Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Parazitu'

O mica sugestie

Recommended Posts

Posted

:) Sper sa nu imi fie luata initiativa in nume de rau insa am observat in ultimul timp niste chestii ciudate care se intampla pe server..si consider ca ar trebui sa se treaca in regulament si pedepsite ca atare.

Nu cred ca sunt singurul caruia sa i se intample tot felu de magarii cum ar fi..sa fii afk 1-2 minute cat privesti un topic pe forum si sa te trezesti ca te-a mutat X sau Y cu dark lordu cu skilul de la cal pe alt spot si faci ks..sau..stai linistit pe spot cu party si trece nenea Cretinel si iti da duel fara nici un motiv.. Sau esti la party la fel pe spot si te trezesti mutat prin alt oras cu tot cu party cu sumon cu dark lordu. Sau esti la party si ai sm in parte..te trezesti ca faci ks in tarcu vecin fiind mutat cu teleport de respectivu.Exista de asemenea playeri care fac pk arena pe cei care sunt "calare" pe fenir pentru a distruge fenirul. de cand joc pe acest bd am observat cel putin 3-4 cazuri de pk de 20-30 minute omu pe fenir fiind afk :) ei bine..alta dovada de caracter de balta care il au din pacate unii dintre noi..si multe altele.. ma rog aici fiind regula pk e permis arena. :) inclusiv excesiv.

Consider ca pentru fapte de genul sa fie luate masuri..astfel sa fie tratate ca nesimtire.

De exemplu Pentru Duel . 5 printuri in maxim o saptamana cu acelasi caracter care da duel aiurea fara preluare si fara nici un motiv sa fie pedepsite ca atare.

Sunt cateva personaje deranjante care strica jocul dupa parerea mea si consider ca ar trebui sanctionate :) ma rog un om cu caracter nu face chestii de genu si isi vede de locul lui si de joc. Altii umbla cu mici chestii de genul care dupa parerea mea dau intr-o nesimtire grosolana.

Sper ca nu v-am rapit prea mult timp cu aceasta mica sugestie . :)

Daca se considera viabila poate se vor face modificari de regulament. Totusi raman la parerea ca sunt slabe sanse tinand cont de anumite aspecte.Regulamentul se modifica foarte foarte greu desi are multe hibe..insa asta nu tine de noi playerii.

Va urez o seara placuta.

Posted

din toata sugestia ta am inteles ca e vorba de afk

ce zici pe acolo e ceva firesc care trebe facut ,trebe sa stai on sau sa fi un jucator respectos ca sa fi respectat .

:tiphat:

Posted

:) Sper sa nu imi fie luata initiativa in nume de rau insa am observat in ultimul timp niste chestii ciudate care se intampla pe server..si consider ca ar trebui sa se treaca in regulament si pedepsite ca atare.

Nu cred ca sunt singurul caruia sa i se intample tot felu de magarii cum ar fi..sa fii afk 1-2 minute cat privesti un topic pe forum si sa te trezesti ca te-a mutat X sau Y cu dark lordu cu skilul de la cal pe alt spot si faci ks..sau..stai linistit pe spot cu party si trece nenea Cretinel si iti da duel fara nici un motiv.. Sau esti la party la fel pe spot si te trezesti mutat prin alt oras cu tot cu party cu sumon cu dark lordu. Sau esti la party si ai sm in parte..te trezesti ca faci ks in tarcu vecin fiind mutat cu teleport de respectivu.Exista de asemenea playeri care fac pk arena pe cei care sunt "calare" pe fenir pentru a distruge fenirul. de cand joc pe acest bd am observat cel putin 3-4 cazuri de pk de 20-30 minute omu pe fenir fiind afk :) ei bine..alta dovada de caracter de balta care il au din pacate unii dintre noi..si multe altele.. ma rog aici fiind regula pk e permis arena. :) inclusiv excesiv.

Consider ca pentru fapte de genul sa fie luate masuri..astfel sa fie tratate ca nesimtire.

De exemplu Pentru Duel . 5 printuri in maxim o saptamana cu acelasi caracter care da duel aiurea fara preluare si fara nici un motiv sa fie pedepsite ca atare.

Sunt cateva personaje deranjante care strica jocul dupa parerea mea si consider ca ar trebui sanctionate :) ma rog un om cu caracter nu face chestii de genu si isi vede de locul lui si de joc. Altii umbla cu mici chestii de genul care dupa parerea mea dau intr-o nesimtire grosolana.

Daca se considera viabila poate se vor face modificari de regulament. Totusi raman la parerea ca sunt slabe sanse tinand cont de anumite aspecte.Regulamentul se modifica foarte foarte greu desi are multe hibe..insa asta nu tine de noi playerii.

Va urez o seara placuta.

1. Ai si tu grija pe cine iei in party. Oricum exista posibilitatea sa-l postezi pentru "nesimtire" daca il iei in party si te muta. In cazut in care lasati auto-party am impresia ca nu se sanctioneaza mutatul dupa spot.

2. La fel ... "duelul excesiv" se poate sanctiona tot cu nesimtire(in cazul in care esti in arena unde este interzis sa folosesti re-off). Pe celelalte harti poti folosi comanda "re-off" si atunci nu mai merge sa primesti "duel".

3. La fel ca la punctul 1.

4. La fel ca la punctul 1.

5. Cei care fac pk excesiv in arena nu sunt sanctionati (slava Domnului ca avem o harta de pur pvp) cei care stau afk cu fenrir risca pe propria piele sa-l piarda. Sunt playeri care sunt mai nesimtiti de fel, dar na .. stii cum e ... fiecare padure are si uscaturile ei.

Sper ca te-am lamurit.

Posted

aici e vorba exclusiv de nesimtire nu de afk. ok e server pvp. insa daca vezi unu pe fenir tre sa il capacesti pana nu mai poate doar pentru ca e afk?

2 la mana. dai duel la toata lumea doar pentru sa te afli in treaba exclusiv la holderi?

nu mai luam de acu dl si sm in party sa nu ne mute nu ? un caracter secundar se poate face foarte repede si uite ca ne trezim cu es in tarc bk sau prin alte orase mutati de dl :)

asta nu mi se pare corect..

PS: de acu daca omu joaca mu e obligat sa stea 24/24 on la pc ? :) sincer nu cred ca e nimeni care face asta.oricine lasa afk..

si inca ceva. referitor la chestiile de nesimtire si aici ma refer la duel exccesiv se sanctionaza dupa cum se considera.deci nu poti fi 100% sigur ca va lua suspend cel acuzat.

PS: voua v-ar conveni sa lasati afk 2ore. sa zicem ca esti la cumparaturi ok? si sa ai feniru pe tine . cand revii poc :) a disparut . nu mi s-a intamplat mie insa cunosc cazuri de genu.

asta nu e nesimtire? Bineinteles cum ziceam..server pvp arena e deschisa la bataie :) insa totusi.sa avem putin obraz.pvp se poate face ca duel pentru cei care chiar se considera buni.

De ex: pk'uri intre caractere 20-30 rr + contra celor sub 10 rr. are vreo rezonanta pk arena in acest caz?mie mi se par sincer penibili cei care fac asta.

La numar egal de puncte in duel cel care castiga eu il consider bun.jos palaria.insa chestiile precum pk arena mi se pare erale cu 0 cu toate ca e server pvp :)

Posted

trebuie sa ai grija pe cine iei in party

Ex:daca iei pe X si iti face asta odata ai grija ca data viitoare sa nu ii mai dai party si sa anunti si cunoscutii sa faca la fel

O noua regula ar fii prea mult :tiphat:

Posted

intradevar mai vine lumea sa iti dea duel in arena unde nu e permis re off si cei mici care habar nau mu iti dau party si te opresc.

dar cu pk in arena... vb lui ZbumDemon "(slava Domnului ca avem o harta de pur pvp)" daca lasi in arena afk o faci pe riscul tau.

Posted

1.stai fara dl , sm la party sau ia din guilda\ally .. :) dasta nu prefer arena! :)

2.nu mai sta in arena cu fenir ...dak ai fenir esti mai smecher , frumos, mor mobii mai rpd ?

3.cand faci full iti garantez ca si u osa omori fenirurile la afkisti ... vrei sa cresti creste on .. nu afk! :)

Guest ligadreptati
Posted

1- dak esti preluat logic ca o sa fi si mutat.

2- la faza cu duelu ar trb sa primesti ss atunci cand vine omu si iti da duel in mod repetat.. si eu am postat sugestia asta si admini mi au zis ca dak iti da de multe ori in timp scurt atunci da ia ss pt nesimtire

3- dak esti mutat cu sm ul care e in pt aici e trb ta... dak esti on ii faci printuri si isi ia ss.

in restu totu ok.

Posted

Va urez o seara placuta.

tu te-ai gasit sa faci topicul asta? vai de noi.....Fear muta dupa spot /tarc la greu asa ca nu le dati party ca sunt niste oameni de cea mai joasa speta aveti kos de la tov vostru dudian toti toti din Fear :happy1: :happy1:

Posted

cu cat un regulament este mai stufos, cu atat are mai multe lacune. indiferent cate reguli, subpuncte, efecte si cauze ai pune tu in regulament, tot se va gasi unu sa il eschiveze.

cu cat pui mai multe reguli, cu atat o sa ingradesti libertatea jucatorilor de a se simti bine.

cum tu te simti bine stand ca gasca pe spot doar la xp, altul se simte bine facand misto de gastile care stau la xp. (nu ma refer la tine aici, vorbesc in general) misto s-ar putea intelege ce ai enumerat tu mai sus: dand duel, mutat de pe spot, sa arda din self la preluari, etc.

eu unu sunt contra sugestiei tale, si pro simplificarii regulamentului cu pedepse clar delimitate de un numar fix de zile

Posted

cu cat un regulament este mai stufos, cu atat are mai multe lacune. indiferent cate reguli, subpuncte, efecte si cauze ai pune tu in regulament, tot se va gasi unu sa il eschiveze.

cu cat pui mai multe reguli, cu atat o sa ingradesti libertatea jucatorilor de a se simti bine.

cum tu te simti bine stand ca gasca pe spot doar la xp, altul se simte bine facand misto de gastile care stau la xp. (nu ma refer la tine aici, vorbesc in general) misto s-ar putea intelege ce ai enumerat tu mai sus: dand duel, mutat de pe spot, sa arda din self la preluari, etc.

eu unu sunt contra sugestiei tale, si pro simplificarii regulamentului cu pedepse clar delimitate de un numar fix de zile

Eu as fi mai multumit daca nu ar exista nici`un fel de regulament pe server dar La creearea Contului pe LinkMania sa existe un TEST PSIHOLOGIC si va garantez ca totul ar fi ok :yupee::coffee:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...