Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

oldGard

o luna Guilda pe orase

53 members have voted

1. 1. IDEE BUNA ?

• DA
      18
    • NU
      38

Recommended Posts

Posted

Propun sa se fixeze o luna in care sa formam guilde pe orase,

SA VEDEM CARE SUNT CEI MAI TARI :>

:D CE ZICETI SUNTETI DE ACORD?

ce vrei sa zici cu chestia asta??? traduce si tu in romana.

Posted

adica [bucuresti] , [iasi] , [Timisoara] , [Oradea] , [Craiova] etc?

exact:

deci toti bucuresteni sa isi fac o guilda Bucuresti si tot asa..

Posted

Nu poti obliga pe nimeni sa fine in una din aceste guilde.

Iar daca vrei o poti face doar in game fara topic.

NU.

nu oblig pe nimeni am intrebat sa vad dak e lumea de acord

Guest tekmanstar
Posted

super tare chestionar , o guilda a MANELARILOR nu vrei ma soare?

Posted

a vrut sa zica altceva, numai ca nu s-a exprimat bine. din ce am inteles eu, el a vrut sa se faca un event cu guilde pe orase. membrii dintr-un anume oras, sa intre in guilda cu numele Bucuresti (de exemplu) si sa se bata cu jucatorii din orasul Iasi. war, soccer, etc.

nu?

Posted

a vrut sa zica altceva, numai ca nu s-a exprimat bine. din ce am inteles eu, el a vrut sa se faca un event cu guilde pe orase. membrii dintr-un anume oras, sa intre in guilda cu numele Bucuresti (de exemplu) si sa se bata cu jucatorii din orasul Iasi. war, soccer, etc.

nu?

exact... poate nu m-am expirmat eu prea bine insa eu zic ca puteau sa isi dea si ei seama dak erau mai cu capu pe umeri.. in fine... :dontknow:

contra. imi fac eu o guilda cu inca 3-4 din cluj care mai joaca? (sa nu mai vb de orase mai mici unde sunt 2 playeri).

aaa da si cs-u la cine ramane ? ? ?

pai de ex eu sunt din Craiova.. e normal ca cei de langa orasu meu sa intre tot la guilda Craiova

si sunt sigur ca din toata zona ta sunt cel putin 20 ...

la cs intr o luna sunt 4 lupte .. deci 4 sanse de castigare a cs ului este timp si de grupare de organizare..

il ia ce oras este mai bun.. sau ce zona...

dupa se revine la normal... :hello:

super tare chestionar , o guilda a MANELARILOR nu vrei ma soare?

de ce ai postat ? care a fost rostul? . :clap:

ce-a mai proasta sugestie de la revolutie pana azi :rofl2:

puteai sa dai doar un vot.. si gata..era destul... #-o

dupa cum arata sondaju nu prea e

dap pt ca ar trb o oarecare organizare.... si la atatia membri...:P cei care stiu ca nu se pot organiza e normal cu ce voteaza nu?

Guest TovarasuCeausescu
Posted

pt acest eventual event se pot face si guilde care sa contina 5 membri cu numele orasului

Posted

ca sa fiu sincer ideea e ok. dar nui vad utilitatea

:news:

un event mai intersant... "sa vedem care e mai tare "

Cs ; war-uri :greutati: ; Soccer ; sa faci Hostility :duel:

mai multe... :despair:

si am zis o luna ca sa fie timp pt organizare :5grouphug:..:-/

Posted

Categoric ... nu ! Sunt multi prieteni din diferite orase care vor sa faca parte din aceeasi guilda. Cum as putea eu sa stau in guilda cu Gunit (presupunand ca este din acelasi oras cu mine) cand noi ne iubim ca soaricele cu pisica ?! :-O :blink:

Asta chiar e tare ! :coffee:

Posted

Categoric ... nu ! Sunt multi prieteni din diferite orase care vor sa faca parte din aceeasi guilda. Cum as putea eu sa stau in guilda cu Gunit (presupunand ca este din acelasi oras cu mine) cand noi ne iubim ca soaricele cu pisica ?! :-O :blink:

Asta chiar e tare ! :coffee:

fiecare cu caracterul lui.... :insa era vb doar de un event nu sa fie definitiv...

Posted

poti sa faci ceva de genul cu caractere lvl 399(fara rr) iar eventurile sau recrutarile le poti face pe forum la diverse(daca o sa ai cu cine) ... asa nu cred c`o sa iasa cineva din guild/ally sau daca e gm la vreun guild sa sparga pentru un soccer sau hostility ...

Posted

sau dute'ncet pentru noi , n'ai talent !

p.s : $@|_

postasi si tu sa apari si tu pe aici .. bv

gata te-am vazut esti peste tot :photo: :photo: :photo: :photo: :photo:

acuma pa

poti sa faci ceva de genul cu caractere lvl 399(fara rr) iar eventurile sau recrutarile le poti face pe forum la diverse(daca o sa ai cu cine) ... asa nu cred c`o sa iasa cineva din guild/ally sau daca e gm la vreun guild sa sparga pentru un soccer sau hostility ...

da ..:-? ar fi o idee ..

am putea ca toti as ne facem caractere no rr... o luna.. cu orase.. si sa participam la diferite eventuri..

insa eu ma refer si la CS de exemplu si acuma cei care il detin nu cred ca o sa fie deacord si oricum din ce am vazut pe aici..... nu prea stie lumea ce e aceea o organizare deci nici o sansa...

asa ca :closed:

Guest [RAGE]Mata_
Posted

ma cum pana mea sunteti asa de ratati ? adica nu sunteti ratati sunteti prosti , gogomani si etc ... omul asta dormea aseara si ia trecut prin cap o idee buna nebuna nu conteaza cum plm e important e ca e cat de cat originala , si voi ma handicapatilor veniti cu reply deastea de rahat ? atunci va transmit eu sa ma sugeti si pe mine si pe asta care a venit cu sugestia , nu puteati sa raspundeti cu NU ? cred ca era mai simplu mm de idioti

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...