Jump to content
alex hunter

Pokerul interzis in Romania

Recommended Posts

Guest SherkaN
Posted

Da, el interzice pokerul, da el cand e cu parlamentarii lui cred ca tot la un poker se baga. Asta nu are minte, sunt o groaza de chestii care ar putea fi interzise, care chiar dauneaza, sau altele care trebuie dezvoltate.

Asa si ? Ce vrei sa spui de fapt ?

Sunteti bolnavi mintal jur, acum e de vina asta si ca voi fumati sau beti , nu ? El e de vina ca se joaca sau nu poker, nu ? mi se pare normal sa fie interzis pokeru` ilegal, nu vad ce tot comentati , In Rusia Putin daca nu ma insel a mutat tot ce era joc de noroc din Moscova prin Siberia si n-a mai comentat nimeni , la voi dadu` asta o lege care (oricum va agitati degeaba) n-o s-o respecte nimeni, si sariti ca arsi , off ..... da stiu, Basescu e de vina.

Cred ca incep sa-l iubesc pe marinaru` asta, mai candideaza ?:))

PS : daca interzicea munca , cati din voi ati fi comentat ?

Edit: dati-mi 3 motive pt. care pokeru pe bani prin beciuri n-ar trebui interzis.

Posted

Iarasi majoritatea de pe aici vorbesc ca sa se afle in treaba :))

In primul rand nu presedintele elaboreaza legi.

In al doilea rand, orice activitate prin care se castiga bani trebuie impozitata. Pokerul in beci nu poate fi controlat, asa ca a fost interzis. Ca si alte jocuri de noroc. Mi se pare normal, aluia de munceste pe rupte o luna ii ia 16% din salar si astuia care se joaca o seara si castiga o gramada de bani sa nu-i ia nimic?

Posted

Cred ca pe majoritatea intereseaza mai mult soarta pokerului online pentru ca nu cred ca exista aici pe forum mari gambleri care se duc noapte de noapte si sparg zeci de mii de euro in cazinouri. E mult mai usor si mai comod sa joci poker in intimitatea propriului camin. Jucatorii buni, profesionisti, semi-profesionisti sau pur si simplu cei care vor sa joace poker live de calitate linistiti se duc la turnee recunoscute la nivel european sau mondial cum ar fi Irish Poker Tour, Costa Brava, Partouche Poker Tour ca sa nu mai vorbesc despre WSOP, EPT, PCA ( vezi cazul lui Anton Ionel, un jucator roman de poker amator, care cu 33$ a castigat un turneu de poker online si s-a calificat la mega turneul “Poker Stars Caraibbean Adventure”. Acolo, din 7800 de jucatori a reusit sa termine pe locul 3 ! Astfel a castigat nu mai putin de 1,35 milioane de dolari).

Din ce am vazut jucatorii romani inca pot sa se joace poker pe internet linistiti iar in ceea ce priveste pokerul live sau jocurile de noroc se percepe o taxa de intrare de 20 RON in cazinouri si de 5 RON la "pacanelele" de la agentiile de pariuri sportive sau yo mai stiu prin ce bodega.

Ideea e ca daca nu ne facem vocile auzite viitorul pokerului online ar putea arata asa:

Posted

aici banuiesc ca ar intra: poker pe internet, pokerul la aparaturile din bar, pokerul jucat cu amicii etc. Partidele de poker autorizate fiind doar cele din cazinouri, unde trebuie sa ai mai mult de 18 ani (sau 21) ca sa poti juca. Mi se pare total aiurea, sunt atatea legi de schimbat care sunt prost facute si pe Basescu il intereseaza pokerul, al dracu chelios 8-|

De fapt si de drept exista o lege care interzicea partidele de poker cu amicii pe bani .

Guest Patrick intra pe mess in p
Posted

Iarasi majoritatea de pe aici vorbesc ca sa se afle in treaba :))

In primul rand nu presedintele elaboreaza legi.

In al doilea rand, orice activitate prin care se castiga bani trebuie impozitata. Pokerul in beci nu poate fi controlat, asa ca a fost interzis. Ca si alte jocuri de noroc. Mi se pare normal, aluia de munceste pe rupte o luna ii ia 16% din salar si astuia care se joaca o seara si castiga o gramada de bani sa nu-i ia nimic?

Singurul reply care s-a prins cum sta cu guvernul.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...