Jump to content
Random Hero

Cel mai iute ardei din lume

Recommended Posts

Posted

:) nu sunt fan.mai mananc ceapa la ciorbe ocazional :P nici ketchupul picant nu imi place. felicitari pentru record. totusi nu vad rostul cine ar putea si cine ar manca un ardei asa iute :) cei din Romania mi se pare ok :P

Guest b0bitza
Posted

pana nu gusti nu poti sti , sunt persoane care chiar nu au probleme ,

Exact...uni chiar nu au probleme...nu risti nu castigi ;)

Guest Elrond_
Posted

Eu inca ma bat cu ardeii care ii mananc pe la ciorba. =)

Posted

Nu stiu cati stiu ce efecte mai are ardeiul iute dar poate aceasta sectiune dintrun articol:

Ardeiul iute (Capsicum annuum L.)

Capsaicina este substanta responsabila pentru gustul iute al ardeiului. Stimuleaza terminatiile nervoase, accelereaza pulsul si procesul transpiratiei. Consumul alimentelor piperate, in general, contribuie la eliberarea endorfinei, care creeaza senzatia de satisfactie din timpul actului sexual. Consumat in doze mici, ardeiul iute contribuie la stabilirea unei digestii normale, iar in doze mari are actiune purgativa.

Deci daca un adrei normal aduce aceste "beneficii" inchipuitiva unum mai iute dar nu cred a poate cineva sa il mancate ca atare, dar cred ca s pot extrage substantele importande din el.

Posted

Mi-a adus odata unchiul meu din america niste Jalapeno...si am mancat unul si am inceput sa plang de la el :blink:

si are doar 2500-5000 unitati Scoville, iti dai seama la asta Naga Viper cum fac, poate explodez :crazy:

Posted

E foarte tare sa poti manca un ardei asa iute :x eu nu prea consum chestii iuti.. nu imi plac, dar cred ca e super sa ai un stomac puternic, care sa reziste iutelilor ;))

Posted (edited)

multi dintre noi :sef: nu gustam ceva iute..datorita stomacului.si etc:P uite ca eu nu's una cu probleme :X si sa fiu sincera..pana acum nu am mancat cine stie ce iute sa o iau razna :))) :banghead: dar de baut poate:)) :beer: cu lili :)))

Edited by Tybork
Posted

...sper ca va-ti dat seama ca ala se foloseste doar la pus putin in mancare...

...nu cred ca ar fi cineva atat de prost incat sa muste direct din el...

ador mancarea picanta...mananc mereu mancare iute ....si imi place foarte mult

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...