Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Appolo

stationare

Recommended Posts

Posted

sal la toata lumea. vreau sa stiu daca reglula pentru stationare este valabila si in tarkan. 2 papagali...nu dau nume care au 50 ...60 rr au venit sa se uite cum 3 elfe incearca sa creasca si sa faca pe interesantii pe spot(cu niste glume de acum 10 ani si de prost gust)...degeaba au multe rr daca minte nu si nu vreau sa postez aiurea..din cate vad unii zic ca da..altii ca nu este permisa stationarea si in alte locuri decat Arena. Cum regulile de pe link sunt facute ca fiecare sa le poata interpreta cum vor...e mai bne sa intreb

4. Stationare langa party (langa spot ocupat)

Nu aveti voie sa stationati FARA MOTIV in Arena langa un party (sau langa un spot ocupat).

daca scrie ca in arena langa un party ..e clar ca langa un tarc sau spot...asa ca daca in paranteza e pus "sau langa un spot ocupat" ....parerea mea e ca regula se aplica si pentru alte harti

multumesc celor care ma ajuta..si sper sa nu vad si alti papagali pe aici care vin sa faca misto

Posted

nenea misterio2o.. scuze ...dar esti si prost

asta de unde e copiata??

4. Stationare langa party (langa spot ocupat)

Nu aveti voie sa stationati FARA MOTIV in Arena langa un party (sau langa un spot ocupat).

daca regula asta e valabila doar pentru arena....nu mai inteleg si paranteza.....dim moment ce scrie ca "in arena langa un party" e clar ca in tarc sau pe spot....ca doar nu stai la party intre spoturi.

Posted

Draga Appolo , tot e bine ca ai o parere.

Dar eu nu inteleg cum poti tu sa reprosezi unui player ca are 50-60 rr pt simplu fapt ca sta pe spotul tau din tarkan si se uita cum cresc 3 elfe?Si in timp ce tu ii reprosezi ca e mai mare si mai tare tu dai pk la unul mai prost imbracat care si-a permis sa treaca pe acolo.Si nu ai dat pk la 1 ci la 2 mai mici ca tine.

Atunci , parerea mea e ca cel de 50-60 rr nu-si masoara puterile cu tine ci pur si simplu ii da cu regulamentul peste plisc la papagal.

Corect?

Posted

Am uitat sa precizez ca eu eram pe Old_Bk , ca sa nu te miri de unde stiu atatea.

Ce m-a mirat pe mine n-a fost ca m-ai facut papagal , ci cum de tu ,Appolo, in cei 6 ani de cand tot tu zici ca joci pe serv asta , n-ai avut timp sa citesti regulamentul .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...