Jump to content
Guest

Viitorul GutaJr.

Recommended Posts

Posted

Facea?i-ar harakiri , ce ratat.

Oricum nu e nimic amuzant in asta ,nici macar prostia sa nu e amuzanta ci este doar o .... prostie si inca un copil distrus de aceste autoritati romanesti. De aceste ... "vedete".

P.S: Daca in momentul de fa?? este asa , acum este GutaJr. In viitor va fi guta .

Posted

Nu e chiar nimic de ras, ci dimpotriva, e de plans cand vezi astfel de ce specimene neevoluate suntem inconjurati, facandu-ne tara de ras.

Chiar nu imi dau seama ce vedeti amuzant in acest clip.

Posted

Facea?i-ar harakiri , ce ratat.

Oricum nu e nimic amuzant in asta ,nici macar prostia sa nu e amuzanta ci este doar o .... prostie si inca un copil distrus de aceste autoritati romanesti. De aceste ... "vedete".

P.S: Daca in momentul de fa?? este asa , acum este GutaJr. In viitor va fi guta .

wtf dude? ce te aprinzi asa? e doar un pusti, l-a parodiat si el pe Gutza, atunci cu aia de la mondenii sau de la in puii mei ce facem, le facem harakiri si seppuku la toti?

hai sa lasam si noi replyurile astea pline de ura si de intelectualitate, "Nu e chiar nimic de ras" ? facem pariu ca ai schitat macar un zambet cand ai vazut videoclipul?

Posted

Nu e chiar nimic de ras, ci dimpotriva, e de plans cand vezi astfel de ce specimene neevoluate suntem inconjurati, facandu-ne tara de ras.

Chiar nu imi dau seama ce vedeti amuzant in acest clip.

8-|

hai sa lasam si noi replyurile astea pline de ura si de intelectualitate, "Nu e chiar nimic de ras" ? facem pariu ca ai schitat macar un zambet cand ai vazut videoclipul?

as face eu, dar pierzi :D

Posted

Nagasaky' date='03 December 2010 - 01:56' timestamp='1291334208' post='5505370']

Deci... nu stiu ce e funny :| . Obviously e un pusti de 14 ani care incearca sa faca un video funny... dar nu e.

+1 ... un pustan retardat care nu are ce face si a vrut si el sa apara pe youtube , a aparut , doar ca pe post de papagal.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...