Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Strike^^

Windows 7 ?

Recommended Posts

Posted

Am un prieten care foloseste windows 7 si a vrut sa joace si el pe linkmania.Problema nu e ca nu poate intra in joc,i se misca foarte foarte foarte greu,numai poze,abia misca si cursorul.Am inteles de la altcineva ca are windows7 si nu are aceasta problema,stie cineva care ar putea sa fie problema?Tin sa mentionez ca in alte jocuri nu-i face figuri,gen wow,dota etc sau altele care nu sunt neaparat online.Astept un raspuns de la cine se pricepe,mersi :)

Posted

Eu unul folosesc win7 si nu am probleme de genul asta , intreaba`l pe prietenul tau daca atunci cand a instalat win7 a instalat si ultimul driver al placii video.

Posted

Eu unul folosesc win7 si nu am probleme de genul asta , intreaba`l pe prietenul tau daca atunci cand a instalat win7 a instalat si ultimul driver al placii video.

eu as cam avea o problema iau windows explorer not responding ceva de genu

si cand dau close pok dispare mu... cand era cu elite nu aveam probleme de genu...

http://img718.imageshack.us/img718/9817/sistemv.jpg

poza cu eroarea o s apun cand mi se intampla dinou..

Posted

I-am instalat ultimul driver si vad ca merge,dar daca folosesc windows mode nu se vede nimic si jocul e intr-o fereastra mica.Launcherul nu mai zic ca se vede foarte foarte mare,trebuie sa-l mut cu mouseul sa pot da start.Mai are o problema,cand bag cd-ul de la placa de baza ca sa o instalez imi spune ca windowsul nu suporta acel tip de software sau ceva gen.E din cauza windowsului?Oricum cred ca-l conving sa revina la windows xp,parca nu sunt atatea probleme :)

Posted

Mai are o problema,cand bag cd-ul de la placa de baza ca sa o instalez imi spune ca windowsul nu suporta acel tip de software sau ceva gen.E din cauza windowsului?Oricum cred ca-l conving sa revina la windows xp,parca nu sunt atatea probleme :)

Pai da, nu suporta OS mai > decat XP. Da nu-i nevoie sa-l readuci la XP, ai putea sa-i cauti drivere pentru placa respectiva pentru windows 7. Cred ca se gasesc fara prea mari probleme.

Posted

Pai da,am luat cateva de pe net dar cica nu erau compatibile cu alte componente si tot asa,deja imi venea sa il arunc pe geam,dar sa stau sa iau toate driverele posibile la fiecare componenta in parte? :)) .Posibil sa fie o eroare de windows,ca nu cred ca-i posibil sa nu accepte ultimul driver sau altele mai noi

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...