Lobster Dog Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 multi prosti pe internetul asta, povestea incepe astfel: la ora 12:00-12:30 intra o tipa pe mine, ma gaseste pe facebook, ii place de mine si ma intreaba daca cred in destin LOL. am zis plm sa vad ce-i poate capul, pana la urma ma lua cu daca vrei sa fim impreuna pe net, i-am zis ca da evident, apoi sa ne casatorim, i-am zis ca da.. cunosc eu un preot etc. apoi mi-a dat webcam, evident ca era sa mi se sparga monitorul, am bagat-o rapid in conferinta cu "preotul" si hai sa ne casatorim. toata faza a fost pe bune, have fun, asta s-a intamplat in conferinta. eu sunt Alex, Cristi e "preotul" si tipa praf e.. you know. Alex: salut Domnul Preot Nemtisor Florentina: ok Cristi Condos: Buna ziua Alex Cristi Condos: Bine v-am gasit Nemtisor Florentina: sa inceapa Nemtisor Florentina: brb Alex: Domnul Preot, trebuie sa ii zic ceva inainte? Alex: nu stiu exact cum merg lucrurile aici, daca ma puteti ajuta si nu sunteti la altar acum Cristi Condos: Stai fiule sa vina si roaba lui Dumnezeu Alex: ca nu vreau sa retin Nemtisor Florentina: gata Alex: cum incepem Domnul Preot Cristi Condos: de cand va cunoasteti fii mei? Nemtisor Florentina: de o ora? Alex: de o ora, da Cristi Condos: aaa Nemtisor Florentina: alex Nemtisor Florentina: stii Cristi Condos: sa inteleg ca e dragoste la prima vedere fara de limite? Nemtisor Florentina: nu m-ai cerut... Alex: acum draga mea Alex: cand incepe Domnul Preot Nemtisor Florentina: ok pai sa inceapa Cristi Condos: sa inteleg ca e dragoste la prima vedere fara de limite? Alex: da Nemtisor Florentina: da Cristi Condos: pai fiica mea inainte de toate trebuie sa stii ca va trebui sa locuiti impreuna Nemtisor Florentina: ok.. Cristi Condos: pt ca Dumneze ne iarta de pacate dar ar fi pacat ca un cuplu asa frumos ca dumneavoastra sa va despartiti Alex: da Domnul Preot Alex: nu e problema Nemtisor Florentina: ... Cristi Condos: pana acum ati mai fost casatorita domnisoara florentina? Alex: haideti sa facem si legamintele Nemtisor Florentina: nu, nu Nemtisor Florentina: niciodata Nemtisor Florentina: am emotii Alex: si eu Cristi Condos: daca exista iubire nu trebuie sa fie emotii Nemtisor Florentina: alex Nemtisor Florentina: ma iubesti?" Cristi Condos: v-a mai atins vreun flacau pana acum? Alex: am inceput de 30 minute sa te iubesc deja Nemtisor Florentina: da, da Cristi Condos: v-a mai atins vreun flacau pana acum? Nemtisor Florentina: da Cristi Condos: va trebui sa fiti sincera si sa declarati si in fata viitorului sot unde v-a atins Nemtisor Florentina: ce? Alex: haideti Domnul Preot, stiu ca ne stim de ceva timp dar esti preot.. Cristi Condos: va trebui sa fiti sincera si sa declarati si in fata viitorului sot unde v-a atins Nemtisor Florentina: nu e edevarat Cristi Condos: adica ce fel de relatie a fost intre voi fiica mea Nemtisor Florentina: spovedania nu e publica Alex: Domnul Preot, va rog continuati Alex: lasati intrebarile astea... Nemtisor Florentina: da exact Nemtisor Florentina: nu isi au rostul Cristi Condos: pai e publica fiica mea pt ca suntem noi 3, el trebuie sa stie Nemtisor Florentina: atunci inseamna ca trebuie sa incheiem chestia asta Alex: nu Alex: stai putin Alex: ca discut eu cu el Nemtisor Florentina: ok Cristi Condos: bine fii mei Cristi Condos: ROBUL LUI DUMNEZEU DUMITRACHE ALEXANDRU Alex: da Cristi Condos: PRIN PUTEREA MANTUITORULUI IISUS AL LUI DUMNEZEU SI A PREA FERICITEI "SANA" Nemtisor Florentina: sana? Cristi Condos: O IEI DE SOTIE PE PREA MILOSTIVA SI NEVINOVATA ROABA LUI DUMNEZEU NEMTISOR FLORENTINA? Alex: DA Cristi Condos: RASPUNDE SINCER FIULE Cristi Condos: SI SARUTA-TI SOTIA Alex: Nemtisor Florentina: Cristi Condos: VA DECLAR, SOT SI SOTIE Nemtisor Florentina: pai si eu... Alex: Domnul Preot, de ce n-o intrebati si pe ea Cristi Condos: A BA DA Cristi Condos: VA ROG SA MA SCUZATI Nemtisor Florentina: Cristi Condos: E AICI MAI MULTA LUME Cristi Condos: AM BAUT CEVA Nemtisor Florentina: super ceremonie Cristi Condos: CA NA...CU SARBATORILE ASTEA Cristi Condos: STITI SI VOI Alex: nicio problema Domnul Preot, continuati va rog Cristi Condos: AM SCAPAT SI EU VREO 2 PAHARELE Cristi Condos: DE TUICA Alex: c-o deranjati pe viitoarea mea sotie Nemtisor Florentina: Cristi Condos: ROABA LUI DUMNEZEU Cristi Condos: NEMTISOR FLORENTINA Nemtisor Florentina: ... Cristi Condos: IEI IN CASATORIE PE ROBUL LUI DUMNEZEU Alex: hai bag pula-n roaba ta, zi azi (aici am vrut sa-i scriu pe privat dar am gresit fereastra) Cristi Condos: DUMITRACHE ALEXANDRU Alex: scuze DOmnul Preot Nemtisor Florentina: Nemtisor Florentina: omg Cristi Condos: VAI FIULE Nemtisor Florentina: DA Nemtisor Florentina: da da da Cristi Condos: CE CUVINTE OBSCENE AI PRONUNTAT IN CASA DOMNULUI Nemtisor Florentina: Alex: hai zi, in roaba.. Nemtisor Florentina: ce sa mai zica? Alex: asa Alex: deci vrei nu Nemtisor Florentina: am zis Da Alex: aaa ok Cristi Condos: A ZIS DA FIULE Cristi Condos: ITI POTI SARUTA SOTUL Nemtisor Florentina: Cristi Condos: ESTI TURMENTAT FIULE Cristi Condos: TE INTELEG Alex: : Alex: * Alex: Alex: sunt emotionat domnule preot Nemtisor Florentina: adica Cristi Condos: VA DECLAR SOT SI SOTIE Alex: Nemtisor Florentina: ma numesc Dumitrache Florentina, nu? Cristi Condos: DA FIICA MEA Cristi Condos: UN NUME FOARTE FRUMOS Nemtisor Florentina: Cristi Condos: CU CARE SA TE MANDRESTI Nemtisor Florentina: daaaaaaa Alex: ti-am schimbat numele deja la messenger Alex: Alex: Nemtisor Florentina: perfect Cristi Condos: ACUM VA TREBUI SA RAMANETI AMANDOI IN PRIVAT Nemtisor Florentina: ok paaaaaaaaaaaa Alex: multumesc mult Domnul Preot dupa ast ai-am zis sa se spovedeasca la preot la webcam ahhaahahah si n-a vrut si mi-a dat ignore cica mi-am batut joc de ea HAHAHAH
Guest GamerX Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 deci first: cum poti sa te intalnesti cu una pe facebook si sa vrea sa se casatoreasca cu tine onlain?! ) cum poti?!!?!?!?!? ))))))))) 2nd: Alex: hai bag pula-n roaba ta, zi azi a fost buna asta )
ZaCkYD Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 ))))))))))))))))))))00 Cristi Condos: IEI IN CASATORIE PE ROBUL LUI DUMNEZEU Alex: hai bag pula-n roaba ta, zi azi (aici am vrut sa-i scriu pe privat dar am gresit fereastra)
IoNutzZ. Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Epic ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Guest GamerX Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 ba da hada ii cand termini cu ea, da-i linku de la topic )))
Crys. Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Casatorii online )) ? Inmormantari online ? , aia cu " hai ca bag pula in roaba ta , zi " a fost .. )))))))))))))))
Lobster Dog Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 mi-a dat deja ignore alea alea Nemtisor Florentina: nu popt sa te sun acum?\ Nemtisor Florentina: un minut atat Alex: nu te rog eu, ca e sora'mea prin casa Nemtisor Florentina: Nemtisor Florentina: ok Nemtisor Florentina: vroiam doar sa te aud Alex: n-are sens sa ne certam aiurea.. Nemtisor Florentina: iesi putin Alex: mai bine vorbeai cu preotul si te spovedeai Alex: si apoi o sa fie totul mai simplu Alex: sau macar sa te vad la webcam, ca el a spovedit multi.. Nemtisor Florentina: brb Alex: ok, spovedeste-te Nemtisor Florentina: gata opreste-te ok Nemtisor Florentina: uita ca ai vb cu mine Alex: vreau sa te vad pls.. Nemtisor Florentina: nu se face asa.. Alex: hai pupa-ma Nemtisor Florentina: Nemtisor Florentina: te joci cu mine Alex: vreau sa te vad Alex: pls Alex: Nemtisor Florentina: si eu am vrut sa vb cu tine Alex: eu zic sa vb cu preotul sa te spovedesti si o sa fie totul ok Alex: eu acum i-am zis tot Nemtisor Florentina: aiurea Nemtisor Florentina: termina Nemtisor Florentina: sunt dezamagita Nemtisor Florentina: nu se face asa Nemtisor Florentina: totul e un joc stupid Alex: pls intra.. Nemtisor Florentina: ti-ai batut joc de mine Alex: ba nu! Nemtisor Florentina: mi-a facut placere,... Nemtisor Florentina: adio Alex: hai sa v cu preotul, ca vine si preotul Antipa Alex: ala mare Alex: tata lor etc
Crys. Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 "Alex: hai sa v cu preotul, ca vine si preotul Antipa Alex: ala mare Alex: tata lor etc " numai pottttttttttttttttttttt ))))))))))))))))))))))))
ZaCkYD Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 am bagat-o'n lista , azi facem bairam online b-)
Guest GamerX Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 haualeu mi tu sa vedem cat o duce capu
Lobster Dog Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 am bagat-o'n lista , azi facem bairam online b-) zi-i ca esti preot, sau ceva de genul, primar de casatorii nush
ZaCkYD Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 ii zic ca sunt episcopul Andrei , am auzit ca are multe pacate pe suflet cu fostul sot , si sunt disponibil sa o spovedesc -_-
Gandalf Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 hahah prea tare faza, si preotul caterinca rau
Random Hero Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Hai ma ca e frumoasa, ador privirea. :wub:
Argentin Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Hai ma ca e frumoasa, ador privirea. :wub: )))))))))))))))) ce fata de daramata are
[Soul]Andree@ Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Cristi Condos: CE CUVINTE OBSCENE AI PRONUNTAT IN CASA DOMNULUI Urmeaza divortul ?:D
Draco Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Alex: hai bag pula-n roaba ta, zi azi (aici am vrut sa-i scriu pe privat dar am gresit fereastra) Asta a fost fenomenala, totusi aia nu a reactionat asa rau.
Guest Dj Speak Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Doamneee, mor aici !! "Alex: hai bag pula-n roaba ta, zi azi (aici am vrut sa-i scriu pe privat dar am gresit fereastra)" Asta e fail nr,1 aici pe forum...
mortallx Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Epic!!! ))) Casatorii online doar pe Yahoo Messenger posibil asa ceva ).Facebook-o noua viata,o noua slujba BV ma,ne-ai facut ziua la toti .
The Wizard Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))000000000000000 am ras bine ))00
Freak Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))000000000000000 am ras bine ))00 +1. bv.ma =)