Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MariusD

spargere de cont

Recommended Posts

Posted

deci bny.......eu nu prea inteleg prea multe de aici.......eu de la ora 18:33 eu am fost intrat pe cont.......cum reusea ala sa intre la ora 09:33PM pe contu meu?

si dak stau bine sa ma uit bine caract a fost sters la ora 14:09 ........si primu care a intrat inainte de ora asta pe cont a fost tiby.......nu?

si eu as crede ca spkZ a fost ......si dak tot stiti de spkZ asta ca sparge conturi si dinastea de ce nu ii faceti nuimic?

Posted

Sa Moara Masa lu SPK!!:))

nu'i bai facem rost de alte iteme

dar sa i se dea 99 pe toate caracterele SPK!!

nu era problema de iteme sau de jwl care mi lea luat.....ii vb de caract meu de 25 de rr......dupa aia imi pare rau

Posted

Pacat de munca ta Marius,dar bny daca spui ca e adevarat ca a avut caracter de 25 reseturi si cineva chiar i-a sters eroul cu nerusinare de ce nu il puteti face inapoi ? Eu una as fi de acord , ganditi-va si voi cat timp si ore pierdute... ca,cineva sa isi bata joc in 2 minute.

Sorry daca am zis ceva gresit,e o parere pur personala.

Posted

nu era problema de iteme sau de jwl care mi lea luat.....ii vb de caract meu de 25 de rr......dupa aia imi pare rau

la mine invers.. ca contu inca il am,pacat de seturi si alte iteme...

asta chiar e buna,tia sters contu?lolz

Guest tekmanstar
Posted

in vara knd vine Catarau in tara , se opreste direct in Onesti la "spk" :rofl2: o sa'i fie mila lu mamicuta lu spk knd o sa vada qm ii rage fiul :)

Posted

la mine invers.. ca contu inca il am,pacat de seturi si alte iteme...

asta chiar e buna,tia sters contu?lolz

deci nu mi-a sters contu .....doar caracterul pe care aveam 25 de rr-uri.....nu ii destul?:P ca si-a batut joc de munca mea

Posted

deci nu mi-a sters contu .....doar caracterul pe care aveam 25 de rr-uri.....nu ii destul?:P ca si-a batut joc de munca mea

cred ca e deajuns..;))

Posted

ai zis ca nai avut legatura cu saitul zohan,

ai dat tu contul la toti aia care tia intrat pe el?

Posted

Pacat de munca ta Marius,dar bny daca spui ca e adevarat ca a avut caracter de 25 reseturi si cineva chiar i-a sters eroul cu nerusinare de ce nu il puteti face inapoi ? Eu una as fi de acord , ganditi-va si voi cat timp si ore pierdute... ca,cineva sa isi bata joc in 2 minute.

Sorry daca am zis ceva gresit,e o parere pur personala.

Daca-mi da cineva baza de date pe mana, cu cea mai mare placere le resuscitez caracterele sterse si i-l sterg pe-al lui spk. Dar na, nu sunt eu seful aici.

O sa se ia o decizie in legatura cu el oricum, cat despre caracterele voastre sterse...nu depinde de mine sau de vreun alt moderator. Am sa-l contactez pe vdragosh sa vad ce spune despre treaba asta. Daca el e de acord atunci totul e in regula.

Posted

Daca-mi da cineva baza de date pe mana, cu cea mai mare placere le resuscitez caracterele sterse si i-l sterg pe-al lui spk. Dar na, nu sunt eu seful aici.

Adica se poate recupera caracterul??? Daca da ce trebuie facut?

Posted

O sa se ia o decizie in legatura cu el oricum, cat despre caracterele voastre sterse...nu depinde de mine sau de vreun alt moderator. Am sa-l contactez pe vdragosh sa vad ce spune despre treaba asta. Daca el e de acord atunci totul e in regula.

la nimeni nimic, si mie mi`au sters DL`ul la 1luna jumate dupa ce s`a deschis srv`ul si am luat`o de la 0, ei dc sa fie mai cu mot?

Posted

O parere: din cate se pare spk are ip fix, nu dinamic, nu i se poate da ban pe ip? Deoarece caractere isi poate face cate vrea in continuare.

Pfui nici nu vreau sa ma gandesc cum m-as fi simtit sa-mi dispara elfa :dontknow:

Geronimo, poti compara 1 an jumate cu 1 luna jumate?

Posted

O parere: din cate se pare spk are ip fix, nu dinamic, nu i se poate da ban pe ip? Deoarece caractere isi poate face cate vrea in continuare.

Pfui nici nu vreau sa ma gandesc cum m-as fi simtit sa-mi dispara elfa :dontknow:

Geronimo, poti compara 1 an jumate cu 1 luna jumate?

pai u poti compara char aproape de rr dupa 1luna jumate cu char de 25rr dupa 1an jumate?, de knd am luat`o de la 0 am mai dat 60rr`uri(doar pe charurile mele)+k am mai jucat si pe ale altora :)

Posted

Chiar, voi propune si asta.

Posted

ar fi mai bine sa i se stearga si itemele ce mi lea furat,vi le enumar daca vreti si puteti verifica,sa nu le poata folosi nici el nici io..

Posted

ar fi mai bine sa i se stearga si itemele ce mi lea furat,vi le enumar daca vreti si puteti verifica,sa nu le poata folosi nici el nici io..

eu nu vreau jwl ce mi lea luat spk cu toate ca erau 150b si vreo 280 s......dar nu am cum sa dovedesc ca le aveam inainte in stash

mie imi este de caract meu la care am muncit 1 an jumate

Posted

Sa te auda Dumnezeu!=))

te vede :>

daca tot se vede in log ca va sters si va furat alcineva cred ca nui asa greu sai dea ss aluia si sa va inapoieze caracteru si itemele ASTA daca dovediti ca

sunteti propietarul &creatorul contului .

Posted

te vede :>

daca tot se vede in log ca va sters si va furat alcineva cred ca nui asa greu sai dea ss aluia si sa va inapoieze caracteru si itemele ASTA daca dovediti ca

sunteti propietarul &creatorul contului .

mie nu imi trebuie iteme si jwl care mi le-a luat........eu vreau caract meu inapoi......ca nu am cum sa dovedesc ca aveam atatea jwl in stash......sau ca aveam itemele astea in stash

PS. Dak se poate sa imi faceti caracterul inapoi ii bine......dak nu sper sa se ia masuri impotrica caruia a facut chestia asta

SA SE IA MASURI

Posted

mie nu imi trebuie iteme si jwl care mi le-a luat........eu vreau caract meu inapoi......ca nu am cum sa dovedesc ca aveam atatea jwl in stash......sau ca aveam itemele astea in stash

PS. Dak se poate sa imi faceti caracterul inapoi ii bine......dak nu sper sa se ia masuri impotrica caruia a facut chestia asta

SA SE IA MASURI

Eu iti sugerez sa nu mai faci spam aiurea si sa te plangi pe posturi. Imi imaginez ca este nasol sa muncesti atata pentru un caracter si sa vina un nebun sa-ti stearga caracterul.

Daca vrei sa faci ceva util si intelept da-i un pm lui vdragosh sau Odyzzeus explica-le ce s-a intamplat si roaga-i sa te ajute, poate in cazul tau o sa se faca o exceptie.

P.S.:Daca tu ai dat contul cu buna stiinta lui SPK ... atunci fii sigur ca nu or sa te ajute.

O dimineata buna !

Posted

Daca vrei sa faci ceva util si intelept da-i un pm lui vdragosh sau Odyzzeus explica-le ce s-a intamplat si roaga-i sa te ajute, poate in cazul tau o sa se faca o exceptie.

e destul de clar regulamentul, ce exceptie vrei u ma?

Nu raspundem de itemele furate, respectiv conturile "sparte" , singura voastra responsabilitate fiind sa pastrati confidentialitatea contului dumnevoastra, respectiv parola, userul .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...