Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

n4ughtyxxl

AutoQQ

Recommended Posts

Posted

pai nu intra in categoria programellor ajutatoare???

si clikerul care face doar simplu click nu este un program ajutator?

asa si auto qqq , un program care te ajuta sa dai qqq

eu asa consider

Posted

n-ai cum sa dai suspend pentru autoqqq cum n-ai cum sa dai suspend nici pentru autocombo. nu poti demonstra decat prin log-uri, si atunci ala prins o sa-ti spuna ca era fracsu care dadea qqq. prin urmare n-ai ce sa-i faci :)

Posted

n-ai cum sa dai suspend pentru autoqqq cum n-ai cum sa dai suspend nici pentru autocombo. nu poti demonstra decat prin log-uri, si atunci ala prins o sa-ti spuna ca era fracsu care dadea qqq. prin urmare n-ai ce sa-i faci :)

Raspunsul complet este: da, pentru auto q si pentru auto combo se da ss. Webzen nu a pus aceste optiuni in joc si pentru a le face te folosesti de programe ajutatoare. Conform regulamentului, orice program ajutator care face altceva decat sa traga sau sa dea buff (in cazul elfului) este interzis si daca esti prins iei 40 de zile ss.

Cat despre a fi prins cu asa ceva, boom ti-a dat raspunsul.

Posted

Pentru auto q si auto combo se da suspend, dar pentru cei care folosesc programe ajutatoare (si anume care fac click) nu? Din cate stiu webzen nu a inclus optiunea de "a lasa click dreapta apasat". Te contrazici singur obi. :D

Posted

Raspunsul complet este: da, pentru auto q si pentru auto combo se da ss. Webzen nu a pus aceste optiuni in joc si pentru a le face te folosesti de programe ajutatoare. Conform regulamentului, orice program ajutator care face altceva decat sa traga sau sa dea buff (in cazul elfului) este interzis si daca esti prins iei 40 de zile ss.

Cat despre a fi prins cu asa ceva, boom ti-a dat raspunsul.

Si Gunit dc a luat 99?

Posted

Cum demonstrezi ?

Daca citeai atent postul, vedeai ca am spus ca a explicat boom cum (nu) poti fi prins.

Pentru auto q si auto combo se da suspend, dar pentru cei care folosesc programe ajutatoare (si anume care fac click) nu? Din cate stiu webzen nu a inclus optiunea de "a lasa click dreapta apasat". Te contrazici singur obi. :D

Faptul ca prin regulament aveti voie sa folositi aplicatii care dau click dreapta e un avantaj. Te deranjeaza acest avantaj? (altfel nu vad care e relevanta)

Si Gunit dc a luat 99?

Cum esti tu implicat direct in cazul in care a luat Gunit ss si ce legatura are acest post cu topicul asta?

Posted

De interzis sunt interzise multe dar e mai greu sa fii prins daca folosesti auto qqq da oricum nu cred ca e asa de grav(parerea mea) sa folosesti doar functia auto qqq de la un cliker cand esti non-rr.Mai grav este cand o folosesc astia mai mari la cs etc..

Posted

Dar e bun AutoQ. Eu am 5 rr si ma bat cu glodenu de imi sar ochii, si mi'se incurca degetele in taste. :box: Cu AutoQ e alta treaba..... :gun:

Parerea mea :tiphat:

Posted

orice program ajutator il folositi pe raspunderea voastra,mai devreme sau mai tarziu se vor descoperi,asa ca daca vreti sa jucati linistiti va recomand sa nu le folositi.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...