cabbral Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Regula referitoare la macro/bot va avea urmatoarea forma Quote 21.a. Macro/BOT Nu se accepta utilizarea de aplicatii tip macro/bot. In cazul utilizarii unor clickere este permisa doar folosire functiilor de atack/buff ale acestora, fiind interzisa folosirea altor functii. Suspendul este de 40 de zile si vor fi postati doar de catre GM. Se poate acorda suspend si in situatia in care exista printuri (facute chiar de catre utilizator) care contin mesaje generate de aceste aplicatii din care rezulta utilizarea functiilor de tip macro/bot/alte functii inafara de atack/buff. In caz de recidiva, suspendul va fi acelasi. Va intra in vigoare in data de 17.10.2010 la ora 00:01 (adica maine noapte la miezul noptii, pentru a nu exista discutii). Pe cand la acest topic http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=380301 vedeti cu Sammy ia doar 25 pe cand ceilalti primesc 40 doar pentru un meet player :) Ce se intampla cu linkmania? Chiar asa am ajuns? Sa fim ca pe vreamea lui ceausescu? :)
GodrIc Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Va intra in vigoare in data de 17.10.2010 la ora 00:01 (adica maine noapte la miezul noptii, pentru a nu exista discutii). De la acea data se da suspend pentru Meet player, pe atunci era 40 pentru move to pick si 20 pentru auto speak. Tu ai rascolit plangerea aia de prin septembrie. Iar 20 + 5 (5 de la afk tarc bk) = 25.
cabbral Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 De la acea data se da suspend pentru Meet player, pe atunci era 40 pentru move to pick si 20 pentru auto speak. Tu ai rascolit plangerea aia de prin septembrie. Iar 20 + 5 (5 de la afk tarc bk) = 25. 21.a. Macro/BOT Nu se accepta utilizarea de aplicatii tip macro/bot. In cazul utilizarii unor clickere este permisa doar folosire functiilor de atack/buff ale acestora, fiind interzisa folosirea altor functii. Suspendul este de 40 de zile si vor fi postati doar de catre GM. Se poate acorda suspend si in situatia in care exista printuri (facute chiar de catre utilizator) care contin mesaje generate de aceste aplicatii din care rezulta utilizarea functiilor de tip macro/bot/alte functii inafara de atack/buff. In caz de recidiva, suspendul va fi acelasi. Exemplu: Se da suspend pentru: Meet Player, Pret exagerat la itemele de la store si alte mesaje generate de acest clicker. Bun si Sammy nu merita 40 ca are autospeack? :)
GodrIc Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Nu era vorba daca merita sau nu :) Asa erau suspendurile, singura "greseala" acolo (sa ii zicem asa) era faptul ca nu era specificat in regulament 20 pt. autospeak, 40 pt. move to pick (nu sunt 100% ca nu era specificat, sa ma corecteze cineva daca gresesc), dar s-a aplicat la fel pentru toti. Unele reguli se schimba iar atunci nu trebuie sa incerci sa judeci / compari plangerile de inainte de schimbari cu cele de dupa :) #Edit: Pentru ce ai "subliniat" tu acolo, e raspunsul in quote(ul) din postul meu anterior. Acea parte a intrat in vigoare in data de 17.10 iar postul la care ai facut to referinta e din luna septembrie (09)
cabbral Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 Nu era vorba daca merita sau nu :) Asa erau suspendurile, singura "greseala" acolo (sa ii zicem asa) era faptul ca nu era specificat in regulament 20 pt. autospeak, 40 pt. move to pick (nu sunt 100% ca nu era specificat, sa ma corecteze cineva daca gresesc), dar s-a aplicat la fel pentru toti. Unele reguli se schimba iar atunci nu trebuie sa incerci sa judeci / compari plangerile de inainte de schimbari cu cele de dupa :) #Edit: Pentru ce ai "subliniat" tu acolo, e raspunsul in quote(ul) din postul meu anterior. Acea parte a intrat in vigoare in data de 17.10 iar postul la care ai facut to referinta e din luna septembrie (09) Bun. Vreau sa se uite un admin aici si sa clarifice situatia. Acel player (sa nu zic Sammy ca o sa credeti ca am ceva cu el/ea) a fost postat luni sau marti deci regulamentul este valabil si pentru el. Si mai e o chestie, un player pentru meet player ia ss 40 de zile iar pentru autospeack se da doar 20? Cu ce te ajuta meet player? -> vezi cine trece pe langa tine, cine iti da pk chiar daca nu il vezi pe screen Cu ce te ajuta autospeack? -> nu esti preluat Deci cine are mai mult de castigat de pe urma acestui cheat? Cel cu meet sau ceu cu autospeack?
GodrIc Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Uita-te inca o data la topic si vei vedea : Posted 05 September 2010 - 22:55 Inca o data, incerc, sa-ti spun. La acea vreme elite era legal doar sa nu folosesti functia de auto speak, move to pick. La data de 17.10 s-a interzis folosirea clickerului Elite. Meet player este o functie specifica acelui clicker => folosesti clickerul Elite (care este interzis, folosirea lui duce la suspendarea caracterului pentru o periaoda de 40 de zile). Last post, las un admin sa-ti raspunda desi nu stiu daca se poate explica mai "clar" decat am incercat eu.
cabbral Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 Uita-te inca o data la topic si vei vedea : Posted 05 September 2010 - 22:55 Inca o data, incerc, sa-ti spun. La acea vreme elite era legal doar sa nu folosesti functia de auto speak, move to pick. La data de 17.10 s-a interzis folosirea clickerului Elite. Meet player este o functie specifica acelui clicker => folosesti clickerul Elite (care este interzis, folosirea lui duce la suspendarea caracterului pentru o periaoda de 40 de zile). Last post, las un admin sa-ti raspunda desi nu stiu daca se poate explica mai "clar" decat am incercat eu. Elite zici ca e ilegal...Inseamna ca el foloseste GUI nu? :)
ija4ok Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 A fost postat: Posted 05 September 2010 - 22:55 Regulamentul intra in vigoare la data de 17 Octombrie (Octombrie este dupa Septembrie). Sammy a incalcat aceasta regula: Nu se accepta raspunsuri efectuate prin utilizarea functiei "macro" sau boti. Daca raspunsul este acelasi pentru orice intrebare, si repetat de minim 4 ori, la fel, s-a pierdut spotul dupa trecerea celor 5 minute. Urmand astfel sa fie anuntat un GM despre acel caracter ca foloseste un macrobot, iar suspendul este 20 de zile, postat doar de catre GM. In caz de recidiva, suspendul va fi acelasi. De aici a primit 20 + 5 zile pentru afk in tarcul de bk.
cabbral Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 Si aia cu meet de cand a intrat in vigoare?
ija4ok Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Regulamentul intra in vigoare la data de 17 Octombrie (Octombrie este dupa Septembrie). Pana la aceasta data era interzis sa ai autopick ON sa alerge caracterul sa culeaga singur. De la data de 17 Oct se da ss si pentru Meet Player, autopick, si alte prostii care apar de la acest klicker. Lamurit?
cabbral Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 Pana la aceasta data era interzis sa ai autopick ON sa alerge caracterul sa culeaga singur. De la data de 17 Oct se da ss si pentru Meet Player, autopick, si alte prostii care apar de la acest klicker. Lamurit? Nu de aia da am un ss pentru meet :)) Ma gandeam ca scap si eu ;))... :closed: