Jump to content
Random Hero

Pepsi cu gust de castane, ultima extravaganta japoneza

Recommended Posts

Posted

Japonia nu este deloc straina de extravagantele culinare, ba dimpotriva, are o intreaga traditie care se aplica numai si numai in Tara Soarelui Rasare. Iar daca tot vorbim de astfel de ciudatenii, probabil ca binecunoscuta bautura racoritoare Pepsi este cea mai afectata de preferintele japonezilor...

mont-blanc-500x373.jpg

Primul produs neobisnuit s-a numit Pepsi White, mai precis Pepsi cu gust de iaurt. SI cum succesul acestuia a fost unul urias, nu a lipsit mult pana a aparut si Pepsi Ice Cucumber, Pepsi cu gust de castravete, si apoi Pepsi Azuki, o bautura racoritoare cu gust de fasole Azuki, o specie locala deosebit de apreciata. Acum este timpul sa intampinam ultima inventie a celor de la Pepsi Japonia, bautura cu gust de castane.

Noul produs a fost botezat Pepsi Mont Blanc, si a aparut doar intr-o editie limitata, in cinstea unui desert francez care include castane si care s-a bucurat de un succes urias in Japonia. Iar lucrurile nu se opresc aici... Desi este un secret bine pastrat, se pare ca angajatii companiei Pepsi pregatesc o editie de senzatie... Pepsi Tiramisu.

sursa: Descopera

Just wow. :wub: As vrea sa incerc si asta si celelalte sortimente de Pepsi amintite (satul de Pepsi Twist "al nostru").

Guest Dj Speak
Posted

Noi avem 3 sortimente de Pepsi.

Pepsi

Pepsi Twist

Pepsi Light

Cred ca astia in Japonia consuma Pepsi cum consumam noi apa.

Posted

Pepsi

Pepsi Twist

Pepsi Light

Pepsi clasic si Light se exclud, pentru ca se gasesc oriunde. Ma refeream strict la aromele "exotice," sa le spun asa. Mai era si Pepsi Max pe la noi, dar n-am idee ce facea ala, mai era cel cu Cappuccino, dar a disparut subit. Pepsi Blue, editie limitata... Altele au mai fost la noi?

Plus ca nu suport castanele.

:))

Posted

Pepsi

Pepsi Twist

Pepsi Light

Astia din Japonia sunt de 10 ori mai sanatosi ca noi. Mananca foarte multe fructe si peste, care contin vitaminele si mineralele necesare pentru un nivel de trai bun. Niciodata n-o sa ajungem la nivelul lor. Plus ca fac foarte multa miscare.

Posted

Pepsi

Pepsi Twist

Pepsi Light

avem mai multe

Pepsi

Pepsi Twist

Pepsi Twist Lemon

Pepsi Twist Lemon Light

Pepsi Max

Pepsi Light

si mai era candva Pepsi Blue sau ceva de genu

Posted

avem mai multe

Pepsi

Pepsi Twist

Pepsi Twist Lemon

Pepsi Twist Lemon Light

Pepsi Max

Pepsi Light

si mai era candva Pepsi Blue sau ceva de genu

Pepsi Twist Lemon este aceeasi chestie cu Pepsi Twist, s-a facut doar o schimbare de nume. Pepsi Blue a fost acum 5-7 ani, cred. Apoi, variantele Light nu sunt demne de luat in calcul.

Ce e special la Pepsi Max? :-??

Posted

Toate sunt cu aroma de Cancer. :whistle:

ai sarit peste probleme dentare, demineralizarea oaselor, dezvoltarea sindromului metabolic si a diabetului , etc

Posted

Pai si Pepsi Light nu e tot fara zahar?

@Aceeasi problema o gasesc la Coca cola Light si Coca Cola Zero. :blink:

:))

pepsi max e : "Maximum taste No sugar" :))

light e doar : "No sugar" :))

Posted

Mai bine imi fac un suc din siropul de zmeura facut de mine decat sa incerc tot feluri de arome de la pepsi care orcum iti fac suficient rau. :|

Daca ai 87 de ani nu mai merge Pepsi :))

Si mie imi plac bauturile precum Pepsi sau Coca Cola , Pepsi imi place mult mai mult , cel blue a fost chiar bun pacat ca nu se mai face sau ma rog , nu se mai face la noi ( desi cred ca nicaieri nu mai e ) :(

Posted

Pai si Pepsi Light nu e tot fara zahar?

@Aceeasi problema o gasesc la Coca cola Light si Coca Cola Zero. :blink:

Nu cumva Light are nivelul de zahar mai scazut, iar la Zero e ... 0 ? :)) Nu-mi sariti in cap, eu beau doar Pepsi simplu, si ala destul de rar.

Posted

Daca ai 87 de ani nu mai merge Pepsi :))

Si mie imi plac bauturile precum Pepsi sau Coca Cola , Pepsi imi place mult mai mult , cel blue a fost chiar bun pacat ca nu se mai face sau ma rog , nu se mai face la noi ( desi cred ca nicaieri nu mai e ) :(

Pepsi for live chiar sunt curios ce gust are :yum: :beer:

Posted

Nu cumva Light are nivelul de zahar mai scazut, iar la Zero e ... 0 ? :)) Nu-mi sariti in cap, eu beau doar Pepsi simplu, si ala destul de rar.

Din ce am gasit pe net, amandoua au nivel de zahar 0. De parca ar mai conta putin zahar pe langa celelalte ingrediente. :-j

Pepsi for live chiar sunt curios ce gust are :yum: :beer:

What the f**k is that?

Posted

Eu unul urasc Pepsi, e prea dulce (dupa mine), beau Coca-Cola mai rar, dar parca are alt gust...

Cat despre ideea cu castane, as incerca, dar nu garantez ca-mi va placea :))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...