boomeey Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=390285&pid=5557280&st=300&#entry5557280 Eh, in loc sa ma culc si sa visez la sarmaua de maine seara, m-am gandit sa va fac un bine, o oferta mai precis. Intr-adevar, dupa cum vedeti si voi, posturile au degenerat si sunt aiurea, eu unul nu inteleg nimic din ce e acolo, iar sa ma uit la zecile de video-uri, majoritatea inutile, nu prea am chef, nici eu, nici colegi mei. Ca stim bine, unele sunt facute si-n asa maniera incat sa-ti distrugi psihologic dusmanul, si de ce nu, poate se iveste si ocazia de a-l suspenda permanent, cand poate de fapt respectivul chiar era nevinovat. (desi sunt sceptic in privinta asta, dar sa zicem). Fiecare guilda (care participa la CS) va trebui sa-si numeasca un reprezentat, un "avocat al poporului" cum se zice la noi acilisha pe linkmania. Sau depinde, nu unul, mai multi, sa zicem guildmasterul si vice guildmaster. In aceasta masura se va face ceva organizat si nu mai posteaza toata lumea atatea porcarii si acuzatii fara rost, si sa nu mai zic de insulte. Voi nici macar nu va cunoasteti intre voi dar repede sariti la gatul unuia care e impotriva spuselor dumneavoastra, ca na, nu esti de-al meu, te-njur. Pentru HH si HONEY am observat cam ce persoane isi sustin punctul de vedere. Pentru HH, Tsu, sa zicem, desi nu stiu in ce masura isi poate lua degetele de pe tastele "p r o s t i" in ordinea respectiva, sau orice fel de aluzii de genul ca si pana acum, iar pentru HONEY, tranced. Restul guildelor? As dori cate 2 persoane pentru fiecare guilda, formati cate-un grupulet si asa puteti sa va contraargumentati fara ca un tampit sa vina si sa va injure ca asa i s-a sculat lui si nu-i convine situatia. Vorbim dupa revelion, sarbatori fericite. pai stai putin, ca nu e asa :)) cum adica sa desemnam purtatori de cuvant care sa posteze in topicul respectiv? :)) e un forum public bunny si fiecare utilizator are dreptul sa posteze in sectiunea respectiva atata timp cat respecta regulamentul. daca e discutie despre CS, e discutie despre CS. nu scrie nicaieri ca in discutiile despre CS nu am voie sa-mi acuz adversarul, ca n-am voie sa aduc dovezi impotriva lui sau ca n-am voie sa il pish in freza. daca am injurat, da-mi suspend. da nu vad nici un motiv pentru care sa se inchida topicul ala atata timp cat discutiile au la baza castle siege-ul. ia arunca de curiozitate o privire si ai sa vezi cand si unde a degenerat discutia. mai exact pe pagina 12 :) Pana se desemenaza avocatii..topicul e inchis si unde se desemneaza avocatii daca inchizi topicul? la Recicle Bin? sunt 765 de guilde pe serverul asta. sa nu imi zici ca stai tu sa desemnezi cate un purtator de cuvant pentru fiecare guilda in parte :))
Konvict Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Hai ca deja ati inceput sa o dati din fanta in cola, la fall of fame am inteles posteaza doar un gm la fall of fame cs posteaza doar gm aliantei, dar aici deja depasiti limta bunului simt, eu unul voi posta unde vreau, cand vreau,ce vreau ca doar e contul meu, iau ss asta e astept sa treaca.
boomeey Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 in loc sa se simplifice regulamentul, voi vreti sa il faceti mai stufos atat in joc, cat si pe forum. aruncati o privire pe forumul asta (la celelalte comunitati - servere) si spuneti-mi unde gasiti cele mai multe interdictii :)
Lancelot Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Acolo unde userii nu-si respecta colegii de forum si de joc cat si adminii/moderatorii. Adica aici. Boom trebuie sa intelegi. Se va redeschide probabil topicul vechi dupa ce vom stabili ce sanctiuni se vor aplica celor care fac circ degeaba. Gen Sadi and co. Pana atunci se pare ca nu poate exista un topic de genul asta fara scandal si tiganeala. Te rog sa nu mai redeschizi inca un topic pe tema asta pentru ca vei fi sanctionat