Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

cabbral

Problema sign

Recommended Posts

Posted

Mi-sa intamplat de 2 ori chestia asta....Imi tot dispar sign-urile. Nu am incercat sa le unesc, nu sunt primite, sunt stranse de pe jos. Inainte nu avea nimeni acces la contul meu ( acum mai are un baiat dar zice ca nu a luat nimic) si tot mi-au disparut. Vreau si eu sa stiu de ce :)

Guest corione
Posted

si tu l-ai crezut?

@iteme le nu dispar singure... doar daca le aveai la store si ai dat rr..atunci da ..puteau sa dispara.

Posted

Daca am rena nu mai pica?

Si cu rena pe tine pica iteme , nu e batuta in cuie regula asta . Eu de exemplu anu trecut am gasit in arena 90 si ceva de sign pe jos intr-un tarc :D

Posted

Mi-sa intamplat de 2 ori chestia asta....Imi tot dispar sign-urile. Nu am incercat sa le unesc, nu sunt primite, sunt stranse de pe jos. Inainte nu avea nimeni acces la contul meu ( acum mai are un baiat dar zice ca nu a luat nimic) si tot mi-au disparut. Vreau si eu sa stiu de ce :)

si mi'e mi s'a intamplat... si solutia care am gasit'o...de fiecare data cand stiu ca las afk sau ies de pe acc... bag toate sign in bagaj :tiphat:

Posted

salut, am aceasi problema, imi dispar signurile dar cei 7 la care le-am dat contul cred ca sunt oameni de treaba, nu stiu ce sa fac.

=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Posted

salut, am aceasi problema, imi dispar signurile dar cei 7 la care le-am dat contul cred ca sunt oameni de treaba, nu stiu ce sa fac.

Tosusi...7? =))))))))))))))))))))))

Chestia cu rena nu cred ca a mers niciodata, la fel ca "metodele" alea de a pacali goblinu pentru o rata de succes mai mare, sa dai "combine" cand arunca el chaos-ul sau daca stai cu fata spre rasarit, eventual sa muti si monitoru, si-asa mai departe.

Posted

Tosusi...7? =))))))))))))))))))))))

Chestia cu rena nu cred ca a mers niciodata, la fel ca "metodele" alea de a pacali goblinu pentru o rata de succes mai mare, sa dai "combine" cand arunca el chaos-ul sau daca stai cu fata spre rasarit, eventual sa muti si monitoru, si-asa mai departe.

ai uitat ca trebuie sa stai si in cap si sa canti imnul romaniei :)))

Posted

" eventual sa muti si monitoru, si-asa mai departe "

Naravurile astea din linkmania seamana cu obiceiurile romanesti din provincie :)) " Feciorule , inainte de te pui de culegi recolta , arunca in cei trei zari cate doua graunte , cele mai marunte pe care le vezi etc. in final , toate ajungand la "acum cinsteste-te cu o tuica" "

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...