mortallx Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Mda deci discutii (nu se contorizeaza posturile aici) Bai frate cum poti ma sa fi asa de?
slvr Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 aha deci eu cu lamaie si sirvic cu ce armata? a da... he with his army of rambo : http://sonofrio.wikispaces.com/file/view/pink-boys.jpg/32941957/pink-boys.jpg EDIT: astept sa o pui la semnatua...hai ca stiu ca-ti place :>
mortallx Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Intrebare: Ce rost are topicul asta ? Fight arena,te rog sa nu te bagi ca m-am saturat de el...cum bai frate vine la ora 22:00 acasa, mor de beat si tot el face scandal . Pai ori suntem golani ori nu mai suntem.
slvr Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 sirvic acum s-a bagat ca ?tru?ul cu capul in pamant si nu mai posteaza 2 luni pe forum sa nu dea ochii cu noi :-<
mortallx Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 E din cauza la capatana deoarece capul lui privind la luna seamana cu un cap de.... sfecla
slvr Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 sau cum ar spune "cineva"...si e negru-n cerul gurii ca magaru-n varful ..... nasului
slvr Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Hopa.. o dati in Eminescu mie mi-a placut elena farago , ca a scris gandacelul si la gradinita ii faceam pe toti gandaci. doar pe srivic nu am avut ocazia sa-l fac pana in prezent.
mortallx Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Poeti suntem ma,iauzo pasta de la mn pentru tine "Trandafirii is rosii,tu esti frumoasa dar parca-ti sta mai bine ca antena parabolica pe casa " Mai cv ca Sexsphere :D
slvr Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 il chema Sirvic , nu mi-a placut ma lasa rece asa ca l-am lasat balta intr-o balta sa se-nnece ;x mancate-ar mama
Razvan Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 ma uit la voi si ma intreb: voi nu sunteti reali, sau doar parintii vostri nu au auzit de prezervative? <critical error>
mortallx Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Bai Sirvic,sa le povestec la astia cum ai cazut anu trecut cu nasu'n sheet si ti-a adus mamicuta ta la scoala chilotei de schimb ? Hai ca a fost tare faza. SilenR:La mine e o eroare de sistem,asa sunt azi maine ma transform la loc
slvr Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 ma uit la voi si ma intreb: voi nu sunteti reali, sau doar parintii vostri nu au auzit de prezervative? <critical error> pe vremea lor o faceau cu coji de banana. :)
Mehico Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Pentru ce anume a fost deschis topicul asta in afara de spam&jigniri care merita sanctionate? Sa inteleg si eu.
Mehico Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Ok. inov8boy si mortallx2 disable posting ability 5 zile amandoi pentru spam si jigniri. Ati fost informati gresit despre rolul acestei sectiuni. Lamaia(JE)&Inov8boy vs Mehico, 0 - 1 Closed.