Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Suspendatine

Cum ?

Recommended Posts

Guest Suspendatine
Posted

Cine e sifonu dintre admini care toarna tot in HH ? informatii de la AS scurse printre playeri ! ,

Crs a spart deja hh-ul a fost informat ca va lua 99 ?, se pot lua masuri domnilor admini ?

Eu cand am luat 99 pe Sadi*BK nu am stiut nimic ,noroc ca a intrat un admin si mia zis sa ies de pe cont ca am luat 99 , iar dupa 5 min a aparut si un topic cu acuzele asupra mea facut de Lancelot in stilul caracteristic.

Se pare ca doar micile guilde mai raman masca cand apare cate un 99, restul stiu din timp.

@Automat toate itemele salvate :)cu ajutorul informatiilor

Guest -Garrone-
Posted

De cand n-am mai dat un reply pe forum,decat la guilde..Parca nu stii ma in plm cine , ce dreaq...aceleasi chestii,aceleasi prostii nimic schimbat..vrei sa zic eu cine ? parca nu stie tot poporul ,sau am uitat cumva de accesul la loguri a lui Gunit prin intermediul lui Lancelot :D (pana sa i se scoata desigur )

deci ghici ciuperca care e sifonul :)))))))))

aa si parca mai e unul ma din HH un admin,nush care pana mea..ma uit si-ti zic imediat.

ia uite-i :))) Rede si oick . pff si Rudy ,doar e frati-su lui TsuTxing sau cum se scrie...

Alege tu unul din ei,eu bag all in pe Lance :)

Guest Pusulina
Posted

Ce e asa mare mirare?

1) Lancelot deschide topicul HH in sectiunea Guilds cu toate ca nu joaca si la vremea aceea era moderator

2) Rudy, frate cu TsuLing...

3) Oick membru HH - mi se pare mai de treaba, nu as crede ca ar face asa ceva, dar cine stie...

4) morf3u - membru HH, sta in party cu membrii HH care aveau move-to-pick...

5) Sunteti jalnici... No Comment

Acuma chiar ma intreb cand si-a luat itemele de pe cont? Nu ar fi mai indicat sa-i dai 99 si pe contul unde au ajuns itemele de pe cRs

Posted

Degeaba .. HH cu tot ajutorul adus de alti tot la Castel Siege Honey face treaba .. jos cu HH

aici nu cred ca e vorba de rivalitatea dintre cele doua aliante ( rivalitate care a facut cat de cat acest db mai interesant ), este vorba de ceva mult mai grav. Daca intr-adevar s-a ajuns la asa ceva, serverul se poate inchide. Si asa multi dintre noi am ajuns sa fim vanati de admini, nu doar de playeri.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...