Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MariusD

spargere de cont

Recommended Posts

Posted

Eu iti sugerez sa nu mai faci spam aiurea si sa te plangi pe posturi. Imi imaginez ca este nasol sa muncesti atata pentru un caracter si sa vina un nebun sa-ti stearga caracterul.

Daca vrei sa faci ceva util si intelept da-i un pm lui vdragosh sau Odyzzeus explica-le ce s-a intamplat si roaga-i sa te ajute, poate in cazul tau o sa se faca o exceptie.

P.S.:Daca tu ai dat contul cu buna stiinta lui SPK ... atunci fii sigur ca nu or sa te ajute.

O dimineata buna !

In fond si la urma urmei ce treaba ai tu cu plangeream mea........dak vreau sa fac spam fac.........te bagi si tu aici ca musca in lapte

Posted

Atata rautate zace in unii, care nici ei nu isi dau seama .. fratilorrrrrrrrrrrrrrrrr trezitivaaaaaaaaaaaaaaaa ! kronos crek si u faceai la fel ...... poate u chiar plangeai ..

Posted

cam greu de crezut ca nu ai legatura cu zohan altfel nu pot sa imi dai seama cum a reusit

oricum e cea mai mare prostie sa folosesti acelasi nume de cont si aceeasi parola pe alte servere mai "no name" ...uite asa va puteti trezi foarte frumos in fundul gol pe link sau si mai rau (char sterse, suspend) :whistle:

Posted

ce batuti in cap

ce vina am eu ?

nu am spart eu nimic , nu am dat in cap .. daca mi-a dat unu conturile .. ce sa fac :(

adios

Posted

ce batuti in cap

ce vina am eu ?

nu am spart eu nimic , nu am dat in cap .. daca mi-a dat unu conturile .. ce sa fac :(

adios

:))))))))))

Pai da, ce sa faci, le furi, le stergi caracterele, chestii obisnuite, de rutina.

Posted

dap e cum banuiam... de pe zohan avea datele si a incercat alea aici... care a fost fraier sa puna la fel s-a ars

invatatura de minte :readthis:

Posted

dap e cum banuiam... de pe zohan avea datele si a incercat alea aici... care a fost fraier sa puna la fel s-a ars

invatatura de minte :readthis:

ca bine zici :)

deci ce tot atata filtru ban si astea

cum am patito si eu , au patito si multi altii

daca nu ar fi un spk pe link :)) nu ar mai fi la fel jocu .. dar stai lin ca m-am cumintit :))

Posted

daca nu ar fi un spk pe link :)) nu ar mai fi la fel jocu .. dar stai lin ca m-am cumintit :))

....pana la urmatoarele conturi.

Ma gandesc sa-ti dau suspend pe forum, sau sa nu-ti dau, cred ca e pierdere de vreme oricum.

Posted

cand zic ceva bunny , pai asa e :)

cauta-mi tu un post pe forum cand zic ca m-am cumintit si n-am facuto .. si imi dau eu delete la char daca gasesti

o zi buna :P

Posted

cauta-mi tu un post pe forum cand zic ca m-am cumintit si n-am facuto .. si imi dau eu delete la char daca gasesti

ai 3posturi de pe userul asta...toate in topicul asta =))

Posted

Bai spk.....dar tu esti chiar nesimtit mah.......mah ia jwl ia iteme ia ce vrei .....dar cu caract ce ai avut.......ti-ai batut joc de mine in ultimu hal...........asta nu va ramane asa prietene......ti-o zic eu

Posted

ce batuti in cap

ce vina am eu ?

adios

taci te draq de sclav,am niste spion in Heaven si stiu toata discutia ta despre futr sclavule

Posted

Rog pe Vdragos sau pe Odyzzeus sa imi dea un raspuns mai concret......se mai poate face ceva sau nu?

ca vad ca la pm-uri nu raspund

Multumes........O zi buna :tiphat:

Posted

..... am avut dreptate spk cand ti`am zis ca numai sa furi stii .. :) dar na .......... esti smecher ... "taran de onesti" .. :)

Posted

faceti ceva cu SPK asta ca nu as vrea sa ma trezesc intr-o zii cu caracterul sters....si cred ca nici unul din noi nu are vrea asta.

Imi pare rau pentru ShaghyDL daca se poate face ceva ar trebuii facut ca e pacat de munca lui :tiphat:

Posted

..... am avut dreptate spk cand ti`am zis ca numai sa furi stii .. :) dar na .......... esti smecher ... "taran de onesti" .. :)

daca ii ziceai taran obosit, sau in alt fel, nu aveam nimic cu tine. da asa vezi ca jignesti o masa mare de oameni. intamplator se face ca si eu tot din onesti sunt, intamplator se face ca si eu am intrat pe majoritatea conturilor din lista aia. de luat ceva de pe ele nu stiu sa-ti spun daca am luat ceva. ramane sa va dati cu presupusul daca am golit si eu o parte din ele sau nu.

@cat despre filtrul pe ip/clasa, nu sunt de acord. problema ar trebui sa se puna altfel: cine i-a pus sa-si puna aceeasi parola/cont ca pe serverul celalalt? trebuia sa-l pedepsiti pe cel care a spart conturile acum 2-3 ani de zile 007ocm sau 007cm daca-l mai tineti minte. (ala de a spart si contul lui murdoc) ala da, a folosit anumite programe de a reusit sa sparga atatea conturi, nu i-au fost oferite pe tava userele si parolele cum i-au fost oferite lui spk.

Posted

daca ii ziceai taran obosit, sau in alt fel, nu aveam nimic cu tine. da asa vezi ca jignesti o masa mare de oameni. intamplator se face ca si eu tot din onesti sunt, intamplator se face ca si eu am intrat pe majoritatea conturilor din lista aia. de luat ceva de pe ele nu stiu sa-ti spun daca am luat ceva. ramane sa va dati cu presupusul daca am golit si eu o parte din ele sau nu.

@cat despre filtrul pe ip/clasa, nu sunt de acord. problema ar trebui sa se puna altfel: cine i-a pus sa-si puna aceeasi parola/cont ca pe serverul celalalt? trebuia sa-l pedepsiti pe cel care a spart conturile acum 2-3 ani de zile 007ocm sau 007cm daca-l mai tineti minte. (ala de a spart si contul lui murdoc) ala da, a folosit anumite programe de a reusit sa sparga atatea conturi, nu i-au fost oferite pe tava userele si parolele cum i-au fost oferite lui spk.

Cred ca, conturile care le`am gasit goale... erau golite de tine :))

Dar oricum...este naspa sa stergi dl de atatea rr`uri

Posted

mai repet inca o data....putea sa ia ce vroia de pe cont.....jwl iteme tot ce vroia.....dar cu caract ce a avut?

Posted

boom nu stiu tu (ca nu pari sa-ti para rau) dar mie personal mi se rupe inima cand imi inchipui cum ar fi fost sa fiu eu in locul lui shaghy.

Da, a gresit, acum ce simplu e sa zicem: sa plateasca. E mult mai simplu decat sa incercam sa-l ajutam, asa e.

Daca se poate face caracterul inapoi, ganditi-va la timpul pierdut... :tiphat:

Cat despre spK, e foarte incantat cand poate sa mai insele pe cineva, chiar trebuie sa il lasam sa ne fure din buzunare?! Daca esti in autobuz si vezi cum ii fura unuia portofelul stai si razi in barba "hihihi, ce prost e ala ca nu simte nimic", sau tipi: baaa, ia mana din geanta omului?

In fine, s-a impamantenit obiceiul de a nu ne pasa decat de fundul nostru. :(

Posted

asta e mai mult lipsa de ocupatie din partea unor oamenii care au o gandire mai limitata...oricum nu are rost sa sperati k o sa va recuperati itm/jwl/charuri inapoi k nu o sa se intample

Posted

asta e mai mult lipsa de ocupatie din partea unor oamenii care au o gandire mai limitata...oricum nu are rost sa sperati k o sa va recuperati itm/jwl/charuri inapoi k nu o sa se intample

asta e spk .. :) 1 om fara respect .. :)

Posted

el cu d0d0, si mirare, victimele au fost de la voi din ally (majoritatea) :)) , parca d0d0 cu spk erau cu voi in ally nu ?

http://www.imagebam.com/image/ff4d19107418088

"Dupa fapta vine si rasplata"

Posted

boom nu stiu tu (ca nu pari sa-ti para rau) dar mie personal mi se rupe inima cand imi inchipui cum ar fi fost sa fiu eu in locul lui shaghy.

Da, a gresit, acum ce simplu e sa zicem: sa plateasca. E mult mai simplu decat sa incercam sa-l ajutam, asa e.

Daca se poate face caracterul inapoi, ganditi-va la timpul pierdut... :tiphat:

Cat despre spK, e foarte incantat cand poate sa mai insele pe cineva, chiar trebuie sa il lasam sa ne fure din buzunare?! Daca esti in autobuz si vezi cum ii fura unuia portofelul stai si razi in barba "hihihi, ce prost e ala ca nu simte nimic", sau tipi: baaa, ia mana din geanta omului?

In fine, s-a impamantenit obiceiul de a nu ne pasa decat de fundul nostru. :(

Asta tine de educatie simona, daca atat a primit omul si atat cunoaste, nu-i poti cere prea multe de la viata. Oricum, lasand la o parte chestia cu "e doar un joc", este intr-adevar, dar asta chiar e bataie de joc pe fata, vorba celui de mai sus, puteai sa-l furi de iteme etc, sa-i dai un suspend ca poate ti-era si dusman, dar sa-i stergi caracterul deja esti un om de nimic, dar ma rog, imi spun si eu parerea umila ca un player ce-am fost odata. xD

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...