Random Hero Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Japonia nu este deloc straina de extravagantele culinare, ba dimpotriva, are o intreaga traditie care se aplica numai si numai in Tara Soarelui Rasare. Iar daca tot vorbim de astfel de ciudatenii, probabil ca binecunoscuta bautura racoritoare Pepsi este cea mai afectata de preferintele japonezilor... Primul produs neobisnuit s-a numit Pepsi White, mai precis Pepsi cu gust de iaurt. SI cum succesul acestuia a fost unul urias, nu a lipsit mult pana a aparut si Pepsi Ice Cucumber, Pepsi cu gust de castravete, si apoi Pepsi Azuki, o bautura racoritoare cu gust de fasole Azuki, o specie locala deosebit de apreciata. Acum este timpul sa intampinam ultima inventie a celor de la Pepsi Japonia, bautura cu gust de castane. Noul produs a fost botezat Pepsi Mont Blanc, si a aparut doar intr-o editie limitata, in cinstea unui desert francez care include castane si care s-a bucurat de un succes urias in Japonia. Iar lucrurile nu se opresc aici... Desi este un secret bine pastrat, se pare ca angajatii companiei Pepsi pregatesc o editie de senzatie... Pepsi Tiramisu. sursa: Descopera _____________ Just wow. :wub: As vrea sa incerc si asta si celelalte sortimente de Pepsi amintite (satul de Pepsi Twist "al nostru").
Wise Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 as vrea sa incerc o mare parte din ele excluse fiind pepsi cu gust de castravete sau cu gust de fasole
Guest Dj Speak Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Noi avem 3 sortimente de Pepsi. Pepsi Pepsi Twist Pepsi Light Cred ca astia in Japonia consuma Pepsi cum consumam noi apa.
Dani Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Inca un rahat aparut pe piata (scuzati limbajul). Toate sunt doar niste otrav-uri. Plus ca nu suport castanele.
Random Hero Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Noi avem 3 sortimente de Pepsi. Pepsi Pepsi Twist Pepsi Light Cred ca astia in Japonia consuma Pepsi cum consumam noi apa. Pepsi clasic si Light se exclud, pentru ca se gasesc oriunde. Ma refeream strict la aromele "exotice," sa le spun asa. Mai era si Pepsi Max pe la noi, dar n-am idee ce facea ala, mai era cel cu Cappuccino, dar a disparut subit. Pepsi Blue, editie limitata... Altele au mai fost la noi? Plus ca nu suport castanele.
Dani Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Noi avem 3 sortimente de Pepsi. Pepsi Pepsi Twist Pepsi Light Cred ca astia in Japonia consuma Pepsi cum consumam noi apa. Astia din Japonia sunt de 10 ori mai sanatosi ca noi. Mananca foarte multe fructe si peste, care contin vitaminele si mineralele necesare pentru un nivel de trai bun. Niciodata n-o sa ajungem la nivelul lor. Plus ca fac foarte multa miscare.
Wise Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Noi avem 3 sortimente de Pepsi. Pepsi Pepsi Twist Pepsi Light Cred ca astia in Japonia consuma Pepsi cum consumam noi apa. avem mai multe Pepsi Pepsi Twist Pepsi Twist Lemon Pepsi Twist Lemon Light Pepsi Max Pepsi Light si mai era candva Pepsi Blue sau ceva de genu
Random Hero Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 avem mai multe Pepsi Pepsi Twist Pepsi Twist Lemon Pepsi Twist Lemon Light Pepsi Max Pepsi Light si mai era candva Pepsi Blue sau ceva de genu Pepsi Twist Lemon este aceeasi chestie cu Pepsi Twist, s-a facut doar o schimbare de nume. Pepsi Blue a fost acum 5-7 ani, cred. Apoi, variantele Light nu sunt demne de luat in calcul. Ce e special la Pepsi Max?
Equilibrium Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 cica nu are zahar Si atunci pepsi light ce nu are? Sau la pepsi light a fost inlocuit zaharu cu zaharina? Mai era si Pepsi x cu ceva taurina, un fel de mini energizant
Random Hero Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 cica nu are zahar Pai si Pepsi Light nu e tot fara zahar? @Aceeasi problema o gasesc la Coca cola Light si Coca Cola Zero. :blink:
slvr Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Toate sunt cu aroma de Cancer. :whistle: ai sarit peste probleme dentare, demineralizarea oaselor, dezvoltarea sindromului metabolic si a diabetului , etc
Gandalf Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Mie imi place Pepsi la nebunie, Coca Cola mai putin are prea mult acid
Wise Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Pai si Pepsi Light nu e tot fara zahar? @Aceeasi problema o gasesc la Coca cola Light si Coca Cola Zero. :blink: pepsi max e : "Maximum taste No sugar" light e doar : "No sugar"
Alfredo Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Nu cred ca are un gust prea stralucit,dar totusi asi vrea sa incerc si aroma asta
Morello Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Mai bine imi fac un suc din siropul de zmeura facut de mine decat sa incerc tot feluri de arome de la pepsi care orcum iti fac suficient rau.
ManiaCX Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Mai bine imi fac un suc din siropul de zmeura facut de mine decat sa incerc tot feluri de arome de la pepsi care orcum iti fac suficient rau. Daca ai 87 de ani nu mai merge Pepsi Si mie imi plac bauturile precum Pepsi sau Coca Cola , Pepsi imi place mult mai mult , cel blue a fost chiar bun pacat ca nu se mai face sau ma rog , nu se mai face la noi ( desi cred ca nicaieri nu mai e ) :(
marius_truckerfan Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Pai si Pepsi Light nu e tot fara zahar? @Aceeasi problema o gasesc la Coca cola Light si Coca Cola Zero. :blink: Nu cumva Light are nivelul de zahar mai scazut, iar la Zero e ... 0 ? Nu-mi sariti in cap, eu beau doar Pepsi simplu, si ala destul de rar.
Argentin Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Daca ai 87 de ani nu mai merge Pepsi Si mie imi plac bauturile precum Pepsi sau Coca Cola , Pepsi imi place mult mai mult , cel blue a fost chiar bun pacat ca nu se mai face sau ma rog , nu se mai face la noi ( desi cred ca nicaieri nu mai e ) :( Pepsi for live chiar sunt curios ce gust are :yum: :beer:
Random Hero Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Nu cumva Light are nivelul de zahar mai scazut, iar la Zero e ... 0 ? Nu-mi sariti in cap, eu beau doar Pepsi simplu, si ala destul de rar. Din ce am gasit pe net, amandoua au nivel de zahar 0. De parca ar mai conta putin zahar pe langa celelalte ingrediente. :-j Pepsi for live chiar sunt curios ce gust are :yum: :beer: What the f**k is that?
Mandanda Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 prea tare as vrea sa incerc oricum japonezi astia fac din fir de par bici
Mousey Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Eu unul urasc Pepsi, e prea dulce (dupa mine), beau Coca-Cola mai rar, dar parca are alt gust... Cat despre ideea cu castane, as incerca, dar nu garantez ca-mi va placea
Eric Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Numa japonezii puteau inventa asemenea tampenie, nici nu ma gandesc sa gust prostia asta + ca e plina de chimicale
acelasi_bandit Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Poate e bun,merita incercat...In orice caz la noi au dat fail cu pepsi blue si ce au mai scos..