GReedy Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 si apa plata tot apa minerala e mai doar ca e apa minerala necarbogazificata nu te intreb de unde shtii asta....adica imi spui ca io cand deschid robinetu` am defapt apa minerala.....adica apa aia trece prin tot felul de straturi de minerale si saruri pana ajunge la mine nu? carbogazificata? sau poate carbogazoasa?.....no comment, in fine prea mult offtopic apa minerala?dah...topic potrivit pt linkmania ce sa zic... anywayz...as alege Poiana Neagra....din lista aia Tusnad
kellu_kretz Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 nu te intreb de unde shtii asta....adica imi spui ca io cand deschid robinetu` am defapt apa minerala.....adica apa aia trece prin tot felul de straturi de minerale si saruri pana ajunge la mine nu? carbogazificata? sau poate carbogazoasa?.....no comment, in fine prea mult offtopic apa minerala?dah...topic potrivit pt linkmania ce sa zic... anywayz...as alege Poiana Neagra....din lista aia Tusnad vai vai frate! eu unul k un om subiectiv ce sunt am luat-o ca pe apa plata imbuteliata! si apa minerala nu este considerata apa care a trecut prin tot felul de straturi ci apa care contine minerale! uite aici un link la dictionar sa vezi si u ce e aia apa minerala smartman http://dexonline.ro/search.php?cuv=minerala&source= k apa contine mai multe minerale deoarece a trecut prin nush ce straturi minerale si saruri asta e alta poveste! carbogazificata sau carbogazoasa damn sinonime mai smartman! nu cred k se poate considera o exprimare gresita dak am spus carbogazificata! si dak tot ti se pare topicul aiurea nu trebui sa-ti bagi nasul ala al tau in el! dak nu-ti place ce te bagi? to the rest of u
GReedy Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 vai vai frate! eu unul k un om subiectiv ce sunt am luat-o ca pe apa plata imbuteliata! si apa minerala nu este considerata apa care a trecut prin tot felul de straturi ci apa care contine minerale! uite aici un link la dictionar sa vezi si u ce e aia apa minerala smartman http://dexonline.ro/search.php?cuv=minerala&source= k apa contine mai multe minerale deoarece a trecut prin nush ce straturi minerale si saruri asta e alta poveste! carbogazificata sau carbogazoasa damn sinonime mai smartman! nu cred k se poate considera o exprimare gresita dak am spus carbogazificata! si dak tot ti se pare topicul aiurea nu trebui sa-ti bagi nasul ala al tau in el! dak nu-ti place ce te bagi? to the rest of u ok man...recunosc k m`am grabit la faza cu carbonushtiuce....de fapt aveam nervi pe altcineva....in fine...imi cer scuze imi pare rau ca nu am atatia bani ca tine ca sa fiu obisnuit cu apa plata imbuteliata...ca tot omu` cand am vazut apa plata la ce vroiai sa ma gandesc?la sticla de la magazin sau la robinetu` de acasa? este un FORUM shi presupun ca am voie sa imi expun parerea despre un topic nu? nu am spus ca mi se pare topicul aiurea am spus ca mi se pare aiurea pt linkmania....chiar si la sectiunea diverse......parerea mea peace out
frankie Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 De vreo doi ani n-am mai baut apa de la robinet, numai Izvorul Minunilor plata la sticla din aia de 2l mai patratoasa. Daca e vorba de minerale, am votat Borsec care chiar e buna, dar si Perla Harghitei la sticla de sticla nu e de neglijat. "Alege-ti" nush..adevaru e ca aia cumparat cred ca e mai curata decat cea de la robinet, dar totusi, de banii pe care i-ai dat pe toate sticlele alea de apa iti luai un telefon bun ..Tot izvoru and borsec rulez, and p harghitei.. Off topic: ce marca de adidasi si ce marca de chiloti purtati? eu niste strapeti albastrii Veve super, si boxeri Dony
kellu_kretz Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 @GReedy okay man! no problem! stai linistit k si eu tot apa de la robinet beau in general! nici eu nu stau asa bine cu banii! sa ne vedem sanatosi la o carbogazificata lolz peace allz
renegadealive1 Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Ape minerale...hmm .Dragii mei ,de departe castiga Borsec.apa asta are asa o aroma de sulf(puturoasa miros foarte putin sesizabil ),miros specific apei termale... Praf in ochi,pardon,sifon, este izvorul minunilor...apa este foarte bine filtrata ,si dupa aceea "umflata" cu niscaiva CO2. Borsec rulez pe gat in jos