Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Tsu56

Bug FS

Recommended Posts

Posted

Cei care joaca pe DL stiu prea bine acest bug si anume: dai cu FS iar dupa un timp nu mai faci dmg mobilor din fata ta/jucatorului pe care-l vrei sa-l omori. FS-ul iese, il vezi normal, doar ca dmg-ul este ori inexistent ori iese fff rar, iar raza pana unde dai si acel dmg este injumatatita.

Problema este de la inceputul db-ului, insa vad ca nu s-a facut nimic. Am crezut initial ca este de la versiune, insa am mai jucat pe alte svre cu S2 si n-am avut problema aceasta.

Desi pare inofensiva ( dai un sw si se rezolva) problema, daca esti holder pe spot => nu mai poti sa iti ti spotul si trebuie sa revii la traditionalele lanturi, daca esti la cs, esti nevoit sa dai n sw-uri, insemnand ca nu mai ai party, ca te lasa FS-ul cand ti-e lumea mai draga si in general, devii inutil.

Am postat aici si nu in topicul general pentru ca acolo n-am primit niciun raspuns, aici, macar cat va ia sa-l mutati, poate aruncati un ochi si-mi dati un raspuns.

Posted

Eu am semnalat aceasta problema din primele zile cand am observat-o, insa, ma vad nevoit sa ma repet, poate de data aceasta o sa se rezolve ceva.

Posted

este bug al jocului, initial jocul a fost facut pentru a se juca fara reset, de aia apar buguri ciudata cand bagi mii de puncte. momentan nu exista solutie de rezolvare a acestui bug care depinde de viteza de atac a DL-ului. Cred ca se poate modifica din setarile jocului cu ce viteza sa atace dl-ul, original dl-ul primeste un punct de speed la 10 agility, daca s-ar pune ca dl-ul sa primeasca un punct la 100 agility cred ca s-ar rezolva bugul, dar evident va ataca mai lent.

Posted

hai cu egalarea, e destul de urat sa dai sw, sa urci, dupa ce in prealabil strigi 2 minute dupa PM-ul tau si cand ajungi in camera devi impotent atunci cand trebuie sa prestezi :))

Posted

eu nam vazut servar sa nu aibe problema asta ,desi nu cred ca poate fi rezolvata se poate face alceva.

sa scoata timpul de incarcare a electricului si dai cu el si la 32k ag :)

Posted

va zic ca eu ca este server unde merge fs-u,fara sa mai dai sw,acolo e o alta problema,nu merge summon-u la cs,dar FS-u merge

si ce rezolvi atunci daca ai FS si nu ai summon? :))

Posted

aici era vorba despre FS,nu despre summon,doar i-am spus lui "dumnezeu"ca exista server unde merge fs-u,nu cred ca exista de ales intre fs si summon,probabil se poate sa mearga si amandoua

Posted

daca a trecut 1 an e clar ca nu se rezolva :)) lasa afk cu lanturile

si la cs nu omori nici dracu :)

Pai stiu ca este deja de un an, dar nu am primit niciun raspuns.

Posted

si la cs nu omori nici dracu :)

Pai stiu ca este deja de un an, dar nu am primit niciun raspuns.

lasa bk sa omoare ! bagi full agi pe dl te faci tank si stai camera si rupi Q si dai decat sumon la bk cand pica :)))

Posted

pai la full agi dl-ul tot e praf la def, dar nu asta este solutia, pana la urma DL-ul nu poate sa foloseasca un atac vital.

Posted

DL's players whant Fire Scream!!!nu cred k ar fi ceva imposibil de rez din moment ce pe alte servere functioneaza fara probleme...

am jucat acus 2 ani pe un srv si mergea fs si la 32k ... dar si acolo era o problema ... dadeai pk cu fs si daca nu apasai ctrl

ps tot s2 era srv

Posted

am jucat acus 2 ani pe un srv si mergea fs si la 32k ... dar si acolo era o problema ... dadeai pk cu fs si daca nu apasai ctrl

ps tot s2 era srv

Bug prin care poti face damage si fara ctrl exista si acum. In party daca dl-ul foloseste acel skill gen spear de impunge face damage, fara sa apara vreun selfdefense sau altceva.

Damage-ul e facut asemanator damage-ului de poison, gradual si procentual.

Posted

Bug prin care poti face damage si fara ctrl exista si acum. In party daca dl-ul foloseste acel skill gen spear de impunge face damage, fara sa apara vreun selfdefense sau altceva.

Damage-ul e facut asemanator damage-ului de poison, gradual si procentual.

defapt acolo erea sv full pvp poti sa faci sa dai pk si fara sa apesi pe ctrl....am jucat si eu pe sv deala ! si pe alte sv uri da merge fs si la 32 k dar ai raza mai mica tre sa il ei pe ala in brate...si din cate stiu eu la 32 k merge doar pe sezon 3..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...