Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

andrei22

sugestie de bun simt

Recommended Posts

Posted

salut! obisnuiesc sa citesc topicurile de la buy&sell si plangeri foarte des. si am observat cum isi bat joc unii de limba romana. propun ca topicurile cu greseli gramaticale sa nu fie luate in considerare. e acum la `banati` un tip care acuza adminii de .... ceva , si te doare mintea cand citesti topicul lui.

sau macar sa fie locked topicul respectiv pana il editeaza .

ca sa intelegi cata prostie ai scos din gura... o sa iti spun un mic banc cu Aristotel...

Cu mult timp in urma... Aristotel pleaca intro expeditie pe mare, si intro noapte mai cu nori... neavand somn ... si nici cu cine sa faca conversatie iese pe punte sa ia putin aer proasptat. Iesind afara vede un marinar, care statea acolo la carma navei... se duce spre acesta si incepe sa faca o mica conversatie:

Aristotel: Domnule marinar, dumneavoastra stiti matematica???

Marinarul: Nu domne.

Aristotel: Pacat... se pare ca 25% din viata dumneavoastra este pierduta.

Aristotel: Dar fizica stiti? ati invatat ceva, aveti idee?

Marinarul: Nu domne...

Aristotel: Pacat ... se pare ca 50% din viata dumneavoastra este pierduta.

Aristotel: Dar astronomie stiti?

Marinarul: Nu domne ... nici nam auzit de asa ceva...

Aristotel: Pacat.. se pare ca 75% din viata dumneavoastra este pierduta.

Dupa cateva minute de conversatie izbucneste o furtuna imensa care avariaza grav nava pe care se aflau... aceasta aflanduse in pragul scufundarii

Marinarul: Domne Aristotel dar tu stii sa inoti??

Aristotel: NU domnul meu

Marinarul: Pacat... se pare ca 100% din viata ta e pierduta.

@adica cu alte cuvinte mi se pare o prostie ce ai propus tu, daca scriu cum scriu pe forum scriu ca asa vreau si asta este felul meu de a fii, dar faptul ca scriu corect sau cum vrei tu acolo nu dovedeste cu nimik ca am 10 diplome la oxford si nici nu ma face mai inteligent...

PS: daca mar platii cineva sa scriu corect si frumos atunci da :crazy:

Posted

se scrie muschii. deci aparent pot sa te corectez. nu-ti place ? soarta. te invit sa-mi faci o plangere ca ti-am atins sentimentele. victimizati de astia ca tine sunt pe toate drumurile. ii vezi si pe la televizor. explica de ce viata e grea in romania, dar ei habar n-au vorbi corect limba la romania.

si o ultima chestie BOTaeng, "ba" is tovarasii tai.

LE: cine vrea sa fie cool sa asculte aici si sa mai reduca volumu la plisc http://www.youtube.com/watch?v=ii6NE_-fO2U

sa scapat taranu la oras si gata sa besit

mai dute prietene foarte tare si intra pe forumurii de oameni cultii ca TINE , cultule care esti si lasane pe noi in treburile noastre ca esti penibil daca ai ajuns si pe un joc sa faci gramatica inseamna ca viata ta se rezuma la acest joc . deci prin urmare cumparati o viata si apoi hai sa discutam despre gramatica si despre scrierea corecta .

pana atuncia eu scriu cum vreau MUSCHI mei si tu poti sa ma pupi in :pottytrain2:

Posted

Pe mine ma amuza polemica aceasta, sincer. Adevarul e ca pe un forum de gaming nu vom avea niciodata acelasi nivel ca pe softpedia sau pe unele forumuri straine. Eu consider a scrie corect mai mult o problema de mandrie si respect fata de sine, daca nici macar limba materna nu stii sa o vorbesti sau sa o scrii, asta spune destul de mult despre nivelul de cultura pe care il posezi ( nu ma aventurez pana la a ma referi la intelect, deoarece s-ar putea sa existe si persoane care pot, dar nu au avut conditiile necesare). Ceea ce ma mira totusi e ca sunt atat de multe persoane care se lauda cu faptul ca sunt semi-analfabeti (atat timp cat reusesti sa folosesti acest forum si sa te exprimi cat de cat inteligibil, meriti aprecierea noastra, macar incerci), in loc sa bage frumos capul in pamant si sa treaca mai departe punandu-si intrebarea : Oare nu ar fi mai bine sa tac uneori si sa nu fac nicio impresie, decat sa deschid gura/tastez si sa spulber orice iluzie ca n-as fi prost (sunt obligatorii 8 sau 9 clase in Romania, daca imi amintesc eu bine)? Sindromul Becali se pare ca se manifesta pana si aici, atat timp cat ai gura mare, ce mai conteaza restul?

Unii dintre voi poate se regasesc in situatia in care i-am obligat de cateva ori sa refaca topicuri la Plangeri/Banati pentru ca aveau un stil total incoerent de exprimare si plin de greseli. Trebuie sa remarc ca aceasta atitudine a avut un mic succes, pe o perioada determinata, dar totodata mi-am dat seama ca este necesar un volum de munca foarte mare si nervi destul de tari pentru a continua aceasta campanie de "alfabetizare", energie pe care prefer sa o orientez spre alte domenii.

Cu totii gresim uneori (oboseala, lipsa de concentrare), dar atunci cand greselile devin un obicei de care te mandresti ... e trist, pentru cei carora chiar le pasa de calitatea acestui server/forum, macar la un nivel.

atat, cititi bine ce e scris mai sus "alfabetilor" a se vedea ghilimelele(pt cei care stiu sa citeasca) sau pe intelesul celor nu sunt in stare sa faca acordul subiectului cu predicatul "care stie" sa citeasca

PS:boateng sau BOUteng vad ca esti inflacarat la maxim flacau, pune mana si citeste o carte si nu mai posta pe forum pana nu inveti sa scrii corect, nu de alta dar esti seful "alfabetilor" , valabil si pentru Dumnezeu, tu importantule "care este" esti prost bata, ai facut gradinita la seral? sau cum?

Posted

mai dute prietene foarte tare si intra pe forumurii de oameni cultii ca TINE , cultule care esti si lasane pe noi in treburile noastre ca esti penibil daca ai ajuns si pe un joc sa faci gramatica inseamna ca viata ta se rezuma la acest joc . deci prin urmare cumparati o viata si apoi hai sa discutam despre gramatica si despre scrierea corecta .

pana atuncia eu scriu cum vreau MUSCHI mei si tu poti sa ma pupi in :pottytrain2:

Semnat : Academician Elena Ceausescu

Posted

Semnat : Academician Elena Ceausescu

sa te umplem de muie pe tine si toata familia ta

semnat mata aia culta dar muista

Warn UP + 10 zile suspend

Posted

Dobrik ,ce e asa de rau cand scrie careva ,(muschi si nu muschii)?

Daca ati gandi mai realisti ,vati da seama ca gramatica nui ceva standard si cuvintele se pot schimba de la o regiune la alta,de la an la an.

atata(atita)timp cat(cit) pe lumea asta suntem trecatori si sunt(sint)alte lucruri mai importante, gramatica inventata de un sistem care azi exzista dar maine nu se stie.

Am avut ocazia sa stau in cateva tari europene si arabe ,nici ei nus mai diferiti de noi ,dar nus increzuti si ironici ca Romani.

analfabet e omul care nu stie sa scrie si sa citeasca ,si nu este un subiect de ras,fiecare invata cat poate si cat il duce buzunaru.

Cunosc o gramada de oameni care pe net sunt mari profesori de gramatica,sf,destepti,dar in realitate se chinuie sa platesca o chirie sa si cumpere mancare,sa aiba o un loc de munca ,sa aiba bani sa intretina un copil.

Toti stim in ce situatie suntem ,asa ca inchideti topikul si nu mai deschideti altu in viata voastra pe tema gramatica.

ce spui tu aici e adevarat, insa nu justifica in totalitate aciditatea din raspunsurile celor care sunt corectati de unul sau altul. (probabil ca n-au fost corectati intr-un mod elegant, de aici si raspunsurile pe masura)

putina bunavointa si eleganta din partea ambelor tabere n-ar strica

Pe mine ma amuza polemica aceasta, sincer. Adevarul e ca pe un forum de gaming nu vom avea niciodata acelasi nivel ca pe softpedia sau pe unele forumuri straine. Eu consider a scrie corect mai mult o problema de mandrie si respect fata de sine, daca nici macar limba materna nu stii sa o vorbesti sau sa o scrii, asta spune destul de mult despre nivelul de cultura pe care il posezi ( nu ma aventurez pana la a ma referi la intelect, deoarece s-ar putea sa existe si persoane care pot, dar nu au avut conditiile necesare). Ceea ce ma mira totusi e ca sunt atat de multe persoane care se lauda cu faptul ca sunt semi-analfabeti (atat timp cat reusesti sa folosesti acest forum si sa te exprimi cat de cat inteligibil, meriti aprecierea noastra, macar incerci), in loc sa bage frumos capul in pamant si sa treaca mai departe punandu-si intrebarea : Oare nu ar fi mai bine sa tac uneori si sa nu fac nicio impresie, decat sa deschid gura/tastez si sa spulber orice iluzie ca n-as fi prost (sunt obligatorii 8 sau 9 clase in Romania, daca imi amintesc eu bine)? Sindromul Becali se pare ca se manifesta pana si aici, atat timp cat ai gura mare, ce mai conteaza restul?

Unii dintre voi poate se regasesc in situatia in care i-am obligat de cateva ori sa refaca topicuri la Plangeri/Banati pentru ca aveau un stil total incoerent de exprimare si plin de greseli. Trebuie sa remarc ca aceasta atitudine a avut un mic succes, pe o perioada determinata, dar totodata mi-am dat seama ca este necesar un volum de munca foarte mare si nervi destul de tari pentru a continua aceasta campanie de "alfabetizare", energie pe care prefer sa o orientez spre alte domenii.

Cu totii gresim uneori (oboseala, lipsa de concentrare), dar atunci cand greselile devin un obicei de care te mandresti ... e trist, pentru cei carora chiar le pasa de calitatea acestui server/forum, macar la un nivel.

sunt un nimeni, insa nimeni-ul din mine a apreciat intotdeauna Inteligenta care s-a putut cobora la nivelul Clasei Mijlocii sau a Prostiei (cum o considera unii)

daca Inteligenta foloseste cuvinte normale (ca sa fiu pe intelesul tuturor), asta nu inseamna ca e proasta, sau inculta. ci doar ca poate purta o conversatie in asa fel incat sa fie inteleasa de toate paturile sociale (de aia mai prosti)

era mai de apreciat daca ai fi continuat sa duci "razboiul cu prostia" macar din cand in cand, decat sa vii si sa spui ca efortul tau nu este meritat aici. ai fost apreciat oricum pentru efortul depus atunci, chiar daca nu ti s-a spus si chiar daca modul tau de abordare n-a fost tocmai delicat.

Posted

eu nu caut sa ma recunosti tu. si ca sa fiu sincer raman la vorba lu lucianl. mai bine tac si par prost, decat sa deschid gura si sa-i conving pe toti. si de obicei cine scrie mai "ciudat" iese in evidenta. eventual maine poimaine vedem printuri cu linkmania pe diverse bloguri atat de cunoscute prezentand un specimen clasic romanesc.

Posted

atat, cititi bine ce e scris mai sus "alfabetilor" a se vedea ghilimelele(pt cei care stiu sa citeasca) sau pe intelesul celor nu sunt in stare sa faca acordul subiectului cu predicatul "care stie" sa citeasca

PS:boateng sau BOUteng vad ca esti inflacarat la maxim flacau, pune mana si citeste o carte si nu mai posta pe forum pana nu inveti sa scrii corect, nu de alta dar esti seful "alfabetilor" , valabil si pentru Dumnezeu, tu importantule "care este" esti prost bata, ai facut gradinita la seral? sau cum?

Da ,îmi dai tu sa m?nânc? cine p esti tu sa judeci pe alti? eu nu cunosc cuvantul sef,vad ca tu il sti,ai multi?

Suparat in fund=dudian=Supreme guild master :)) ai vrea sa fi si tu ca mine dar nu poti.

"gramatical vorbind" <-- astea au fost motivele pentru extensiile tale? vad ca teai agitat si incerci sa ma provoci sa ma aplec la nivelul tau .

(pune mana si citeste o carte si nu mai posta pe forum pana nu inveti sa scrii corect)asa ai invatat tu sa scrii :-j

vezi eu am nikul din 2007 ,tu desteptule iti faci in fiecare zi cate unu,pentru ca iti place sa te ascunzi in spatele monitorului cu gagica ta Gramatica .

@maine o sa intri cu Suparat de foame

Eu zic ca fiecare scrie cum poate si cum stie

Posted

ciudat tare cum se ajunge in alta parte decat in ce dorita.........

totusi a scrie si a citi nu toti au invatat sau au avut posibilitatea sa o fac......dak 1 care sCrie in acest foRum a invatat sa scrie d pe messenger,msn,skype,mirc.......c gramatica ii ceri u acelui om?

sunt oameni care au peste 50 d ani si nu stiu sa citeasca...ei de ce nu au invat??

cel putin cei care scriu in acest forum stiu sa scrie(dak ei vor sa modifice gramatica si modul de a scrie asta inseamna k sunt analfabeti?

aceasta sugestie ar fi buna (dar p 1 srv unde iti da 1 nota sau 1 item pt scris frumos sau gramatica buna) k in rest de ce mas sili sa scriu corec gramatical?? la urma urmei dak stiu sa numar bani c ma doare capu d SCRIS CORECT GRAMATICAL

ia vezi 1+1 =4?? s a u 1+2 =5

naspa , prea aiurea k nu am invatat sa scriu si sa adun, c draq fac cu banii k nush cum sai numar sau sai citesc...

in fine vaca paste bine si noi iar fumam 1 cui.... tot timpu o sa se schimbe cate cv , nu e la fel , nu va fi , trebuie sa ne adaptam mediului de viata p care il ducem zi de zi, nu suntem PERFECTI(parerea mea dak esti asa d bun la gramatica, de ce nu mergi pe 1 forum unde se cauta oameni cu , cunostinte gramaticale AVANSATE, k de noi suntem mai "analfabeti")

L A S A N E , L A S A - N E , L A -S A N E, L- A S A N E , L A S - A N E , hai cu rr

Posted

Nu se va impune o regula in sensul acesta. Tine de bunul simt al fiecaruia, si buna crestere. Este evident ca o parte din utilizatorii acestui forum duc lipsa totala de aceste doua lucruri elementare, ba chiar cred ca unii nici macar nu stiu ce inseamna asa ceva.

Closed

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...