Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Th3_PuN!$her

Scurta intrebare

Recommended Posts

Guest Th3_PuN!$her
Posted

Ma scuzati daca va bat capul cu INCA un topic de genu asta, dar, m-am lasat de MU si, exact, parca m-as apuca din nou de el. Asa ca, poate sa-mi spuna cineva daca se planuieste vreun rr db in viitorul apropiat? Nu ma intereseaza versiunea (poate sa fie si 97) dar as vrea sa stiu daca se va da rr db in curand. Am vazut ca sunt destui cu full stats, s-a ajuns peste suta de rr. Multumesc, Sarbatori fericite tuturor!

Posted

Ma scuzati daca va bat capul cu INCA un topic de genu asta, dar, m-am lasat de MU si, exact, parca m-as apuca din nou de el. Asa ca, poate sa-mi spuna cineva daca se planuieste vreun rr db in viitorul apropiat? Nu ma intereseaza versiunea (poate sa fie si 97) dar as vrea sa stiu daca se va da rr db in curand. Am vazut ca sunt destui cu full stats, s-a ajuns peste suta de rr. Multumesc, Sarbatori fericite tuturor!

din cate am inteles este posibil sa se dea rr..:(

peste un an doi :tiphat:

Sarbatori fericite si tie:*

PS: nu sunt sigur.. doar am auzit

Posted

dragos zicea ca sar putea sa bage seson 3 fara rr db...si sunt multe guilde care nici nau pupat item 380 sau cs deci ce ros are rr db ? ca honey si hh au avut cs u ? :))

Posted

Din cate stiu eu , nu este nici un "rr db" programat .

Poate o sa se dea in 12-12-2012 :P

:closed:

ai uitat sa dai closed :))

Posted

De obicei s-a dat rr db cam dupa 2 ani,deci poate ca prin august se va intampla ceva..Din cate stiu ultimul a fost prin august 2009,ceva de genul.

pe 1aprilie se fac 2ani de knd e DB asta :whistle:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...