Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Tsu56

Bug FS

Recommended Posts

Posted

Care? Daca e cu Elite, nu-mi mai zice :)

nu are cum sa gaseasca solutie am zis si mai sus pe season 3 merge la full stats fs dar nu are range tre sa il ei in brate pe ala poate a reusit sa faca ceva si vedea bug vizual sigur nu dadea dmg...

Posted

ce treaba are s3-ul cu discutia de aici?

eu am zis ca pe seson 3 merge la full status dar pe seson 2 nu are cum pentru ca pe original la lv 400 e maxim nu dai rr si de asta exista buguri de agilitate,care probabil pe seson 3 au fost modificate cumva...si in final bugu asta nu va fi rezolvat vro data..pe seson 2...

Posted

Problema este de la inceputul db-ului, insa vad ca nu s-a facut nimic. Am crezut initial ca este de la versiune, insa am mai jucat pe alte svre cu S2 si n-am avut problema aceasta

*te-am citat mai sus,

cum ai spus ai jucat pe alte servere si mergea FS ,da ai dreptate dar acel dl de pe alt server intra in bug in alte chesti si aici se poate rezolva cazul cu fs dar odata rezolvat vor aparea alte buguri la dl gen cs la crow si e mai bine asa, fara fs,decat sa se blocheze dl la coroana pt a putea inregistra.+ alte mici buguri:I

nu avem DL GM la cele 3 aliante care se bat la cs, iar cioara, nu stiu sa o foloseasca cineva la cs cioara :P

Posted

nu avem DL GM la cele 3 aliante care se bat la cs, iar cioara, nu stiu sa o foloseasca cineva la cs cioara :P

parca e bug si la cioara pe linka..

1.daca esti arena si lasi afk cu ea in inventar dispare...am patito de 2 ori

2.nu mai stiu cine mi a spus ca e bug sa dai 4k dmg cu ea....si eu am vazut ca de 1 k nu trece pe alt sv uri...dar na poate pe linka e alt speciment de bug :D asa ca daca mai apre si bug sa faci nus ce la corana cu cioara..in loc sa rezolvam..face probleme noi ? mai bine ramane asa...dl fara fs si gata...oricum la cs nu cred ca stai cu click 2 apasat non stop..incat sa intri in bug nu ? ca pana la urma asta e problema ca intri in bug dupa un timp...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...