Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Assasins

TheGang

21 members have voted

1. 1. O idee buna?

Recommended Posts

Guest Assasins
Posted

Azi 04.12.2010

Am hotrat sa creez guilda TheGang care o sa fie formata numai de membri seriosi. Fara copilarisme ; fara cersetori ; o guilda unde sa ne creem o noua familie.

Ca sa faci parte din TheGang :

- trebuie sa ai peste 25 de rr...

- seriozitate

- nu vrei alianta

Cine vrea sa intre si sa ajute al formarea acestei guilda sa posteze aici . alaturi de nick ul din joc

Am facut o sa vad daca mai e cineva pe server care sa plictisit de unele aberati si certuri aiurea

Posted

ori e TheBand ori e ThaGang ? :)) :))

si 25 de rr ca sa intri in guild?? =)) b-( , fi serios :-j :))

" - nu vrei sa alianta " , clar :))

Guest Assasins
Posted

ori e TheBand ori e ThaGang ? :)) :))

si 25 de rr ca sa intri in guild?? =)) b-( , fi serios :-j :))

" - nu vrei sa alianta " , clar :))

pai o guilda pt acest server pvp .....

Guest Assasins
Posted

Merita incercat! Daca nu incerci din start pierzi orice sansa de reusita. Numai bine iti doresc si mult succes cu guildul.

multumesc.

Posted

soare, eu as incerca sa caut OAMENI, nu caractere cu rr daca vrei sa te distrezi in joc.

dar dupa cum ti-am mai spus, totul tine de gm. pana nu ai sa iti schimbi tu modul de joc/comportamentul si sa le impui si celorlalti asta, poti sa ai si caractere full in guild ca lumea te va respinge.

dar, bafta cu noul format. :tiphat:

Guest Assasins
Posted

eu incerc dak se poate e ok dak nu iar la fel..

caut membri sa formam o guilda pt CS ceva mai "inteligent"

Ceva frumos... fara aberati de genu " ti-am dat un bles il vreau inapoi" " vreau si eu party pls pls pls" " da- mi si mie pe moka ca suntem in guilda"

...........................

se apropie sfaristul DB-ului.(maxim 3 4 luni)............. ori facem ceva frumos ori numai facem...... dak nu gasesc pe nimeni sa ma ajute la aceasta guilda asta e..........

sanatate la toata lumea si

P.S: nu traiti prea mult jocul ca nu e prea ok...chiar dak eu m-am certat cu multi.... eu pot sa ma imi cer si scuze la toti... pt ca eu ma joc 4 fun.. nu din disperare ca nu am o viata normala...va pwp pe toti:P

DACA ESTE CINEVA CARE VREA SA MA AJUTE LA FORMAREA ACESTEI GUILDA IMI SCRIE AICI NICK SI I-AU EU LEGATURA CU ACESTA :*

Posted

Pana nu iti scimbi comportamentul nu cred ca o sa faci ceva cu Guilda asta....ori cum mult succes in tot cea ce cauti :tiphat:

Posted

:) soare sa iti zic ceva.cel putin referitor la scandalurile Fear - Old Gard tu ai cautato.. :) daca tii bine minte la inceput stateam civilizati de vorba.insa ati inceput cu pk si magarii si la ce s-a ajuns..sa umbli cu vanatoare si alte porcarii?nu e frumos. :) poate o sa te inveti minte pe viitor.succes cu guilda.

Guest tekmanstar
Posted

knd te vad pe tine , soare , GM , il vad pe ala din colt de la mine :))

p.s : succes q nouta ta guilda , facem o ally? :>

Posted

knd te vad pe tine , soare , GM , il vad pe ala din colt de la mine :))

p.s : succes q nouta ta guilda , facem o ally? :>

=))

:)

hai sa nu fim rai.poate si-a dat seama de greselile trecutului si se caieste :nanana:

Posted

=))

hai sa nu fim rai.poate si-a dat seama de greselile trecutului si se caieste :nanana:

lupul isi poate schimba parul...soare nu. cine a mai vazut manelist chel?

pfii, my bad...am gasit unul

48a7b9109506199.jpg

Guest Assasins
Posted

misseva nu comentez....

cat pt restu... eu incerc daca se poate e ok dak nu asta e :P

p.s: vine mosu la noapte la voi:>?

Posted

=))

da sigur si-a dat seama de greselile pe care le face in continuare dar hai sa iertam tiphat.gif ca doar suntem in prag de sarbatorii nu te poti pune cu o minte de copileusa_naughty.gif pe care o are la purtator nanana.gifcrazyqj4.gif sa fiu fairplay succes cu noua ta guildaicon_thumright.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...