Jump to content
Coolio

Cea mai buna apa minerala ...

caare vi se pare cea mai buna apa minerala din tara  

52 members have voted

1. 1. caare vi se pare cea mai buna apa minerala din tara

• Tusnad
      5
    • Roua Muntilor
      5
    • Borsec
      28
    • Lipova
      3
    • Izvoru' Minunilor
      11

Recommended Posts

Posted

si apa plata tot apa minerala e mai doar ca e apa minerala necarbogazificata

nu te intreb de unde shtii asta....adica imi spui ca io cand deschid robinetu` am defapt apa minerala.....adica apa aia trece prin tot felul de straturi de minerale si saruri pana ajunge la mine nu? eusa_doh.gif

carbogazificata? sau poate carbogazoasa?.....no comment, in fine prea mult offtopic

apa minerala?dah...topic potrivit pt linkmania ce sa zic...

anywayz...as alege Poiana Neagra....din lista aia Tusnad

Posted

nu te intreb de unde shtii asta....adica imi spui ca io cand deschid robinetu` am defapt apa minerala.....adica apa aia trece prin tot felul de straturi de minerale si saruri pana ajunge la mine nu? eusa_doh.gif

carbogazificata? sau poate carbogazoasa?.....no comment, in fine prea mult offtopic

apa minerala?dah...topic potrivit pt linkmania ce sa zic...

anywayz...as alege Poiana Neagra....din lista aia Tusnad

vai vai frate! eu unul k un om subiectiv ce sunt am luat-o ca pe apa plata imbuteliata! tongue.gif

si apa minerala nu este considerata apa care a trecut prin tot felul de straturi ci apa care contine minerale! uite aici un link la dictionar sa vezi si u ce e aia apa minerala smartman http://dexonline.ro/search.php?cuv=minerala&source= k apa contine mai multe minerale deoarece a trecut prin nush ce straturi minerale si saruri asta e alta poveste! BangHead.gif

carbogazificata sau carbogazoasa damn sinonime mai smartman! nu cred k se poate considera o exprimare gresita dak am spus carbogazificata!

si dak tot ti se pare topicul aiurea nu trebui sa-ti bagi nasul ala al tau in el! dak nu-ti place ce te bagi? qleft1.gif

to the rest of u occasion14.gif

tiphat.gif

Posted

vai vai frate! eu unul k un om subiectiv ce sunt am luat-o ca pe apa plata imbuteliata!

si apa minerala nu este considerata apa care a trecut prin tot felul de straturi ci apa care contine minerale! uite aici un link la dictionar sa vezi si u ce e aia apa minerala smartman http://dexonline.ro/search.php?cuv=minerala&source= k apa contine mai multe minerale deoarece a trecut prin nush ce straturi minerale si saruri asta e alta poveste!

carbogazificata sau carbogazoasa damn sinonime mai smartman! nu cred k se poate considera o exprimare gresita dak am spus carbogazificata!

si dak tot ti se pare topicul aiurea nu trebui sa-ti bagi nasul ala al tau in el! dak nu-ti place ce te bagi?

to the rest of u

ok man...recunosc k m`am grabit la faza cu carbonushtiuce....de fapt aveam nervi pe altcineva....in fine...imi cer scuze wink.gif

imi pare rau ca nu am atatia bani ca tine ca sa fiu obisnuit cu apa plata imbuteliata...ca tot omu` cand am vazut apa plata la ce vroiai sa ma gandesc?la sticla de la magazin sau la robinetu` de acasa?

este un FORUM shi presupun ca am voie sa imi expun parerea despre un topic nu? nu am spus ca mi se pare topicul aiurea am spus ca mi se pare aiurea pt linkmania....chiar si la sectiunea diverse......parerea mea

icon_peace.gif peace out

Posted

De vreo doi ani n-am mai baut apa de la robinet, numai Izvorul Minunilor plata la sticla din aia de 2l mai patratoasa. Daca e vorba de minerale, am votat Borsec care chiar e buna, dar si Perla Harghitei la sticla de sticla biggrin.gif nu e de neglijat. "Alege-ti" BangHead.gif

nush..adevaru e ca aia cumparat cred ca e mai curata decat cea de la robinet, dar totusi, de banii pe care i-ai dat pe toate sticlele alea de apa iti luai un telefon bun biggrin.gifsmile.gifhappy.gif ..Tot izvoru and borsec rulez, and p harghitei..

Off topic: ce marca de adidasi si ce marca de chiloti purtati? 24.gif24.gif eu niste strapeti albastrii Veve super, si boxeri Dony 24.gif24.gif

Posted

@GReedy okay man! no problem! stai linistit k si eu tot apa de la robinet beau in general! nici eu nu stau asa bine cu banii! biggrin.gif

sa ne vedem sanatosi la o occasion14.gif carbogazificata smile.gif lolz

peace allz tiphat.gif

Posted

Ape minerale...hmm .Dragii mei ,de departe castiga Borsec.apa asta are asa o aroma de sulf(puturoasa biggrin.gif miros foarte putin sesizabil ),miros specific apei termale...

Praf in ochi,pardon,sifon, este izvorul minunilor...apa este foarte bine filtrata ,si dupa aceea "umflata" cu niscaiva CO2.

Borsec rulez pe gat in jos smile.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...