Jump to content
Random Hero

Oaia Dolly a fost clonata din nou, de 4 ori!

Recommended Posts

Posted (edited)

Eh, asa, gresisei quote-ul. :D

srry am vrut sa dau quote la mesajul lui. ^^ my bad (am modificat)

iar mi-ai luat-o inainte cu edit-ul. :)) delete this post , srry x2

Edited by inov8boy
Posted

clonele iti copiaza atat infatisarea cat si caracterul ... si capacitatile mintale asa ca nu va fi cu mult mai destept sau mai silitor decat tine. degeaba.

Ai fost ironic?

Posted

Ai fost ironic?

Clona este o copie 1:1 a originalului. Toate informatiile si restul caracteristicilor ce le are individul pana la momentul prelevarii probelor pentru clonare le va avea si clona.

Posted

Clona este o copie 1:1 a originalului. Toate informatiile si restul caracteristicilor ce le are individul pana la momentul prelevarii probelor pentru clonare le va avea si clona.

Nu este adevarat.

Posted

Adu-mi cateva argumente sau sursa, daca tot sustii asta. :D

Nu am un argument concret. Profa noastra de istorie nea povestit despre asta. Clona arata exact ca tine fizic,dar in rest e exact ca un frate.Daca tu de exemplu iti place matematica poate lui nu ii place deloc.

Posted

Si de unde stie profa ta de istorie despre un lucru care de fapt nu e nici macar in "constructie"? (not that we know of) A fost clonat vreun om pana acum si s-au facut teste asupra celor 2, care in ce directie o ia? Acum sincer..

Posted

stiu eu pe cineva care ar trebui sa fie radiat , nu clonat.

Realizezi c? sunt aproximativ zece tipuri de "radia?ii" ?

Cum am precizat ?i în postul anterior, în acest domeniu sunt sute de aplica?ii benefice omenirii.

Posted

Realizezi c? sunt aproximativ zece tipuri de "radia?ii" ?

pentru a intelege tu la ce ma refer , inlocuiesc cuvantul "radiat" cu "sters de pe fata pamantului".

Posted

pentru a intelege tu la ce ma refer , inlocuiesc cuvantul "radiat" cu "sters de pe fata pamantului".

In niciun caz "radiat" nu are un asemenea sens. "Iradiat" se apropie de ceea ce vrei sa spui. :D

Posted

In niciun caz "radiat" nu are un asemenea sens. "Iradiat" se apropie de ceea ce vrei sa spui. :D

RADIÁ2, radiez, vb. I. Tranz. (Jur.) A ?terge dintr-un registru, a scoate din eviden??, a face opera?ia de radiere. [Pr.: di-a] – Din fr. radier.

dexonline powa.

oricum si mie mi se pare putred de gresit cuvantul in contextul meu , mersi de sesizare. :pumn:

Posted

RADIÁ2, radiez, vb. I. Tranz. (Jur.) A ?terge dintr-un registru, a scoate din eviden??, a face opera?ia de radiere. [Pr.: di-a] – Din fr. radier.

dexonline powa.

oricum si mie mi se pare putred de gresit cuvantul in contextul meu , mersi de sesizare. :pumn:

Ai zis radiat, radiat am cautat. Asta e alta treaba.

Posted

As pune pariu ca toata chestia asta e ''fake''.Fac un experiment: pun o oaie sa se pise intr-un laborator,inca una altundeva si peste tot sa am posibilitatea de a putea ''cerceta urina''.Componenta urinei sigur ar fi diferita de la o oaie la alta,precum organele ca stomacul,inima,ficatul,trunchiul,oile alea NU sunt exact la fel,ceea ce inseamna ca e o mare pacaleala.

Tehnologia avanseaza de la zi de la zi.pfoai sunt uimit ma.

Posted

Componenta urinei sigur ar fi diferita de la o oaie la alta

No shit, Sherlock. Evident ca ar fi diferite, nu mananca exact aceeasi cantitate de mancare, nu beau aceeasi cantitate de lichid si nu elimina la fel de multe toxine prin urnia.

precum organele ca stomacul,inima,ficatul,trunchiul,oile alea NU sunt exact la fel,ceea ce inseamna ca e o mare pacaleala.

Unde ai vazut tu ca nu sunt exact la fel? Ai studiat vreo clona in paralel cu originalul? :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...