Guest mzQ1 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Dute ba cum sa te casatoresti online ?))))))) =)) =)) =)) Ea este frumoasa din povestii?
Guest SherkaN Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 lol am primit mass cu asta http://www.youtube.com/watch?v=NzHC7kdh_hg&feature=player_embedded#! e si mai multi si mai prosti trololololol JHAhahahahahahah asta chiar e tare )))) doamne ....
SeeD Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 E urata?In viata n-ai parte numai de bombe,mai trebuie sa gasesti si din astea sa iti mai schimbi sangele,da... :-j On:Daca ai vazut-o asa dornica de tine,ai profitat si tu cu ceva de ea?Cativa euro pe telefon,ca mai mult nu ma astept...
Irina Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 mama ce ma enerveaza ca nu ne baga in seama !!!! :angry1:
angelthegood Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Penal )) Nu m-as mira ca cineva sa isi faca inmormantarea online ))))))))))
Puscarie Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 lobster_dog, vezi ca ai uitat sa cenzurezi idul "preotului" din bara -_- mai are rost sa zic ca am facut 2 drumuri pana la baie ? m-o apucat p^sarea de 2 ori
Guest SenTy Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Foarte tare ) cum sa te casatoresti online ,,, foarte tare asta ;)
Guest Anazayr Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Cristi Condos: PRIN PUTEREA MANTUITORULUI IISUS AL LUI DUMNEZEU SI A PREA FERICITEI "SANA" Nemtisor Florentina: sana? ROFL 1 Cristi Condos: VA DECLAR, SOT SI SOTIE Nemtisor Florentina: pai si eu... Alex: Domnul Preot, de ce n-o intrebati si pe ea Cristi Condos: A BA DA Cristi Condos: VA ROG SA MA SCUZATI ROFL 2 Cristi Condos: IEI IN CASATORIE PE ROBUL LUI DUMNEZEU Alex: hai bag pula-n roaba ta, zi azi (aici am vrut sa-i scriu pe privat dar am gresit fereastra) MASSIVE ROFL! Cristi Condos: ESTI TURMENTAT FIULE Cristi Condos: TE INTELEG ROFL 3 Alex: ti-am schimbat numele deja la messenger Nemtisor Florentina: perfect MASSIVE ROFL 2
Lancelot Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Ma teidi tu inca te mai tii de astea? Mai stii cum le faceai instructajul pe mess la adminii cei noi de la CS?) In numele lui Sana Mentosana iti dau pace tie enorias pervers care s-a jucat cu roaba )
Thade> Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 ma nu ma tin de nimic, ea a inceput si na... eh, instructaje da da
Guest CaptainCrazy Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 doamne frate ce femeie , ai facut screenshot la web sa ii vedem fata?