Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest xKosmyn

Perversu` de pe Link

Recommended Posts

Guest xKosmyn
Posted

Chiar sunt si eu curios cine este acest -Eclipse- , de nu mai poti face o preluare unui spot , pentru ca nu o sa mai poti juca MU.

Ca sa incep , eram k7 ... trec pe langa un spot , unde evident Holderul si inca unu erau afk,iar alt bk mic , care era on pt ca primise party ( de e smecherie cu auto-party si sa stai afk 12 ore ) si imi zice ce sa fac sa primesc party si eu.

Primesc toate bune ... la 30 min vine inegalabilul si unicul Eclipse.Conversatia e mai jos

http://img686.imageshack.us/i/screen120210480004.jpg/

Nu cred ca are rost sa pun si print-urile cand am primit pk pe spot de la holderul care era afk ( ceea ce se pare ca nu e permis , din cate am citit )

Rog un raspuns din partea celor din staff .... de cand e permisa amenintarea asupra unui joc online din partea unui simplu player ?

Eclipse , cresc eu mare si o sa-ti dau de-ti tiuie chipul ( ca sa citez pe idolul tau )

Sa se inteleaga ca threadul a fost facut la Diverse , deci orice comentariu in limita bunului simnt este ok :)

Ast un rasp,

O zi buna

Posted

Nu stiu cum anume iti poate spune cineva daca este sau nu permisa amenintarea intr-un joc. Intr-un timp, prin 2005 parca se dadea suspend pentru "cand te prind pe strada iti rup gatu", sau ma rog, chestii de genul. Ulterior, amenintarile astea s-au dovedit a fi puerile, iar faptul ca ti-a zis replica "tu vrei sa mai joci mu?" e interpretabila. Ar putea sa insemne ca "iti rup mainile si nu vei mai putea atinge tastatura si mouse-ul" sau "am un prieten admin de-ti va da filtru & ban & shits" deci..intr-o oarecare masura depinde de context mai de fiecare data cand e vorba de vreo plangere, insa in cazul de fata, parerea mea e ca n-are rost sa-ti bati capul.

@ba spammers, shu shu. :D

Guest xKosmyn
Posted

Ok , thanks guys

Am fost lamurit :)

Oricum cand ma fac mare ii dau de-i tiuie chipul :P

@ Lancelot - sper ca esti un glumet foarte bun :))

Guest [SPAMMERS]CrazyPiE
Posted

are ceva dume lance in el ^_^

@bny termina cu favorismele astea =)

Guest xKosmyn
Posted

Board Diverse , ai vazut ?

Pot discuta orice in limita bunului simnt.Daca vreau pun un print cu zen si gasesc eu o intrebare care sa i se potriveasca.

Nu vad ce nu-ti convine tie.

Si se poate inchide threadu.Se pare ca deja au inceput sa sara de fund in sus unii :blink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...