Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

-ZeX-

Problema cu "lag"

Recommended Posts

Posted

Mi`am formatat pc`u ieri , am instalat tot ce era nevoie (drivere) intru in joc , trec pe langa un spot cu party full si am foarte mare lag.....din cate am citit pe aici ar fi o problema de la driver de la placa video.....am ATI RADEON HD4850,windows7 ....am instalat drivrele de pe site official aproape ca le`am luat la rand pt placa mea video.......ultima data cand am formatat pc`u tot asa mi`a facut , dar nu mai stiu ce am facut atunci ca sa mearga bine.....pana si directx am instalat.imi vine sa dau cu el pe geam :angry1: :violent: :violent: :violent: :violent: una sugestie si pentru mine?

multumesc anticipat

Posted

Mi`am formatat pc`u ieri , am instalat tot ce era nevoie (drivere) intru in joc , trec pe langa un spot cu party full si am foarte mare lag.....din cate am citit pe aici ar fi o problema de la driver de la placa video.....am ATI RADEON HD4850,windows7 ....am instalat drivrele de pe site official aproape ca le`am luat la rand pt placa mea video.......ultima data cand am formatat pc`u tot asa mi`a facut , dar nu mai stiu ce am facut atunci ca sa mearga bine.....pana si directx am instalat.imi vine sa dau cu el pe geam :angry1: :violent: :violent: :violent: :violent: una sugestie si pentru mine?

multumesc anticipat

verifica-ti conexiunea la internet,ai lag doar cand treci pe langa mai multi playeri?

Posted

multumesc anticipat

un "ctr+alt+delete">Processes>'main.exe' >dai click dreapta pe el >Set Priority> HIGH

:tiphat:

mi'e unul imi merge :right:

Posted

nu merge cu priority....mi se face lag doar atunci cand trec pe langa mai multi playeri ma apuc sa iau la rand iar toate driverele :violent:

Posted

nu merge cu priority....mi se face lag doar atunci cand trec pe langa mai multi playeri ma apuc sa iau la rand iar toate driverele :violent:

mi'e mi se intampla asta cand intru cu doua acc, sunt pe YT, FB , si Y!M.... mai ales la fire... cand sunt 5 preluati... si alti 5 care detin tarcul... :comp2:

Posted

nu ai ce sa faci, e jocul prost optimizat si eu am calculator bun pentru mu si mi se "sacadeaza" cand sunt mai multi jucatori, chiar si cand nu e nici un player in jur se pare ca merge naspa deoarece jocul a fost facut pentru a rula cu 21 de frames per second, iar pentru ca noi sa percepem un gameplay smooth ar trebui ca jocul sa fie pe cel putin 30 fps.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...