Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MariusD

spargere de cont

Recommended Posts

Posted

Cred ca, conturile care le`am gasit goale... erau golite de tine :))

Dar oricum...este naspa sa stergi dl de atatea rr`uri

mai repet inca o data....putea sa ia ce vroia de pe cont.....jwl iteme tot ce vroia.....dar cu caract ce a avut?

eu n-am zis ca nu aveti dreptate, insa vina nu este in totalitate a lui ca a spart conturile alea. practic nu le-a spart, i-au fost date. e o diferenta intre a sparge un cont si a-l primi pe tava.

imi pare rau de dl-ul tau (si de alte conturi care au mai fost sterse) insa pedeapsa lui n-ar trebui sa i se dea. singura varianta ar fi sa primiti charurile inapoi lucru care nu cred ca ar deranja pe nimeni.

poi sincer boom ..... dar dak te simti ,,taran de onesti" asta inseamna ca si u esti dak nu .... nu esti! :)

nu e chiar asa cum zici tu aici :)

boom nu stiu tu (ca nu pari sa-ti para rau) dar mie personal mi se rupe inima cand imi inchipui cum ar fi fost sa fiu eu in locul lui shaghy.

Da, a gresit, acum ce simplu e sa zicem: sa plateasca. E mult mai simplu decat sa incercam sa-l ajutam, asa e.

Daca se poate face caracterul inapoi, ganditi-va la timpul pierdut... :tiphat:

Cat despre spK, e foarte incantat cand poate sa mai insele pe cineva, chiar trebuie sa il lasam sa ne fure din buzunare?! Daca esti in autobuz si vezi cum ii fura unuia portofelul stai si razi in barba "hihihi, ce prost e ala ca nu simte nimic", sau tipi: baaa, ia mana din geanta omului?

In fine, s-a impamantenit obiceiul de a nu ne pasa decat de fundul nostru. :(

n-am zis ca nu imi pare rau, ci doar ca nu sunt de acord cu filtrul propus pe aici pe ip-ul si clasa lui spk. stiu cum e sa pierzi saptamani/luni de munca intr-o clipa, dar conturile alea au fost oferite pe tava, n-au fost sparte. le-a primit si le-a golit. lucru des intalnit pe orice joc online.

daca se pot da charurile inapoi macar, ar fi un lucru bun. insa filtrul pentru spk ar trebui sa iasa din discutie. shaghy nu e nici primul nici ultimul caruia i-a fost sters caracterul aici pe linkmania iar spk nu e nici primul nici ultimul care a golit conturi si a sters caractere.

Posted

boom ma faci sa cred ca esti frate cu spk :)) de ce sa nui dea ban daca sia batut joc chear in ultimul hal de om?

daca vrei sa zici ca ma sunt si alti jucatori cinstiti de acolo de la voi atunci sa nui dea ban dar sa ii deie DELETE la toate conturile pe care le are

sa inceapa de la zero si el .

Posted

eu am zis sa nu-i dea ban ip/filtru ip. suspend/delete in game, e problema lor ce fac. insa cu filtru nu o sa mai poata juca mai multe persoane, nu numai spk. intelegi?

Posted

e destul de clar regulamentul, ce exceptie vrei u ma?

In primul rand vorbeste frumos nu cu "ma" ca nu ne-am tras de sireturi sau am mancat din aceeasi farfurie. S-ar putea sa te jignesc si eu si sunt convins ca nu o sa-ti placa.

Regulamentul este facut, dar au mai fost exceptii pe 0.96 sau 0.97d cand s-au refacut caractere (daca nu crezi ... da-i un search in arhiva si convinge-te). Dar tu n-ai de unde sa stii ca pe vremea aia te jucai cu masinutele in nisip(asta ca sa nu spun altceva si sa fiu rautacios).

In fond si la urma urmei ce treaba ai tu cu plangeream mea........dak vreau sa fac spam fac.........te bagi si tu aici ca musca in lapte

Exista un proverb ... "facerea de bine ..." exact asa ai procedat tu acum. Eu iti explic ce ar trebui facut in cazul asta si tu ma iei cu "ce te bagi...". Cate odata chiar ma uimeste prostia unora ca tine. Prost eu ca ti-am dat sfatul, mai bine taceam ca vorba aia .. "filozof ramaneam".

Atata rautate zace in unii, care nici ei nu isi dau seama .. fratilorrrrrrrrrrrrrrrrr trezitivaaaaaaaaaaaaaaaa ! kronos crek si u faceai la fel ...... poate u chiar plangeai ..

Papi (daca esti tu) aveam pretentii de la tine. "rautate" de ce ?! Ca i-am dat "unuia" un sfat util si el are impresia ca cine stie ce i-am facut ?! Ca drept dovada uita-te in citatul de mai jos sa vezi ca a procedat cum i-am spus. Dar deh ... sa ne luam de unul si de altul ... suntem toti asi .. dar cand e vorba sa dam sfaturi ... pauza totala.

La mine nu are cum sa se intample pentru ca eu daca dau contul, dau unor oameni civilizati care stiu sa schimbe doua vorbe fara ca una din ele sa jigneasca.

Cat despre plans ... nu fii rautacios si uita-te cand este facut userul, crezi ca la varsta mea incep sa plang pentru un amarat de caracter ?! Nu stiu rautatea la care din noi doi se gaseste.

Bai spk.....dar tu esti chiar nesimtit mah.......mah ia jwl ia iteme ia ce vrei .....dar cu caract ce ai avut.......ti-ai batut joc de mine in ultimu hal...........asta nu va ramane asa prietene......ti-o zic eu

Pana la urma se pare ca tu i-ai dat contul. Deaia mi-ai dat reply-ul ala ... ca erai frustrat ca nu o sa fii ajutat ?!

Rog pe Vdragos sau pe Odyzzeus sa imi dea un raspuns mai concret......se mai poate face ceva sau nu?

ca vad ca la pm-uri nu raspund

Multumes........O zi buna :tiphat:

Puteai sa spui un "multumesc" decat sa ma apostrofezi pentru sfatul dat, nu de alta dar vad ca ai facut intocmai asa cum ti-am spus obraznicule.

Posted

In primul rand vorbeste frumos nu cu "ma" ca nu ne-am tras de sireturi sau am mancat din aceeasi farfurie. S-ar putea sa te jignesc si eu si sunt convins ca nu o sa-ti placa.

Regulamentul este facut, dar au mai fost exceptii pe 0.96 sau 0.97d cand s-au refacut caractere (daca nu crezi ... da-i un search in arhiva si convinge-te). Dar tu n-ai de unde sa stii ca pe vremea aia te jucai cu masinutele in nisip(asta ca sa nu spun altceva si sa fiu rautacios).

Exista un proverb ... "facerea de bine ..." exact asa ai procedat tu acum. Eu iti explic ce ar trebui facut in cazul asta si tu ma iei cu "ce te bagi...". Cate odata chiar ma uimeste prostia unora ca tine. Prost eu ca ti-am dat sfatul, mai bine taceam ca vorba aia .. "filozof ramaneam".

Papi (daca esti tu) aveam pretentii de la tine. "rautate" de ce ?! Ca i-am dat "unuia" un sfat util si el are impresia ca cine stie ce i-am facut ?! Ca drept dovada uita-te in citatul de mai jos sa vezi ca a procedat cum i-am spus. Dar deh ... sa ne luam de unul si de altul ... suntem toti asi .. dar cand e vorba sa dam sfaturi ... pauza totala.

La mine nu are cum sa se intample pentru ca eu daca dau contul, dau unor oameni civilizati care stiu sa schimbe doua vorbe fara ca una din ele sa jigneasca.

Cat despre plans ... nu fii rautacios si uita-te cand este facut userul, crezi ca la varsta mea incep sa plang pentru un amarat de caracter ?! Nu stiu rautatea la care din noi doi se gaseste.

Pana la urma se pare ca tu i-ai dat contul. Deaia mi-ai dat reply-ul ala ... ca erai frustrat ca nu o sa fii ajutat ?!

Puteai sa spui un "multumesc" decat sa ma apostrofezi pentru sfatul dat, nu de alta dar vad ca ai facut intocmai asa cum ti-am spus obraznicule.

Mah ZbumDemon sau cum te-o chema......iarasi te bagi ca sa te dai mare filozof pe aici.......Ce ai inteles tu din citatul asta?"Le-am dat pm-uri si lui odyzzeus si lui dragos si nu mi-au raspuns"???????

Iti zic eu....asta inseamna ca le-am dat pm inaitne sa imi zici tu mie sa le dau pm FILOZOFULE

Guest red4gunz
Posted

fiti si voi mai intelegatori , e stresat , suparat omu , nu mai are rabdare habar n-are ce se va intampla cu caracterul lui ..

;)

Posted

Mah ZbumDemon sau cum te-o chema......iarasi te bagi ca sa te dai mare filozof pe aici.......Ce ai inteles tu din citatul asta?"Le-am dat pm-uri si lui odyzzeus si lui dragos si nu mi-au raspuns"???????

Iti zic eu....asta inseamna ca le-am dat pm inaitne sa imi zici tu mie sa le dau pm FILOZOFULE

M-am gandit daca sa-ti mai raspund sau nu. La felul cum vorbesti crede-ma ca parca nu mai mi-e mila de tine. Diferenta dintre noi doi este ca in comparatie cu tine eu am cei 7 ani de acasa si pot vorbi civilizat fara jigniri sau limbaj de maidan.

Last post here ... maidanezule ! :crazy:

Posted

app sunt realu .. el nu a dat contu la cineva anume ... a jucat pe 1 sv si a facut contu ca pe link ..

Posted

M-am gandit daca sa-ti mai raspund sau nu. La felul cum vorbesti crede-ma ca parca nu mai mi-e mila de tine. Diferenta dintre noi doi este ca in comparatie cu tine eu am cei 7 ani de acasa si pot vorbi civilizat fara jigniri sau limbaj de maidan.

Last post here ... maidanezule ! :crazy:

Ca raspunzi la provocarea lui intr-un mod subtil dar in aceeasi maniera nu inseamna ca ai cei "7 ani de-acasa". Generalizand, nu ma refer la persoana ta. Incetati.

Posted

Mi-aduc aminte de haosul produs de unu' pe 97 d cand spargea conturi la comanda.Parca ii propusese Murdoc sa-i sparga contul daca poate,si in urmatoarele 10 minute era pe contul lui facand poze cand ii ia din iteme :)).E cumva acelasi tip? Foarte tare omu',dar nesimtit totodata,sa se puna in locul unuia cu contul spart,sa vada cum se simte :)

Posted

Mi-aduc aminte de haosul produs de unu' pe 97 d cand spargea conturi la comanda.Parca ii propusese Murdoc sa-i sparga contul daca poate,si in urmatoarele 10 minute era pe contul lui facand poze cand ii ia din iteme :)).E cumva acelasi tip? Foarte tare omu',dar nesimtit totodata,sa se puna in locul unuia cu contul spart,sa vada cum se simte :)

nu sunt aceeiasi persoana

ala era 007cm ala sau cum avea

ala a spart cu "hackuri" sa spunem asa

eu le-am primit pe tava .

nb

Posted

nu sunt aceeiasi persoana

ala era 007cm ala sau cum avea

ala a spart cu "hackuri" sa spunem asa

eu le-am primit pe tava .

nb

a spart cu rahat conturi ... da dat cu rahat pe ele :P

nu are cum sa-ti sparga contu daca nu-l dai tu sau ai grija la key logger

cat despre cei furati ... imi pare rau pt voi , uni o meritau alti nu o meritau ... in locul lui shagy preferam pe altcineva:)) da spk asta-i c-am tantalau da delete la plezneazla nu ma intreaba la care sa dea :(

Posted

daca ii ziceai taran obosit, sau in alt fel, nu aveam nimic cu tine. da asa vezi ca jignesti o masa mare de oameni. intamplator se face ca si eu tot din onesti sunt, intamplator se face ca si eu am intrat pe majoritatea conturilor din lista aia. de luat ceva de pe ele nu stiu sa-ti spun daca am luat ceva. ramane sa va dati cu presupusul daca am golit si eu o parte din ele sau nu.

@cat despre filtrul pe ip/clasa, nu sunt de acord. problema ar trebui sa se puna altfel: cine i-a pus sa-si puna aceeasi parola/cont ca pe serverul celalalt? trebuia sa-l pedepsiti pe cel care a spart conturile acum 2-3 ani de zile 007ocm sau 007cm daca-l mai tineti minte. (ala de a spart si contul lui murdoc) ala da, a folosit anumite programe de a reusit sa sparga atatea conturi, nu i-au fost oferite pe tava userele si parolele cum i-au fost oferite lui spk.

Pe old DB 97 si charul lui CIPO a fost sters ..adik toate charurile de pe contul lui si pe urma a scris din nick-urile charurile "kani mafia it was here" ceva de genu parca era si full Cipo .. ...

Guest CCI_cezara
Posted

..... am avut dreptate spk cand ti`am zis ca numai sa furi stii .. :) dar na .......... esti smecher ... "taran de onesti" .. :)

cine tia zis tie ca in onesti sunt tarani?? si eu sunt din oneti,si nu cred ca sunt taranca,asa ca ai grija cum cataloghzi onestenii;)

Posted

Hai stati calm, oricum in afara suntem vazuti si numiti tigani, nu va mai bateti atat pe patriotism. Si pe de alta parte, nu mai generalizati. Mai stiu eu pe unu care zice "ai dracu francezi, ne cred tigani", el referindu-se ca toti francezii generalizeaza, dar nu si-a dat seama ca la randul sau a generalizat zicand "ai dracu francezi", nu "unii francezi" xD. Oh well, reveniti la conturi si capete sparte. :D Ne-anuntati si pe noi care ajunge primu in onesti. :P

Ah, si ca fapt divers, se discuta despre cazul asta, nu stiu ce dureaza asa mult, poate are lag. :P

Posted

Nu se recupereaza nimic, regulamentul este clar .

Pe viitor sa ai grija .

Nu stiu de ce ai dat contul si nu ma intereseaza : din naivitate , sa ti-l "creasca" altcineva , sa te lauzi ...

Sper ca ai invatat ceva din povestea asta .

In legatura cu SPK , o sa decida staff-ul MU-LM daca trebuie pedepsit cumva ( macar pt. ce a recunoscut ) .

:closed:

PS: cand o sa iti faci primul card de credit , sa il dai si la cei cu care faci cunostinta online (cu tot cu PIN) :P , o sa te ajute la cumparaturi :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...