Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

zxcv123

nelamuriri suspend [cRs]

Recommended Posts

Guest SadiSadi96
Posted

s-a verificat si la Reyakos si TrishElf?

pai ce ma pe ei ii cheama Sadi sa se verifice logurile si pt ei ?:)) La mine sa verificat pt un bok , la astia e grele.

Posted

tot HH-ul stie ce se discuta la AS, si confirmarile au venit direct din gura lor pe conferintele facute pe skype. mai in gluma, mai in serios s-au batut cu pumnul in piept ca atata timp cat e cavalerul in staff ei sunt intangibili. vreti sa demonstrati contrariul insa cam timid. chiar nu v-ati saturat de atatea acuzatii la adresa lui?

pana acum sustineati sus ti tare ca imaginea staff-ului mu online nu trebuie sa fie patata cu acuzatii aruncate aiurea, da vad ca pana la urma va place sa fie patata, ca la urma urmei nu faceti nimic nici daca vi se dau dovezile mura in gura :) unde mai e integritatea staff-ului sectiunii mu?

la celelalte sectiuni cum greseste un moderator de 2-3 ori, i se scoate functia imediat. aici aveti dovezi de un an de zile si care s-au tot adunat pe parcurs, da vad ca nu faceti nimic cu ele.

@OT: in legatura cu reyakos. luati doar printul lui, si reply-urile care le-a dat pe forum. apoi o sa va dati seama daca trebuie sa-i dati 99 sau nu :)

Posted

nici eu nu am apucat sa-mi salvez numele guildei, nici Addicted nici HONEY. sa nu mai zic de iteme si jwlurile dupate, la care am muncit saptamani intregi; alea s-au dus odata cu 99-le. noua nu ne-a zis nimeni nimic cu toate ca aveam in jur de 5-6 admini in alianta pe vremea aia. da se pare ca in HH ajung informatiile in timp real dom'ne, si nimeni nu poate face nimic.

tu nu ti-ai salvat nimic de pe bk pentru ca nu erai acasa la ora cand ti-a fost activat suspendul. inceteaza sa te mai dai lovit.

Posted

si tie sadi dc ti`a zis ca ai 99 sa iesi de pe cont, trebuia sa iti dea d/c direct ... nici eu de pe bk nu am apucat sa iau itemele

46. HHanterZ 1 HHunterZ

http://www.linkmania.ro/s2/guilds/index.php?pagina=35&ord=1

oare de ce ati pastrat numele? nu aveati nici un motiv sa rupeti alianta decat ca sa salvati numele guildei pt ca ati fost avertizati din timp de nea Lancelot de aia , fac pariu ca si itemele le-ati mutat

asa se poarta mai nou

Posted

si tie sadi dc ti`a zis ca ai 99 sa iesi de pe cont, trebuia sa iti dea d/c direct ... nici eu de pe bk nu am apucat sa iau itemele

cate conturi ai reusit sa blochezi pana acum? Prutus, CERBY , Gunit , [cRs]

direct sau nu ai contribuit si tu invantandu-i toate mizeriile alea de programe si smecherii

nu inteleg de ce inca li se permite accesul pe server unor asemenea specimene care au stricat tot jocul

si inca mai ai tupeul sa comentezi de iteme? cand ati fost anuntati clar ca o sa ia 99?

cat despre Reyakos cred ca am zis destule in topicul despre CS , fimuletele si poza aia spun totul

Guest SadiSadi97
Posted

Gunit , am si precizat ca a intrat un admin in joc si mi-a zis ca am 99 => ca mi-am luat itemele , DAR NU AM AFLAT DE LA SIFOANE.

Guest arde uite cum arde
Posted

presupun ca trb sa te credem? :)))) daca crs a fost anuntat ca ia 99 (bn ca tot u erai) pe tn clar te a anuntat si ti ai mutat itemele....asa ca cautati alti prosti

Cine e sifonu dintre admini care toarna tot in HH ? informatii de la AS scurse printre playeri ! ,

Crs a spart deja hh-ul a fost informat ca va lua 99 ?, se pot lua masuri domnilor admini ?

Eu cand am luat 99 pe Sadi*BK nu am stiut nimic ,noroc ca a intrat un admin si mia zis sa ies de pe cont ca am luat 99 , iar dupa 5 min a aparut si un topic cu acuzele asupra mea facut de Lancelot in stilul caracteristic.

Se pare ca doar micile guilde mai raman masca cand apare cate un 99, restul stiu din timp.

@Automat toate itemele salvate :)cu ajutorul informatiilor

Daca voi afla cine e, va fi demis. Pana atunci sunt doar banuieli intr-o discutie ce nu-si are locul.

se pare ca totul a fost adevarat...acum vrem demisia sifonarului....daca nu tot staful sa isi prezinte demisia....cu exceptia lui ody care e impartial dar nu are cu cn

Guest SadiSadi97
Posted

cate conturi ai reusit sa blochezi pana acum? Prutus, CERBY , Gunit , [cRs]

cat despre Reyakos cred ca am zis destule in topicul despre CS , fimuletele si poza aia spun totul

Si pe Barosanu ai scapat ca printre urechile acului , sa nu uitam

Guest Linkmania nu Te vrea
Posted

U ai informatiile tale propii , gen Lancelot :whistle:

Posted

voi traiti in lumea voastra :)

Intrebati-i pe noii vostrii oameni, pe cei din Royal, daca Lance ne spunea ceva cat au fost ei in alianta -_- Oick nici atat, morf3u, nici nu stiam ce ati scris voi acolo, iar frate-miu =))

@zxcv123 esti prost, fa diferenta intre numele de guild si numele de caracter ratonule 8-|

@arde uite cum arde "se pare ca este adevarat" mai, cum ai ajuns tu la aceasta concluzie?

P.S. voi acum de ce ati mai facut un topic daca Ody a dat un ss si a spus ca o sa afle daca cineva dintre admini ne-a spus? Va place sa va tiganiti presupun :)

Posted

Intrebati-i pe noii vostrii oameni, pe cei din Royal, daca Lance ne spunea ceva cat au fost ei in alianta -_-

nu va spunea nimic dar voi, daca nu ma insel chiar u ai venit in arena la preluare knd eram cu LiNU la fire si ai inceput sa`l iei pe LiNU peste picior pt k a depus cerere de GM, oare u de unde stiai?

Posted

nu va spunea nimic dar voi, daca nu ma insel chiar u ai venit in arena la preluare knd eram cu LiNU la fire si ai inceput sa`l iei pe LiNU peste picior pt k a depus cerere de GM, oare u de unde stiai?

bai ma lasi? =)) Pai, in primul rand nu mai tin minte faza =)) Poate nici nu eram eu, poate era bogz, insa, chiar crezi ca este imposibil sa se afle de la x si y cand depune cineva pentru admin? :)) Uita-te doar in topicurile astea cate tatze se zbat, dar in joc...

Iti spun eu, vestile circula rpde :)

NEXT

Guest arde uite cum arde
Posted

Intrebati-i pe noii vostrii oameni, pe cei din Royal, daca Lance ne spunea ceva cat au fost ei in alianta -_- Oick nici atat, morf3u, nici nu stiam ce ati scris voi acolo, iar frate-miu =))

@zxcv123 esti prost, fa diferenta intre numele de guild si numele de caracter ratonule 8-|

@arde uite cum arde "se pare ca este adevarat" mai, cum ai ajuns tu la aceasta concluzie?

P.S. voi acum de ce ati mai facut un topic daca Ody a dat un ss si a spus ca o sa afle daca cineva dintre admini ne-a spus? Va place sa va tiganiti presupun :)

alex da.....nu zice il cun oarecum cum procedeaza...cat de lance......cei din royal nu au cum sa stie.

ptr ca nu sunteti asa de prosti sa strigati in gura mare....BA MA AVERTIZAT LANCELOT CA CRS VA LUA 99.....sa fim seriosi.

Posted

da ma traiesc in lumea mea si aberez de o luna incoace nu?

dar cum se face ca tot ce am zis s-a adeverit pana acum? si voi erati mereu siguri pe voi "ba noi estem curati , alexey asta e doar gura de el"

am avut mereu dreptate , cel putin legat de ce foloseati voi la cs

p.s. mai sunt destui care trebuie sa fie prinsi , big brother is watching

Posted

da alexey, daia eu am 99 -_-

Daca a dat ss lui ccRs inseamna ca a vazut ceva in loguri, nu in rahatul ala de film -_-

P.S. va mai intreb odata, daca Ody a dat ss in acel topic, a spus ca o sa se uite daca cineva a "sifonat" d c ati deschis acest topic?

Guest Boc De Linkmania
Posted

da alexey, daia eu am 99 -_-

Daca a dat ss lui ccRs inseamna ca a vazut ceva in loguri, nu in rahatul ala de film -_-

P.S. va mai intreb odata, daca Ody a dat ss in acel topic, a spus ca o sa se uite daca cineva a "sifonat" d c ati deschis acest topic?

Acest topic e pt Reyakos si Trishelf boule care esti .

Posted

Informatiile scapa usor, pot spune asta din scurtele "amicitii" cu anumite persoane, nu e doar o singura persoana. Singurul care n-ar scapa ceva nici in ruptul capului e Rede dar e de ajuns ca scapa colegilor lui care la randul lor scapa amicilor lor. Cat despre initiativa lui Oddy, nu are ce sa faca pentru ca nu poate afla asa ceva si nu cred ca o sa dea 90% din staff afara pentru a afla cine a sifonat.

Asa ca n-aveti ce face, "let it be!" cum spunea cineva :).

Posted

Acest topic e pt Reyakos si Trishelf boule care esti .

sadi banuiesc? :) Daca avea sa le dea ss le dadea din acel topic sau daca trebuie sa caute in loguri, nu cred ca voi, facand acest topic ii aduceti aminte :) Insa, voi fiind niste tatze ordinare, va place sa va vaitati si sa va dati in spectacol.

Hai ca va las sa va distrati singuri, papapaappap

P.S. @ indivitu cu injectivele :) daca topicul era pentru reya si trish de ce vorbiti despre admini? CRETINILOR :)

Guest arde uite cum arde
Posted

sadi banuiesc? :) Daca avea sa le dea ss le dadea din acel topic sau daca trebuie sa caute in loguri, nu cred ca voi, facand acest topic ii aduceti aminte :) Insa, voi fiind niste tatze ordinare, va place sa va vaitati si sa va dati in spectacol.

Hai ca va las sa va distrati singuri, papapaappap

P.S. @ indivitu cu injectivele :) daca topicul era pentru reya si trish de ce vorbiti despre admini? CRETINILOR :)

tu esti ma tzatza ca noi cretinule care esti cretin

ce tot te zbati ca pestele pe uscat?tie ca va lua si aia 2 99?ca "nu" o sa mai aveti 1 sifonar printre admini?care e frustrarea?

Posted

S-au dat suspenduri celor pentru care am avut dovezi care sa justifice un suspend de 99 zile. Lui Reyakos spre exemplu, pentru o poza in care intreaba ceva nu cred ca puteam sa dau 99 zile suspend.

Restul discutiilor de pe aici sunt simple banuieli si acuzatii pentru care nu aveti vreo dovada concreta si pentru care puteti lua suspenduri serioase, asa ca potoliti-va. E o chestiune interna a staffului si va fi rezolvata de staff. Sper ca e ultimul topic pe tema asta, altminteri vom incepe cu suspendurile pe forum.

Posted

tot HH-ul stie ce se discuta la AS, si confirmarile au venit direct din gura lor pe conferintele facute pe skype. mai in gluma, mai in serios s-au batut cu pumnul in piept ca atata timp cat e cavalerul in staff ei sunt intangibili. vreti sa demonstrati contrariul insa cam timid. chiar nu v-ati saturat de atatea acuzatii la adresa lui?

pana acum sustineati sus ti tare ca imaginea staff-ului mu online nu trebuie sa fie patata cu acuzatii aruncate aiurea, da vad ca pana la urma va place sa fie patata, ca la urma urmei nu faceti nimic nici daca vi se dau dovezile mura in gura :) unde mai e integritatea staff-ului sectiunii mu?

la celelalte sectiuni cum greseste un moderator de 2-3 ori, i se scoate functia imediat. aici aveti dovezi de un an de zile si care s-au tot adunat pe parcurs, da vad ca nu faceti nimic cu ele.

@OT: in legatura cu reyakos. luati doar printul lui, si reply-urile care le-a dat pe forum. apoi o sa va dati seama daca trebuie sa-i dati 99 sau nu :)

ti-o fi trecut si tie prin cap ca poate au vrut sa evite un nou caz GUNIT si sttindu-se cu musca pe caciula au preferat sa salveze ce se mai putea salva?Despre afirmatii facute in gluma si barfe am auzit si eu destule. Tu ca si restul de agitatori care aveti ceva personal cu mine concetrati-va la joc .Are cine sa ma traga la raspundere. In cazul in care e ceva de zis. Deocamdata ..multumeste-i si tu ca si altii ip-ului dinamic ca te mai aflii printre noi. In alte vremuri nu ai mai fi avut nici macar cont pe forum..Hai sa incetam cu caterinca intr-un topic in care 2 useri cu suspenduri permanete in joc pentru cheating/hacking vin si acuza lumea.Pe bune.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...