Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

fufu200314cj

:))) sa vedem cine sti?

Recommended Posts

Posted

DE CE ? Cand dau Exit GAME si incerc dupa aceea sa ma conectez sau dau restart la calc intru pe Cont si cand aleg Caracterul ma da Devias Atlans etc. ori unde ar fi

IMI ARARA TOT TIMPUL Disconected from The Servar si trebe sa instalez jocul iarasi sa il dezarhivez adica????????????????????????????????

CIne imi poate Raspunde ca ma omoara lucrul acesta

Posted

DE CE ? Cand dau Exit GAME si incerc dupa aceea sa ma conectez sau dau restart la calc intru pe Cont si cand aleg Caracterul ma da Devias Atlans etc. ori unde ar fi

IMI ARARA TOT TIMPUL Disconected from The Servar si trebe sa instalez jocul iarasi sa il dezarhivez adica????????????????????????????????

nu am inteles nimic .

Posted

aceiasi prob am avut'o si eu cv timp in urma

ai un mic virus in pc care modifica dimensiunea launcher'ului deci prin urmare iei d/c

da'ti un scan la pc, descarca din nou arhiva LM si gata

:)

Posted

mai du-te 5-10 ani pe la scoala si invata sa scrii si sa te exprimi corect, iar dupa sa vi sa deschizi alt topic si poate o sa primesti raspuns la problema ta

Posted

aceiasi prob am avut'o si eu cv timp in urma

ai un mic virus in pc care modifica dimensiunea launcher'ului deci prin urmare iei d/c

da'ti un scan la pc, descarca din nou arhiva LM si gata

:)

nu e nici un virus tocmai am pus windowsu

Posted

daca ai pus windows`ul ai formatat partitia in care era windows`ul, poate ai virus in alta partitie :whistle:

Degeaba instalezi windows'ul si stergi toate partitile ca de virus nu scapi :) este un program nu mai stiu sigur cum se numeste cu ala scapi de virusi si iti tot formatezi cu el hdd :), sa reinstalezi windowsul nu inseamnca ca ai scapat de virusi aia inca ii ai in pc :)

Posted

Degeaba instalezi windows'ul si stergi toate partitile ca de virus nu scapi :) este un program nu mai stiu sigur cum se numeste cu ala scapi de virusi si iti tot formatezi cu el hdd :), sa reinstalezi windowsul nu inseamnca ca ai scapat de virusi aia inca ii ai in pc :)

cine tia zis acest lucru? din cate stiam eu, conform statisticilor doar prin simpla conectare a unui calculator la internet (sau o retea de calc) sunt sanse de 50% ca sa fie infectat cu un virus in urmatoarele 12 minute.

sfatul meu stii care este? reinstaleaza windows, instaleaza programe, drivere, jocuri si tot ce mai ai tu de instalat, dupa care dai un online scan (use panda active scan , google it.) si cand totul este gata, si curat, instaleazati deep freeze si nu o sa mai ai probleme.

Desii la un moment dat o sa devina cam stresant, ca trebe sa faci update la windows/unele programe, iar cand dai restart la calc nu mai sunt si trebe sa faci iar si iar si iar ... :comp2:

Posted

cine tia zis acest lucru? din cate stiam eu, conform statisticilor doar prin simpla conectare a unui calculator la internet (sau o retea de calc) sunt sanse de 50% ca sa fie infectat cu un virus in urmatoarele 12 minute.

Conform unor statistici, 80% din statistici contin date eronate.

Intelegeti irnonia.

Personal, nu folosesc antivirus, doar firewall cand nu sunt acasa, altfel am routerul care ma protejeaza suficient.

Nu stiu daca doar din experienta personala sau si din ce am mai ajutat lumea sau ce am auzit de la amici, dar am ajuns la concluzia ca cel mai bine te protejezi de malware accesand resursele de pe internet sigure (care le stii tu sau le garanteaza branduri mari, ex: Softp*dia). Si inca ceva, evitati DC++, este forcar de infectie (virtual, evident).

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...