Jump to content
Irina

Fernando(Mos Craciun)

Recommended Posts

Posted

Am vazut si eu acest video ieri pe un blog.Pur si simplu m-am minunat cand am vazut cat de penibil poate fi,ar putea totusi sa-si faca o cariera in a canta la orga ca la asta se pricepe decat sa latre precum catelul meu.

BTW si-a pus dinti :))

Guest Dj Speak
Posted

Nici daca mi-ar da cineva 100 milioane nu as asculta melodia asta. Prea de tot rahatul..

Posted

Nici daca mi-ar da cineva 100 milioane nu as asculta melodia asta. Prea de tot rahatul..

too bad. ai ascultat-o deja

cat despre piesa, jegoasa, la fel ca toate celelalte "hituri" ale lui -.-

Posted

Mie imi place :lol:

Apropo,ati vazut cum danseaza? :rofl1:

Posted

aoleu,nu inteleg de ce va mai uitati unde vedeti numele lui(pana si numele topicului sugereaza ca e vb despre el)...omul e prost...si pe mine ma amuza prostia oamenilor,daca nu va amuza...stati acolo linistiti ,inghititi in sec si beti un pahar cu apa rece.

Guest *Juan*`
Posted

e prea reusita melodia, ce aveti cu ea? omu a pus suflet...

( :rofl2: )

Guest Advanced12
Posted

Cei mai place sa tina in mana castraveti :))

• Downvote 1
Posted

Dupa ce toata Romania rade de el,Bendeac il imita in fiecare emisiune,lui ii arde de scos noi melodii,la care se face de ras nu numai prin versuri,etc,ci si prin dansurile din videoclip. =))

Posted

e luminat cu farurile sa poata filma daca ati observat . wtf,si cum danseaza =)) macar ne amuza un pic,sper sa mai scoata cateva :)) in plus, a facut intr-o zi-doua 100.000 views,daca nu se faceau dubluri,pun pariu ca facea milionul :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...