Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

viopal

Buna

Recommended Posts

Posted

ma scuzati de deranj.... cum pot sa scot puncte de pe agil???? vroiam sa pun pe vit si am pus pe agi 57 de puncte si acum am 14.057 puncte... doar cu fructe se mai portiuni?

Posted

ma scuzati de deranj.... cum pot sa scot puncte de pe agil???? vroiam sa pun pe vit si am pus pe agi 57 de puncte si acum am 14.057 puncte... doar cu fructe se mai portiuni?

dap, doar cu fructe se pot scoate

Posted

fructe sau faci full si bagi peste prag...si o sa ti se scoata pana la cat ai pragu :))

Nu chiar -_- este de ajuns sa iti dai un atribut peste cap si scriptul o sa le repare pe toate, de exemplu la mine, aveam 32200 energy si 32767 agility, am bagat cu 1 punct in plus la agility si scriptul pe langa ca mi-a adus statusul inapoi la pragul maxim pentru Evil Spirit(28000) mi-a setat si punctele de la energy la 32000, so?

UPDATE Character

Set Strength=('32767')

WHERE Strength<1 AND Class = 64

UPDATE Character

Set Dexterity=('13500')

WHERE Dexterity<1 AND Class = 64

UPDATE Character

Set Vitality=('32767')

WHERE Vitality<1 AND Class = 64

UPDATE Character

Set Energy=('32767')

WHERE Energy<1 AND Class = 64

Presupun ca un astfel de script a facut vdragosh.

Posted

sa-nteleg ca daca am un dl cu peste 13500 si ene full, daca mai bag 1 pct la ene reseteaza toate atribulete inclusiv agil unde am peste 13500 ?

nu iti reseteaza doar energy si cand iti reseteaza iti da inapoi si punctele pe care le socate ! :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...