Stef Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Dar tu cum ii vezi pe altii? Nu inteleg de ce spuneti "rusine" . Nu e bine c-au fost premiati? c-au dus Romania pe buzele strainilor? Ce? daca au fost premiati de Obama nu mai sunt romani ? Si..inov8boy ai fost chiar penibil la faza cu porcul . Oamenii de la tara sunt niste oameni exceptionali. Din toate posturile tale reiese ca tu practic urasti tara in care te-ai nascut si traiesti . Apropo , avem si noi valorile noastre , stai linistit. Ei nu mai au nici o tangenta cu romania de cativa ani. crezi ca ei se simt romani? nu prea cred. dar tot respectul pentru ei deoarece au stiut cum sa se descurce daca ramaneau in romania probabil ajungeau profesori prin provincie platiti cu 2 lei.
Guest k1nd3rb0y Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Nimeni in momentul actual nu vrea sa faca universitatea in Romania , cel putin eu asa gandesc. Bravo lor . Eu doar o chesti zic: Desteapta-te Romane !!!
Guest SherkaN Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Eu sunt curios CAT DE ROMANI SE SIMT AIA 2 , ce mi-ar place sa le cunoastem adevarata lor gandire in legatura cu Romania. Sa fie gandurile lor transparente cred ca ce v-as da cu ele in cap ... aia saracii nu mai stiau cum sa fuga de aici si voi va bucurati ca au fost premiati , si din cate am inteles sunt 2 soareci de laborator, nu CERCETATORI , dar acum in ziua de azi media e atat de tampita ca nu mai face dif. intre un labar de copil care daca are un Lamborghini e numit OM DE AFACERI , nu apreciaza viata ci moartea datorita faptului ca ea face rating, adora sinuciderile si violurile, adora pe blonda lu` bote ... deci e cam clar din CE TARA AU PLECAT AIA . Zicea nuker la un moment dat de cineva ca se simte de parca i-ar fi rusine si ar uri tara in care traieste, raspund si eu la asta (neintrebat) - DA URASC TOT CE INSEAMNA ROMANIA, MI-E RUSINE CA SUNT ROMAN, iar daca eu as avea vreun merit pe plan mondial as refuza si sa dau vreun interviu in romana si as ascunde cat mai mult faptul ca sunt roman, as fi in stare si sa renunt la cetatenie daca o alta tara mi-ar propune ceva, indiferent ce tara ... si Rwanda daca e.
Dani Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Eu sunt curios CAT DE ROMANI SE SIMT AIA 2 , ce mi-ar place sa le cunoastem adevarata lor gandire in legatura cu Romania. Sa fie gandurile lor transparente cred ca ce v-as da cu ele in cap ... aia saracii nu mai stiau cum sa fuga de aici si voi va bucurati ca au fost premiati , si din cate am inteles sunt 2 soareci de laborator, nu CERCETATORI , dar acum in ziua de azi media e atat de tampita ca nu mai face dif. intre un labar de copil care daca are un Lamborghini e numit OM DE AFACERI , nu apreciaza viata ci moartea datorita faptului ca ea face rating, adora sinuciderile si violurile, adora pe blonda lu` bote ... deci e cam clar din CE TARA AU PLECAT AIA . Zicea nuker la un moment dat de cineva ca se simte de parca i-ar fi rusine si ar uri tara in care traieste, raspund si eu la asta (neintrebat) - DA URASC TOT CE INSEAMNA ROMANIA, MI-E RUSINE CA SUNT ROMAN, iar daca eu as avea vreun merit pe plan mondial as refuza si sa dau vreun interviu in romana si as ascunde cat mai mult faptul ca sunt roman, as fi in stare si sa renunt la cetatenie daca o alta tara mi-ar propune ceva, indiferent ce tara ... si Rwanda daca e. Asta e parerea ta si tine-o pt tine, ca poate unii te si cred. Eu sunt roman si sunt mandru de asta indiferent de ce se intampla. Nu mi-as fi dorit sa ma nasc in alta tara pt nimic in lume. Bani se pot face si in Romania, nu trebuie sa mergem in alta tara. Nu ma promoveaza Romania? Ma promovez singur. Cum? Imi vad de treaba mea, nu ma uit in gradina vecinului si muncesc ca sa realizez ceva in viata. Si mai inainte de toate, gandesc pozitiv. De ce traiesc romanii atat de prost in general? Pentru ca sunt pesimisti si pentru ca asteapta ca guvernul sa le dea mancare si bani direct in gura. Doi la mana, nu suntem uniti. Pana cand nu vom indeplini aceste conditii nu se va schimba nimic, indiferent cata gargara veti face. De unde stii tu ce gandesc aia? Esti mama omida si nu stiu eu? Imi place de voi ca toti sunteti mari experti in psihologie si tot felul de stiinte, dar nici macar 1% din voi n-a realizat ceva in viata cu adevarat. Dupa ce o sa le iei interviu sa vii sa-ti dai cu parerea, ok? Pana atunci tine-ti pesimismul acasa. Cu astfel de gandire n-o sa ajungem niciodata acolo sus.
Eric Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Bravo lor, avem nevoie de astfel de romani, in asa fel , ne putem face si noi tara cunoscuta in toata lumea. In Romania oricat ai fi de inteligent si de priceput, nu ai ce sa faci , nu te poti ridica, ba din contra, te infunzi. Putine persoane mai raman in Romania sa faca studii.
NukeR_MaN Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 @Dani Bine spui ! @inov8boy Esti sigur ca tu o urasti ? sau pur si simplu te iei dupa altii ? @sherkan Sunt sigur ca tu ai motivele tale pentru ceea ce ai spus . Sa vedem .. eu unul nu ma simt nici mandru ca sunt roman dar nici nu-mi pare rau . De ce? am facut ceva pentru Romania sa ma simt mandru? nu . Puteam foarte bine sa fiu pakistanez. Poate cand o as fiu mai mare si o sa vad cum stau treburile cu adevarat fara sa ma iau dupa vorbele tuturor o sa-mi schimb parerea . Dar pana atunci imi vad de liceul meu , o sa urmez o facultate etc..
Guest SherkaN Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Asta e parerea ta si tine-o pt tine, ca poate unii te si cred. Eu sunt roman si sunt mandru de asta indiferent de ce se intampla. Nu mi-as fi dorit sa ma nasc in alta tara pt nimic in lume. Bani se pot face si in Romania, nu trebuie sa mergem in alta tara. Nu ma promoveaza Romania? Ma promovez singur. Cum? Imi vad de treaba mea, nu ma uit in gradina vecinului si muncesc ca sa realizez ceva in viata. Si mai inainte de toate, gandesc pozitiv. De ce traiesc romanii atat de prost in general? Pentru ca sunt pesimisti si pentru ca asteapta ca guvernul sa le dea mancare si bani direct in gura. Doi la mana, nu suntem uniti. Pana cand nu vom indeplini aceste conditii nu se va schimba nimic, indiferent cata gargara veti face. De unde stii tu ce gandesc aia? Esti mama omida si nu stiu eu? Imi place de voi ca toti sunteti mari experti in psihologie si tot felul de stiinte, dar nici macar 1% din voi n-a realizat ceva in viata cu adevarat. Dupa ce o sa le iei interviu sa vii sa-ti dai cu parerea, ok? Pana atunci tine-ti pesimismul acasa. Cu astfel de gandire n-o sa ajungem niciodata acolo sus. Prietene eu nu stiu ce gandesc aia , dar probabil ca aici aveau de toate si s-au gandit ei "Ba ia mai da-l dreacu de huzur ma, hai in America sa murim de foame" , app. pe unu` din ei il cheama ERIC , dar np asta era numele mic lu` Mihai Viteazu` , patriot inrait. Romanii traiesc prost pt. ca sunt pesimisti ) , buna asta , ok atunci hai sa gandim pozitiv, o sa ne fie mai bine , cat despre uniti ... sa fim seriosi , vorbesti de o tara prietene aici , nu vorbim de 2 gasti de golani care se bat in fata la vreo discoteca. Tu-mi vorbesti mie de un stat al anului 2011 , o tara europeana , democratica si ca argumente imi aduci pesimismul si faptul ca nu suntem uniti , dar de fapt ... cam asa e, mai da-o-n saracie de economie , industrie , un guvern INCAPABIL! , o conducere FERMA SI CARE E IN STARE SA IA O DECIZIE BUNA , da-o in saracie pe Udrea , un ministru ce poarta grija pantofilor nu a functiei, da-l dreacu pe marinar ca e baiat bun el dar fi-sa are milioane de euro care ii sparge prin Bamboo si are un prieten ce se numeste SIDA (SIDA are inteles intelectual in viziunea ta , ca esti optimist , eu zic ca fi-sa contureaza starea in care a adus tac-su tara asta ), da-l dreacu pe europarlamentaru` de Becali care e ... toate-s bune, noi suntem tampiti ca suntem negativi ). Amice in tara asta NIMIC nu merge bine ,dar NIMIC! , insa ... no problem, keep walking, fii tu mandru ca esti roman , fii tu optimist , eu nu pot.
Guest NEED A DISPENSER HERE Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 astia care zic "mandru ca sunt roman" sunt doar niste ipocriti, in primu rand ca n-au de ce sa fie mandri pt ca romania n-a facut niciodata nimic, si chiar daca ar fi facut, nu ar fi facut-o ei ci alti oameni, prin urmare ei ar fi spus "mandru ca nu fac nimic dar sunt de aceeasi nationalitate ca si cei care au facut".
Dani Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 Sherkan eu am crezut ca intelegi ceea ce am vrut eu sa zic prin pozitivitate, dar m-am inselat. N-a zis nimeni ca trebuie doar sa fii pozitiv si nimic altceva. Trebuie inceput cu pozititivitatea si dupaia se continua cu munca eficienta, cuvante pe care nu le stiu foarte multi in Romania. Majoritatea muncesc ca sa supravietuiasca si nimic altceva. Nu conteaza visele si nici nu lupta cu adevarat pentru copiii lor. Stiu ca nu pot fi toti miliardari, dar comparativ cu alte tari din lume, traim foarte prost. Pentru roman sunt mai importante gradina vecinului, emisiunile de scandal, orgoliul si telenovelele. Si sa nu uitam, stirile de la ora 5 , care contin un procent foarte mare de negativitati. Sincer nu ma mir ca esti atat de pesimist, dar nu-ti face bine pentru ca iti tai picioarele inainte sa incepi sa fugi. E treaba ta cum iti traiesti viata, dar incearca sa nu influentezi negativ si pe altii. Bafta @Need a dispenser Te-ai bagat si tu in seama aiurea cu un user facut vineri De unde stii tu ca romanii aia sunt ipocriti? Iar stiti voi totul? Iar faceti aprecieri gratuite? Doi la mana, eu am spus ca sunt mandru ca m-am nascut in Romania pentru ca: Avem o tara cu peisaje nemaipomenite si foarte multe si pentru ca e greu sa ajungi la bogatie si la performante. Cand cineva ajunge acolo, prin puterile lui, a realizat ceva foarte important in viata lui/ei. Si de ce nu, sunt mandru si ca am atatia compatrioti care ne fac cunoscuti peste hotare, ca si sportivii mari sau cercetatorii, care ajung pe la NASA si tot felul de Universitati importante din lume. Stai linistit ca voi face tot ce imi sta in putinta ca sa ajut Romania. Eu imi voi indeplini toate visele pana voi muri. Si asta pentru ca asa vreau eu.
Guest SherkaN Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 )))) esti rupt de realitate ba baiatule )) , esti exact ca boc care spune "mi-am luat si eu un ipad, ca orice roman, orice roman si-l poate permite" , exact ca el esti,. vorbesti din carti , habar n-ai care e realitatea. O singura intrebare am pt. tine, familia ta e instarita ? (tind sa cred ca da, ca vad ca n-ai treaba cu tara asta si lumea care traieste in ea, eu cred ca esti un d-ala care are bani de la mamica, care l-a bagat mamica la un serviciu bun, care toaca banii lui in weekend si ai parintilor in restu` sapt. , care e obisnuit sa primeasca tot ce vrea) Eu o sa-mi indeplinesc toate visele pana voi muri ))) , adevaru` e ca esti si simpatic, de unde stii cand mori ? )
Dani Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 Pe mine ma intereseaza doar realitatea pe care o vreau eu. Iau tot ce e bun din toate si incerc sa fac ceva important in viata. Eu macar incerc spre deosebire de altii, carora le e frica de esec. Eu zic ca sa-ti tii parerea ta pentru tine "ba baiatule" pentru ca esti exact tipul ala de roman care isi da cu parerea despre toti. Tu stii tot, dar in acelasi timp nimic. Nu e treaba daca familia mea e instarita sau nu. Treaba ta e sa-ti vezi doar de viata ta si a familiei tale. De asta romanul nu are succes pentru ca are timp sa-i analizeze pe toti. Stiu ca te deranjeaza ca sunt pozitiv, dar asta este. Chestii de genul ma fac mai puternic p.s. Ai grija la gramatica prima data si dupaia da-ti cu parerea..
Tybork Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 )))) esti rupt de realitate ba baiatule )) , esti exact ca boc care spune "mi-am luat si eu un ipad, ca orice roman, orice roman si-l poate permite" , exact ca el esti,. vorbesti din carti , habar n-ai care e realitatea. Nu-s eu fan Dani si stiu ca exagereaza cateodata, dar postul tau m-a dat gata SherkaN :). Adica tu vrei sa spui ca realitatea e aia pe care o vezi tu si toti cei care sunt optimisti sau se simt bine in tara asta sunt prosti sau oameni de bani gata...tare! Hai sa-ti zic eu ceva...eu nu provin dintr-o familie de oameni instariti dar totusi ma simt bine si traiesc bine in Romania. Tot ceea ce am obtinut(facultate, job, firma proprie), am obtinut din fortele proprii si nu m-a ajutat nimeni d.p.d.v. financiar(in afara de banca:D). Doar de aia ca tu esti pesimist si pentru tine tot ce se intampla in tara asta e de rahat asta nu inseamna ca e si adevarat. Vrei sa spui ca realitatea pe ca o cunosti tu sau pe ca o vezi tu este din vina lui Boc sau al lui Basescu? Si cu toate astea tu crezi ca vezi bine lucrurile? Problema principala a Romaniei este ca sunt prea multi oameni ca tine care cred ca lucrurile merg prost si ei nu au nicio vina...ca doar a fost si este mult mai usor sa dai vina pe cineva in loc sa incepi sa te misti putin si sa-ti vezi de treaba ta
Guest SherkaN Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Eu lucrez cu lumea, asta e munca mea, unii au foarte multi bani iar altii sunt foarte saraci, si hai sa-ti spun eu cate ceva despre realitate. Sunt oameni care se duc si stau 4 ore la coada pt. o paine si o sticla de otet (pe la aia cu ajutoare ) pe care nu se stie daca le apuca, si dureerea e ca nu e 1 acolo, sunt ZECI, poate sute.... , dar asta e realitatea MEA, nu a voastra, a voastra e buna ca sunteti pozitivi , a mea e proasta ca sunt negativ, sunt oameni care n-au bani sa-si ingroape copiii , am vazut caz ! , crede-ma e foarte trist asa ceva , FOARTE! , am vazut oameni care se duc la magazinu` financiarului si stau 7 ore la rand sa isi cumpere 2 kg de ulei ca e cu 2 lei mai ieftin, am vazut oameni ai caror copii mici nu stiu cum e gustu` la o banana si mult prea multe altele .... asta e realitatea pe care o stiu eu, sry , poate astea vi se par povesti , mie NU , si gata ca am deviat de la sub. prea mult. @dani ai invatat si tu sa scrii ? ultima oara cand te-ai contrazis cu mine pe sub. cainii comunitari n-u stia-i s-a leg-i 2 cuvin-te , a-cum ara-tami tu unde a-m gresit eu, credeai ca nu tin minte ? :) Asta imi dovedeste ce om esti, cand ma luam acolo de tine ca nu stii a scrie limba romana, ziceai ca era de la oboseala, ca din neatentie , s.a.m.d , acum ca probabil ai mai invatat si tu cate ceva vii cu tupeu` asta la mine sa-mi scoti ochii ? Halal om prietene si inca o data, arata-mi unde am gresit ceva.
Tybork Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 SherkaN, nu este interzis sa porti o conversatie, sa te contrazici cu cineva atat timp cat lucrurile se desfasoara in limita bunului simt, fara jigniri sau injuraturi. Cat despre faptul ca sunt multi oameni saraci in tara...da! ai dreptate si nimeni nu a zis ca nu este asa doar ca tu uiti un lucru si anume ca astfel de lucruri se intampla peste tot in lume, in orice tara moderna. De cand exista oameni pe planeta asta, intotdeauna au fost bogati si saraci si intotdeauna vor fi...asta-i realitatea si tu nu ai ce sa faci, si degeaba esti subiectiv si negativ, aceste lucruri nu se vor schimba niciodata.
Dani Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 Sherkan tata, ai o problema foarte mare pentru ca faci aprecieri gratuite la adresa unei persoane pe care n-o cunosti personal. Nici atunci n-ai avea dreptul. Poate cand vei ajunge in postura mamei, a tatalui meu sau a sefului meu vei avea dreptul sa ma analizezi. Pana atunci ciocul mic si joc de glezne. Eu n-am vrut sa ma leg de faptul ca scrii gresit, dar ti-am zis asta pentru ca trebuie sa inveti sa scrii prima data si dupaia sa ma analizezi. Eu sa-ti arat? E treaba ta sa observi ce ai gresit. Stiu ca sunt foarte multi copii saraci in tara si in lume, dar eu chiar fac ceva. Donez o suma de bani din salariul meu, in fiecare luna la niste copii. Tu faci chestia asta? O s-o faci vreodata? Eu o s-o fac pana la sfarsitul vietii si in fiecare an voi mari suma. Si nu o fac ca sa ma laud ci pentru ca ai deschis subiectul. Imi place sa ajut copiii si animale nu doar sa vorbesc despre. Adultii normali se pot ajuta singuri. Tybork, depinde de noi daca vrem sau nu sa schimbam ceva in lume. Daca stam la tv sau la calculator toata ziua normal ca nu putem sa schimbam nimic.
Guest SherkaN Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Mda, deci voi sustineti ca Romania e ca orice tara si ca in orice tara exista saraci si bogati, deocamdata bine doar ca voi vorbiti tot timpu` la modu` general, asta pt. ca nu aveti idee ce se intampla de fapt. E usor sa vii sa spui "Saraci sunt peste tot" , asta e un adevar general care nu poate fii contrazis , e usor sa vii sa spui "lucrurile se pot indrepta" , insa daca ati trai cu adevarat in timpurile astea ati vedea ca astea sunt vorbe`n vant. Acum sa plecam de la premisa ca exista saraci si bogati (de acord) insa nu asta conteaza, conteaza nivelul de trai care la noi E PRAF. Sustineti ca Romania e o tara in care se poate trai , bun , ok , hai sa va spun ceva. Am un prieten de familie care locuieste in Israel (eu fiind evreu) si a venit acum la noi in vizita. Ne-a povestit de o problema medicala pe care a avut-o cu inima si ii trebuia o operatie de vreo 26000 de dolari (doua zeci si sase mii DOLARI) si acum frumusetea, OPERATIA I-A PLATIT-O STATUL INTEGRAL + DAT BANI PT. PERIOADA DE RECUPERARE DATORITA FAPTULUI CA SI EL COTIZEAZA DIN SALARIU! , frate-meo a plecat in Israel pt. ca noi avem dreptu` la cetatenie , cand a ajuns acolo statul timp de 2 ani de zile i-a dat 2000 de dolari pe luna , casa, si l-a bagat intr-o scoala unde sa invete limba, a stat acolo vreo 6 ani dupa care a plecat in Canada, vreti sa mai spun cum e si acolo ? Banuiesc ca n-are rost, deci ideea e ca asta astept eu de la tara in care traiesc BA! asta astept, sa vad ca nu degeaba dau bani, nu degeaba muncesc, ma astept ca atunci cand ma duc la un spital sa nu-mi trebuiasca decat carnetu` de sanatate, ma astept ca atunci cand ies la pensie BANII AIA DE PENSIE SA MI SE DEA nu sa se ia, ma astept ca atunci cand eu platesc rovinieta luna de luna, cand ninge SA VAD DREACU UN UTILAJ DE DESZAPEZIRE PE STRADA MEA , dar voi sunteti preocupati de vorbe batranesti " o sa fie bine, tre sa fim pozitivi" , fiti voi , eu nu pot. Voi jonglati cu niste urari de bine , niste vorbe din popor si niste generalitati ce nu pot fii contrazise si aveti impresia ca le stiti pe toate, ca se poate trai, sunteti ca 1 prieten de-al meu care zicea ca cu 8 milioane pe luna ai putea trai linistit, nu ti-ai permite lux dar ai trai bine , fac pariu ca asa ziceti si voi. Va dau eu 8 milioane pe luna din salariu` meu sa traiti cu ei insa cu conditia sa fiti SINGURI , fara mamica sau taticu`, facem proba ? @dani tot nu mi-ai aratat greselile mele.
Dani Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 Sherkan, intrebarea e alta. Faci ceva ca sa se schimbe ceva in Romania sau doar strigi? Stiu ca toti comenteaza ca nu e ok in Romania, dar cati fac ceva in sensul asta? Aaa, am inteles, noua ne place sa ne uitam la tv si sa zicem "nu se poate schimba nimic la noi". Numa gura e de romani si dupaia ne mai miram ca ne merge atat de prost. Cum ziceam mai sus, cand vom fi uniti si vom actiona, se va schimba ceva si la noi. Deocamdata ne meritam soarta. Astia ne fura pe fata si noi nu facem nimic. Daca s-ar fi intamplat chestiile astea la americani, pe care ii facem prosti, poporul i-ar fi linsat de mult. Cine a zis ca se poate trai cu 8 milioane?
Motanul Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Nu românii l-au votat pe B?sescu ? Votezi un incompetent de dou? ori la rând ?i dup? începi s? strigi c? vrei pensii ?i salarii mai mari ? ( ma refer strict la cei care l-au votat ?i acum sunt foarte indigna?i )
Guest SherkaN Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Dani nu crezi ca e de ajuns ca platesc vreo 5 milioane pe luna impozite si toate cele ? Aproape ca dau la stat mai mult decat alor mei , asa ca .... cred ca FAC DESTUL , un singur lucru as mai avea de facut, sa-mi iau un polarel (sniper) si sa-i dau un fast zoom lu` Basescu , altceva ... nu cred ca am de facut. Dar asa ca idee , ce sa fac ? Sa donez toti banii mei la azile ? Cam ce ar fi de facut ?
daimon Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 ON!:Este onorant sa vezi asemenea romani,cateodata esti mandru sa fii roman
Dani Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 Dani nu crezi ca e de ajuns ca platesc vreo 5 milioane pe luna impozite si toate cele ? Aproape ca dau la stat mai mult decat alor mei , asa ca .... cred ca FAC DESTUL , un singur lucru as mai avea de facut, sa-mi iau un polarel (sniper) si sa-i dau un fast zoom lu` Basescu , altceva ... nu cred ca am de facut. Dar asa ca idee , ce sa fac ? Sa donez toti banii mei la azile ? Cam ce ar fi de facut ? Tu crezi ca impozitele sunt cele mai importante lucruri? Impozitele sunt lucruri marunte si sunt doar niste bani pe care oricine le plateste pana la urma. Lucrurile importante sunt de ex: Sa fii mai optimist, sa realizezi ceva in viata cu adevarat (de ex sa-ti faci o companie care sa prospere an de an), sa faci niste copii, pe care sa-i inveti tot ce stii si poate sa ajunga undeva, unde n-ai ajuns tu, poate sa candidezi ca independent si sa incerci sa schimbi ceva, sa mai donezi alimente, imbracaminte si chiar bani la copii, animale sau batrani prin fundatii importante si cunoscute samd Se pot face lucruri cu adevarat importante, dar trebuie sa vrei prima data. Daca pui NU in fata normal ca nu se poate. Nici macar n-ai incercat sa fugi, dar tu ti-ai si taiat picioarele. bafta
Guest SherkaN Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Doamne ... eu credeam ca noi vorbim de un stat nu de crucea rosie, ok lasa asa , n-are rost. Deci eu te intreb ca cetatean al acestui stat ce pot face pt. el mai mult decat sa ii platesc impozite pe VENITURILE MELE , DECI II DAU DE LA MINE DIN BUZUNAR , si tu ma iei cu donat de haine la copii , nah ce sa mai vorbesc cu tine ? Daca tu crezi ca sa ajuti un stat sa iese din criza sau sa capete un traseu ascendent in ceea ce priveste nivel de trai, economie ... inseamna sa dai covrigi la batrani esti un fel de Mos Craciun ardelenesc, bafta si tie , mai doneaza 2 eugenii, zi-le ca sunt din partea mea. app. banii aia care ii donezi tu din salariu esti convins ca ajung unde trebuie ? PS : TOt nu mi-ai aratat greselile.
Worer Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 mda... Romanii sunt umiliti in propria tara, dar premiati peste ocean...
Mandanda Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Foarte bine mai suntem si noi apreciati nu exclusi din tara ca in Franta...
Beib` Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 E bine ca macar romanii sunt apreciati in alte tari pt performanta lor. ^_^ Ca in Romania se ia totul in ras, si nici importanta nu se da romanilor.. Pai nah, suntem si noi mici intr`o lume asa de mare..