Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest D/\N

Discutii interesante VI

Recommended Posts

Posted

la rugamintile mele cristy a sters celelalte thread-uri, da am stat mai bine si m-am gandit ca nu are rost. daca vi se pare amuzant, puteti rade, daca vi se pare de plans, puteti plange. e o discutie privata, furata de un individ si postata aici.

acum intrebarea mea: ce vi se pare mai penal, penibil, lipsit de orice scrupula? discutia mea cu perla (flirt-ul, apropourile, intepaturile dintre doua persoane care se plac), sau faptul ca respectivul i-a furat discutiile private si le-a postat pe un forum public dupa ce si-a dat seama ca nu are nici o sansa in fata fetei, la care se scremea din rasputeri sa o cucereasca?

enjoy:

http://freetexthost.com/vl4p1gvzmh

rog sa nu imi fie editat topicul

Posted

Asta e cel mai tare cadou de craciun din partea lui old , boom si sadi.

Merci frumos , sarbatori fericite si voua.

Pana la urma ati hotarat impreuna ce sa faceti cu discutiile mele private.

Macar sa invete altii ce inseamna incredere daca eu n-am stiut.

pentru incepatori :pastila = puncte GMO

Posted

la rugamintile mele cristy a sters celelalte thread-uri, da am stat mai bine si m-am gandit ca nu are rost. daca vi se pare amuzant, puteti rade, daca vi se pare de plans, puteti plange. e o discutie privata, furata de un individ si postata aici.

acum intrebarea mea: ce vi se pare mai penal, penibil, lipsit de orice scrupula? discutia mea cu perla (flirt-ul, apropourile, intepaturile dintre doua persoane care se plac), sau faptul ca respectivul i-a furat discutiile private si le-a postat pe un forum public dupa ce si-a dat seama ca nu are nici o sansa in fata fetei, la care se scremea din rasputeri sa o cucereasca?

enjoy:

nu vad rostul acestui topic. daca cineva se screme din rasputeri ow well are evil plans asta e. lasa-l pe el sa ia "blame". chiar ce discuti tu cu perla e privat. pe mine personal nu ma intereseaza, dar te-ai gandit ca serverul e plin de persoane cu varsta mentala de 15-16 ani? sunt de parere ca daca cineva putea posta ceva legat de asta. acel cineva era dana. de ce? e simplu tu esti barbat in definitiv ar trebui sa ti se rupa daca apar "conversatii" de-ale tale pe net. Dar asta e parerea mea :)

LE: stii ce mi se pare penal dan? ca tu ai postat discutia in cautarea unui raspuns care e clar in mintea oricui are mai mult de 2 neuroni. ai pus o intrebare retorica, cu ce scop. (nu caut sa te jignesc,but just to make a point)

Posted

Care nu mai iegzista putina intimitate in voi bagabontilor,sa puneti voi asa ceva pe forum.Perla,da-mi mie add pe skype si eu iti promit ca nu fac d-astea pe un forum.Eu am feisbuc.

P.S.wikileaks suks,astea dezvaluiri nene =)) ...Old,nu fi trist baiete,dai o creanga la maimutza si-ti trece.

Posted

Asta e cel mai tare cadou de craciun din partea lui old , boom si sadi.

Merci frumos , sarbatori fericite si voua.

Pana la urma ati hotarat impreuna ce sa faceti cu discutiile mele private.

Macar sa invete altii ce inseamna incredere daca eu n-am stiut.

pentru incepatori :pastila = puncte GMO

Perla ce tot ai cu mine nu inteleg , unde ma vezi pe mine implicat in prostiile voastre ?Lasa-ma in durrea mea si nu mai tot pomeni numele meu.

Posted

enjoy:

si respectivul e old :))))) ehh dane...invidia e mare :P

acum inteleg si ss la cerere a lui old ;)

ciudat om...da na frustrarea e mareeee :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...