Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Calduramare

Inca unul

Recommended Posts

Posted

Ne poate spune cineva si noua cine este acest personaj ? Adica charu lui cel mare , nu char secundar , nu de alta dar sa stim sa ne ferim de el

Pozele spun totul :

http://img404.imageshack.us/img404/430/screen122517330000.jpg

http://img264.imageshack.us/img264/8696/77824732.jpg

Posted

ija ai verificat tu ?

adica e 100% d0d0?

sunt si eu 100% convins :)

a intrat pe un char Vanzator(cam asa cva) ii daduse pm lui Damian spunand ca el e Gandalf....

iar in decursul zile de azi a facut acel idd de messenger damian.damian73 l-a pus pe low g man sa-i dea accept spunandui ca e Damian(daca vrea low sa puna conversatia,eu nu o pun) ...in prima faza si low crezuse ca e Damian...l-am avertizat la timp ca e d0d0 :) si s-a convins pana la urma.

Deci aveti grija cu asa specimene,ei cu astea se hranesc :D

Posted

nu e id-ul meu ala, am si eu conversatie cu un anumit player numit Vanzator care se da Gandalf daca e nevoie pun poza cu conversatia doar aia o am salvata in paint.

Posted

cristi , doar nu vrei sa te intrebe pe tine daca vrei program de creat jwl ^_^

ar fii penal ^_^

totusi nu ar merita ceva aceasta persoana ? un suspend ceva pentru tentativa de scam , sau sa se verifice ip-ul lui daca a mai intrat pe alte conturi care nu sunt ale lui si sa se faca ceva cu el / ei ...

Posted

dak pe contu ala joaca mai multi playeri care stiu contu , asta inseamna ca eu am fost?

ce vrea sa insemne acelasi d0d0

nu o mai da in basme,nu te mai crede nimeni!

Cr3CaN dupa cate vad nu mai e :) sau cine stie e undercover :))

go away!

Posted

dak pe contu ala joaca mai multi playeri care stiu contu , asta inseamna ca eu am fost?

ce vrea sa insemne acelasi d0d0

Ete ca postezi si de pe acelasi ip pe care era Platinium.

Closed, si daca e cazul revin cu suspend.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...