cele 2 filmulete : Secunda 03 - 09 = 28 potiuni, 15 - 28 = 60 potiuni: Poti sa alegi oricare 3 secunde din acest filmulet si ai sa observi ca nu foloseste mai mult de 15-20 de potiuni. (se vede la ochi diferenta) Secunda 25 - 28 = 29 potiuni: eu bag mana in foc ca acolo nu a folosit nici un auto qq, cat despre filmat nu stiu nici un program cu care ash putea sa filmez tot desktopul, u stii? ce iti mai place sa te dai mare, mama, mama.
Biggles Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 ok hai sa iti explic ceva ... u cu alt caracter cand dai in careva iei reflect si te opresti din dat..atunci o sa iti intre mai greu si potiunile ...... cu dl cum nu te opresti din dat cand iei ref iti intra potiunile f repede cand ataci(si ma contraziceti ca am testat:P) ba voi va uitati la voi ce prostii scoateti din gura?? care este diferenta intre filmul postat de tsu si filmu postat de tirexel de ce la tsu doar atunci si doar atunci cand ataca se consuma potiunile cate 25 pe secunda??? iar la la tyrex se consuma potiuniile asa cum ar trebui sa se consume. Atunci cand apesi q/w/e sau ce dracu apesi si se consuma o potiune de viata, apare un fel de cooldown ca sa poata sa mai consume urmatoarea potiune de viata. sa ii spuneti chestia asta la un surdo muto chior ca poate el va crede ca un dl poate consuma asa de repede potiuni de viata @stii ce miar place, sa stau langa tsu sal vad eu cu ochii mei cum poate el sa consume asa repede potiunile de viata, si daca nu reuseste ias taia degetele :)) :crazy:
acelasi_bandit Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Ce sa stai tu frate langa tsu,ca n-ai tu treaba cu cs-ul..
Biggles Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Ce sa stai tu frate langa tsu,ca n-ai tu treaba cu cs-ul.. tu esti prost si ratat. din cauza unor oameni ca tine ni se inchid topicurile. macar de te faceai util si scoteai o prostie din gura ca sa fii si tu cat de cat @on topic
Lancelot Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Daca tot a cerut initiatorul topiculuii treaba asta...si deja ati inceput sa va certati...
lenesh Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 eu bag mana in foc ca acolo nu a folosit nici un auto qq, cat despre filmat nu stiu nici un program cu care ash putea sa filmez tot desktopul, u stii? ce iti mai place sa te dai mare, mama, mama. Scrii pe google "desktop recorder", gasesti o sumedenie de programe cu care poti filma, cat despre mana ta pe care o bagi in foc... intai cauta un program de filmat, creeaza un film in care bagi si tu la fel de repede potiunile de viata apoi poti sa ne scoti ochii cat doresti, eu unul il consider codat (nu sunt singurul) si astept o parere din partea unui admin care a facut teste. Cat despre cei ce va injurati/atacati, sa va fie rusine.. Daca tot a cerut initiatorul topiculuii treaba asta...si deja ati inceput sa va certati... Tocmai ce ziceam, in loc sa zici " o sa testez si am sa revin cu un raspuns " atentionezi jucatorii sa nu se mai certe, motivul certei fiind faptul ca voi nu dati prea mare atentie problemei si in lipsa unui verdict fiecare isi sustine "colegul".