Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest tha_one

hai inapoi cu 97d

Recommended Posts

Guest tha_one
Posted

haideti inapoi cu linkmania 97d:X:X:X multi plang dupa el......faceti 2 servare paralele...TRAIASCA 97D:x

Guest John_Doe_
Posted

Da...sa nu uitam ce a fost 97d....ce vremuri frumoase....stateai cate 10 min sa intri pe sv ca era full....

Sa ne amintim ce a fost 97d.....

PRO! Ar putea sa le lase pe aman2 in paralel....multi vor 97d inapoi....

Guest John_Doe_
Posted

am jucat multi pe 97 a fost frumos cat a tinut dar acu nu va inteleg

vreti inapoi la d/c de nu puteai sta pe spot? la dupe? si alte alea?

Sa nu exageram....si s2 are destule buguri....

Posted

haideti inapoi cu linkmania 97d:X:X:X multi plang dupa el......faceti 2 servare paralele...TRAIASCA 97D:x

Si daca este posibil vrem inapoi si pe tov.Nicolae Ceausescu. TRAIASCA PCR. :hail:

Tu nu esti cu picioarele pe pamant?alti vor s4 si tu vrei sa te intorci la 0,97 =))

Posted

Sa nu exageram....si s2 are destule buguri....

si cu ce am exagerat? tot ce am zis mai sus e perfect adevarat daca nu ai prins tu perioada aia e problema ta

va zjc eu ca nu mai sta nimeni sa aiba grija de un 97d la cate probleme sunt cu el

Guest tha_one
Posted

au fost dar se poate face sa nu fie;) oricum cum era mu97d nu va fi niciun sezon;)

Posted

n'are rost , dupe , d/c :nanana:

Normal,pe s2 nu se fac dupe,nu se folosesc programe ajutatoare sau mai stiu eu ce porcarii ilegale,s2 e perfect pentru unii.

@Si mie mi-ar face placere sa se revina la 97d dar nu cred ca e posibil :)

Posted

pentru ce ?? dupe si d/c etc etc???

dute tu daca vrei, eu nu am de ce sa ma duc pe 97 ca nu am de ce sa joc acolo, a fost frumos, dar life goes on.

Posted

Ma tem ca dorinta dumneavoastra se va lovi de refuzul majoritatii adminilor si jucatorilor :D

Da cred ca serverul a trait clipe mai frumoase si mai fun pe primele 2 DB de la 0 97 dar cu siguranta dupa ultimul nu mai au prea multi chef de versiunea aia

Posted

acolo singurul fun era sa stai in tarcul de bk la pk. nu puteai omora pe nimeni care avea mana shield. care era fun-ul? nu tu duel, nu tu CS, nu tu nimic. tarc bk non stop, d/c-uri pentru spoturi, si nimic mai mult.

Posted

acolo singurul fun era sa stai in tarcul de bk la pk. nu puteai omora pe nimeni care avea mana shield. care era fun-ul? nu tu duel, nu tu CS, nu tu nimic. tarc bk non stop, d/c-uri pentru spoturi, si nimic mai mult.

Si "dupele lui boom" =))

Posted

In caz ca n-ati uitat ce haos era pe 97d, pe langa faptul ca se facea dupe la greu, ne dadeam d/c unul la altul si vnatoarea care era, war-urile se faceau deja cu 1hit kill, erau seturi "rare" cu lk, dsr dd, dsr refl, edr 2%, etc. etc.

If you really want 97d back on Linkmania, bring it on! I still have the pie. Iti scot imediat 97d-ul din cap. :))

Acum serios, nu are rost deoarece nu mai era nici o distractie. Cum zicea cineva mai sus, lumea vrea s4-s5, iar voi vreti 97d... :D

Posted

Dadeai 1 hit la war daca aveai cu ce si stiai sa le folosesti.Eu zic ca mai mare e haosul acum decat pe 97d.Si mai frumos cu itemele rare,bc-urile erau pline...puteai sa faci xp binisor si aveai parte si de rare,plus asa zisele spoturi de rare pe unele harti...era prea frumos.Acum numai ura si dusmanie,injuri,vanatori,ati ajuns sa va si filmati,oare unde o sa mai ajungeti?O sa intrati peste Gunit in casa sau peste Tsuxing(sau cum are numele) sa vedeti ce calculator are.Si pe global numai "Gunit afk" "Gunit on?" sau "SadiBK esti?" "Sadi nu stiu ce",cred ca unii n-aveau somn inainte sa se bucure de raul altora care probabil au patit ce au patit dintr-o eroare pe care n-o mai corecteaza nimeni.Eu unul il stiu pe sadi de mult si in real si in joc si as putea sa garantez ca nu e in stare sa se foloseasca de ceva ajutator,iar pe Gunit nu-l cred in stare sa fie atat de naiv incat sa-si riste bk-ul full care cu siguranta a muncit mult la el,si eu stiu cum e sa cresti un bk si sa-l faci full.

Posted

Dadeai 1 hit la war daca aveai cu ce si stiai sa le folosesti.Eu zic ca mai mare e haosul acum decat pe 97d.Si mai frumos cu itemele rare,bc-urile erau pline...puteai sa faci xp binisor si aveai parte si de rare,plus asa zisele spoturi de rare pe unele harti...era prea frumos.Acum numai ura si dusmanie,injuri,vanatori,ati ajuns sa va si filmati,oare unde o sa mai ajungeti?O sa intrati peste Gunit in casa sau peste Tsuxing(sau cum are numele) sa vedeti ce calculator are.Si pe global numai "Gunit afk" "Gunit on?" sau "SadiBK esti?" "Sadi nu stiu ce",cred ca unii n-aveau somn inainte sa se bucure de raul altora care probabil au patit ce au patit dintr-o eroare pe care n-o mai corecteaza nimeni.Eu unul il stiu pe sadi de mult si in real si in joc si as putea sa garantez ca nu e in stare sa se foloseasca de ceva ajutator,iar pe Gunit nu-l cred in stare sa fie atat de naiv incat sa-si riste bk-ul full care cu siguranta a muncit mult la el,si eu stiu cum e sa cresti un bk si sa-l faci full.

nu te contrazic in privinta dusmaniei si invidiei pt ca ai dreptate e oarecum normal asta pt ca versiunea curenta ofera castle siege

dar din punct de vedere tehnic versiunea este depasita si instabila , de bine de rau pe s2 poti sta linistit pe spot fara frica unui disconnect , s-a incercat de mai multe ori sa se rezolve prin modificarea launcherului si alte chestii dar de fiecare data era doar o chestiune de timp pana apareau iar baietii veseli

un video edificator

plus de asta s-a inchis fabrica de dupe dinaintea fiecarui bc/ds cred ca iti mai aduci aminte conturile blocate la fiecare scan

Posted

il cunosti pe sadi, insa vorbesti in necunostinta de cauza. la fel si in cazul lui gunit. uite ca mai sunt unii carora le place sa riste. uneori prea mult ce-i drept.

cat despre versiunea 97d, am mai zis-o odata. e depasita din toate punctele de vedere. nu e vina nimanui ca administratorul serverului nu face (nu are timp sa faca) ceva impotriva problemelor care au aparut pe server in momentul de fata.

Posted

Pai da,un 97d poate fii facut in asa fel incat sa nu mai existe unele probleme.Perfect nu cred ca se poate,e prea de tot apoi :) .Daca stai sa te gandesti pe nicio versiune nu e liniste,mai ales la noi pe server.Si unii spuneti vorbe grele despre anumiti jucatori chiar daca nu-i cunoasteti sau nu sunteti siguri de ce spuneti.Invidia,ura,dusmania toate adunate intr-un om din cauza unu joc,prea trist

Posted

Pai da,un 97d poate fii facut in asa fel incat sa nu mai existe unele probleme.Perfect nu cred ca se poate,e prea de tot apoi :) .Daca stai sa te gandesti pe nicio versiune nu e liniste,mai ales la noi pe server.Si unii spuneti vorbe grele despre anumiti jucatori chiar daca nu-i cunoasteti sau nu sunteti siguri de ce spuneti.Invidia,ura,dusmania toate adunate intr-un om din cauza unu joc,prea trist

si pe 97d era ura dusmanie si invidie numa ca se canaliza in alte moduri spre adversari. mutat de pe spot pana in tarcul de bk, afk tarc bk, dat pk in exile si dupa mutat pe spoturi sa faca ks, d/c in prostie cu proxy pe guilda pe care aveai boala, etc.

singura diferenta dintre atunci si acum e ca exista globalul si rafuielile dintre aliante se duc SI pe global. ele au existat, exista si vor existat tot timpul doar ca sub alte forme. e problema voastra daca nu vreti sa le vedeti, sau vedeti doar ce va convine.

s2 este un lucru bun care s-a intamplat linkmaniei. s3-4-5-6 vor fi si mai bune. trebuie sa evoluam nu sa regresam

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...