Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

beckss

Problema.

Recommended Posts

Posted

Buna,

Am si eu o problema cu dc-ul, permanent mi se inchide mu-ul, pur si simplu dispare. Am incercat urmatoarele:

Ping-a mers peste 8 ore fara request

Netstat- lista e goala nu am ce zice

Drivere- am facut update la toate

Windows- de la win200 la windows 7 ultimate

Antivirus- nod32, bitdefender, norton, kaspersky si alte cateva (toate cu liceenta platita[de pe pc-urile de la lucru])

Hardware- am testat aproape toate componentele

Deci, in concluzie, nu e hardware, nu e software, nu e de la net, si nici de la altceva, atunci de la ce e.

Astazi am facut si 1 masina virtuala si am experimentat cu clikere sau fara clikere, rezultatul ramanan-d la fel, deci in concluzie "NU DA, DC CLIKERU"asa ca nu insistati cu comenturi de genu "scoate cliku" ca nu am si nu el produce dc-urile pentru cei care isi pun aceasta intrebare.

Am incercat si alt S2 cu patch si la fel...

Tot astazi folosind o California de 14db am spart o alta retea RDS, si la fel.Deci, nu este nici de la net..eu am de la cliknet 6mb banda, mai mult decat suficient.

Componentele pc-ului meu sunt urmatoarele

Processor: Intel Core 2 Quad Q8400

Memorry: 4,00 GB (DDR2)

System: Windows 7 Ultimate 32-bit

Network: Marvel Yukon 88E8056 1GB ethernet (nu de 100mb)

Motherboard: Asus P5E-DELUX

Video: Nvidia GTX 260 3180 MB DDR5

HDD: 1Tera WD Baracuda

etc etc.

:comp2::comp2:

Astept concluzii, dupa "analiza"

P.S Tot astazi am experimentat cu 3 masini virtuale si multiple conexiuni la alte mu-uri..atat cele interne cat si cele externe nu au produs aceste misterioase "disparitii" nu pot sa le numesc dc-uri pentru ca nu apare pe ecran "you are disconected from the server" pur si simplu dispare mu si trebuie sa ma reloghez.

Am reinstalat Mu "fara numar" am incercat toate patchurile si sfaturile de pe site.

Am ultimul patch.

Nu e nici de la curent, Aparent nu e de la nimic, dar nu e o rezolvare as zicem "merge si asa" pentru ca nu sunt doar eu "victima".

Hai sa facem un vote-poll cu cine are probleme cu dc-ul, ar fii "fara numar" "fara numar". Poate e timpul ca niste mintii stralucite sa scoata un patch ceva.

:box:

Posted

Am, incercat si cu antivirusul pe pauza, Disabled, sau chiar fara antivirus deloc.

Nu downloadez nimic in timp ce ma joc mu...e doar mu-ul

:comp2: :comp1:

Posted

Poate o sa sune a prostie dar mie chiar mi'sa intamplat..... Cand se schimba minutul la data de la calculator imi iesea din joc. Am disperat si am reinstalat windows'ul.

Nu stiu cu cat te ajuta chestia asta. Doar ti'am zis, poate daca reinstalezi nu mai ai probleme.

Bafta

Posted

ai antivirus ?, daca da, dezactiveaza-l, sau dezinstaleaza-l

esti intrat cu administratorul ? ( ai windows firewall activat ? )

sterge temporary files (verifica sa ai minim 2 Gb liberi in fiecare partitie)

baga jocu in alta partitie si incearca iar

o sa revin cu reply, daca mai gasesc ceva, pana atunci, sa-mi zici daca ai facut ce ti-am zis si daca merge

Posted

Cum spuneam, ca si windows am incercat tot de la win2000 la windows 7 ultimate 32-bit, cel care il am acum.

Ca sii antivirus am. Cum spuneam am incercat cam tot ce e pe piata cu key originale nu piraterii..si acelasi efect.

Da, am firewall-ul pus si windows defender(asta vine odata cu firewalul de windows 7)

Nu, am temporary le sterg constant.

Mai am 300Gb liberi pe D: si 80Gb liberi pe C:(partitie sistem)

Am bagat jocu peste tot cred, oricum nu e problema de partitie sau alte cele.. am verificat si cu un hdd-reg si nu am bad sectors.

Problema ramane la fel de misterioasa, si cum ziceam, nu e dc propriu zis..pur si simplu dispare mu-ul.

:comp2:

Posted

ai daemon tools ?, dai exit inainte sa intri in mu, sau daca ai instalat recent vreun program/joc, dezinstaleaza-l si incearca iar

inainte sa intri in mu, intra in task manager si dai la processe si vezi ce-ti ruleaza mai mult cand incerci sa deschizi jocu, ar fi bine sa faci si un print sa vad ce-ti ruleaza

Posted

ai daemon tools ?, dai exit inainte sa intri in mu, sau daca ai instalat recent vreun program/joc, dezinstaleaza-l si incearca iar

inainte sa intri in mu, intra in task manager si dai la processe si vezi ce-ti ruleaza mai mult cand incerci sa deschizi jocu, ar fi bine sa faci si un print sa vad ce-ti ruleaza

Am daemon, am incercat si fara, la fel face.

Acuma joc in masini virtuale, mici inbunatatiri..dar tot dispare frecvent, odata la 30s-1min in momentele de "glorie"

Mi-au trebuit 2 printuri sa se vada tot task managerul de pe pc principal.

Uite aici pozele: 1 , 2

Posted

Am, toate acestea...chiar mai mult. Deci in concluzie nu e Hardware, nu e Software, nu e Virus, Nu E Nimic Pana la urma...aparent totul este perfect..si totusi "disparitiile" continua..e asa de cand ma-m apucat de link, dar nu am simtit ca e necesar sa repar problema... Acum ca sunt holder, am alte prioritati si nu imi permit "disparitii"asa frecvente.

Posted

Eu plec, gata pe ziua de azi. Inca asteptam sfatul unui "geniu". Oricum cred ca e ceva conflict in fisierele de la update, dar neputand sa demonstrez nimic nu pot acuza nimic si pe nimeni.

Noapte Buna, si spor la liniute.

Posted

Update:

Am dat jos tot ce era de link' in pc..am redownloadat mu-ul, am redownloadat ultimul patch si nu a mai "disparut" de 7 ore pana acum...sa speram ca nu este doar o coincidenta.. revin maine cu un verdict.

Posted

ai update-urile facute la zi pe windows7 32biti?

eu folosesc windows7 ultimate pe 64(fara updates) si probleme de genu nu am avut in ultimul an de cand il folosesc. ti-l recomand.

in fine, m-am gandit la 2 solutii pentru problema ta:

1.intra in joc.

login pe charul cu care vrei sa joci.

task manager > end task la start-s2.exe

vezi cum se comporta.

2.intri in joc. login pe charul cu care vrei sa joci.

task manager > click dreapta pe main.exe > set affinity > si acolo selectezi unul din procesoarele care le ai (NU LE LASI PE TOATE) > press ok.

aici trebuie incercat CU si FARA launcherul start-s2.exe (adica odata incerci cu el deschis, si a doua oara incerci cu el inchis din task manager cum ti-am scris la punctul 1.)

vezi cum se comporta.

astept un reply sa-mi spui ce ai rezolvat.

Posted

ai update-urile facute la zi pe windows7 32biti?

eu folosesc windows7 ultimate pe 64(fara updates) si probleme de genu nu am avut in ultimul an de cand il folosesc. ti-l recomand.

in fine, m-am gandit la 2 solutii pentru problema ta:

1.intra in joc.

login pe charul cu care vrei sa joci.

task manager > end task la start-s2.exe

vezi cum se comporta.

2.intri in joc. login pe charul cu care vrei sa joci.

task manager > click dreapta pe main.exe > set affinity > si acolo selectezi unul din procesoarele care le ai (NU LE LASI PE TOATE) > press ok.

aici trebuie incercat CU si FARA launcherul start-s2.exe (adica odata incerci cu el deschis, si a doua oara incerci cu el inchis din task manager cum ti-am scris la punctul 1.)

vezi cum se comporta.

astept un reply sa-mi spui ce ai rezolvat.

Am incercat in widows 7 sa fac ce ai zis..si e mai rau decat sub windows xp. Nustiu daca se vede pe printuri, dar, joc mu sub windows 7 in masini virtuale. Lucru care mi-a permis sa joc cu 1 "disparitie" la cateva ore..fata de "disparitiile"continue de sub windows 7. Am toate updaturile facute e, Windows 7 Ultimate x32 cu liceenta.

Posted

Am incercat in widows 7 sa fac ce ai zis..si e mai rau decat sub windows xp. Nustiu daca se vede pe printuri, dar, joc mu sub windows 7 in masini virtuale. Lucru care mi-a permis sa joc cu 1 "disparitie" la cateva ore..fata de "disparitiile"continue de sub windows 7. Am toate updaturile facute e, Windows 7 Ultimate x32 cu liceenta.

tind sa cred ca update-urile nu-ti permit sa joci mu linistit. sfatul meu ar fi un fresh windows 7, si disable imediat la automatic updates. apoi incearca metodele care ti le-am zis mai sus.

Posted

tind sa cred ca update-urile nu-ti permit sa joci mu linistit. sfatul meu ar fi un fresh windows 7, si disable imediat la automatic updates. apoi incearca metodele care ti le-am zis mai sus.

Am sa revin cu un update, odata ce am sa fac si asta, desi, cum spuneam la inceputul threadului am incercat deja mai multe windowsuri...Dar am sa mai incerc odata.

Posted

pentru sistemul de operare care ai zis ca-l ai iti recomand windows 7 ultimate pe 64 de biti. eu ala il folosesc si-mi merge impecabil. fa o incercare cu el si ai sa vezi ca da rezultate.

Posted

M-am cam ferit de subiectul "64" din motive subiective...dar am sa revin cu un update odata ce o fac., pana atunci, toate cele bune. Bye bye.

P.S. Multumesc de sfaturi.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...