Jump to content
slvr

Apocalipsa vine pana in 2016

Recommended Posts

Posted

Daca nu esti stapan pe memorie, pe termeni si pe folosirea lor intr-o explicatie ce se vrea stiintifica, nu mai incerca. In urmatorele miliarde de ani, 5 si jumatate, Soarele va creste treptat. Va exploda si rezultatul va fi o pitica alba de marimea planetei noastre. Oricum, datorita expansiunii, planeta nu va mai apuca momentul exploziei, fiind inghitita de Soare. Si nici noi n-avem prea multe sanse sa tinem civilizatia in picioare atata timp.

Soarele nu are suficienta masa incat sa creeze o supernova.

Da,rectific. Soarele va fi un gigant rosu,dar explozia soarelului nu va avea loc. Va creste treptat pana va fi un gigant rosu, energia fiind consumata, transformandu-se intr-o pitica alba in alte miliarde de ani racindu-se. Oricum acest lucru e doar o ipoteza probabila.Putine stim despre Univers, dar pana in momentul apocalipsei, sa speram ca suntem la un gratar in alt sistem solar .

Posted

in fiecare an vine sfarsitul lumii, s-au facut si filme pe tema asta, chiar sunteti atat de necredinciosi? nu vedeti in jurul vostru ca suntem toti zombies? ah...pardon ala e iar alt film.... :whistle: oricum murim cu totii, ce sens are sa ne mai imbatam cu apa rece? k e azi, k e maine, nu-i tot un drac?

prevestiri - semne...aiurea...basme pt copii :naughty: publicitate si vanzari la carti si filme, bani sa iasa, k in rest avem de toate :cool2:

Posted

chiar nu conteaza cand vine apocalipsa asta, deoarece in absolut orice moment ne putem cunoaste propriul sfarsit. asa ca nu-mi fac griji pentru distrugerea intregi lumi prin 2500 dh, cand exista posibilitatea sa nu mai apuc urmatoarea ora. :0pidu:

:gives:

Posted

Baieti,stati linistiti ca in 2012 se duce tot,mai de curand am vazut la stiri ca,au aparut diferite cratere...in europa,si in diferite tarii,deci puneti mana si traitiva viata, :nanana:

Da, spune-i asta unei pitzipoance fara creier, who knows, maybe you'll get laid.

2016? the hell, fac astia alt film pana atunci. 8-| Oricum, ca e 2012 sau 2016, ceva se va intampla intr-un final, as miza mai degraba pe un WW3 decat prezicerile lui nostradamus.

Ca tot veni vorba, eu tot vreau sa stiu ce ascund aia in catacombele din vatican. :yum: The real mistery is there, astea sunt bullshit-uri... xD

Posted

Ca tot veni vorba, eu tot vreau sa stiu ce ascund aia in catacombele din vatican. :yum: The real mistery is there, astea sunt bullshit-uri... xD

Eu sunt de parere ca ce se afla acolo ar zgudui intreaga lume din temelii si ar face si religiile sa cada.

Posted

Eu sunt de parere ca ce se afla acolo ar zgudui intreaga lume din temelii si ar face si religiile sa cada.

La fel cred si eu, altfel n-ar avea de ce sa apere cu atata interes, atata..ma rog. Nu vor face nimic public deoarece daca intr-adevar GOD NEVER EXISTED multi vor crede ca au trait intr-o minciuna, nu vor intelege cum si de unde au aparut, etc. asa ca le mai simplu sa le zica la oameni: ba, eva a fost creata din coasta lui adam, si gata, i-o zici omului, el sta putin pe ganduri, "eh what the heck, if the wise one said so, then its true".

Posted

La fel cred si eu, altfel n-ar avea de ce sa apere cu atata interes, atata..ma rog. Nu vor face nimic public deoarece daca intr-adevar GOD NEVER EXISTED multi vor crede ca au trait intr-o minciuna, nu vor intelege cum si de unde au aparut, etc. asa ca le mai simplu sa le zica la oameni: ba, eva a fost creata din coasta lui adam, si gata, i-o zici omului, el sta putin pe ganduri, "eh what the heck, if the wise one said so, then its true".

Nu e vorba ca nu vor intelege cum au aparut, dar se va intampla altceva: anarhia. Atunci sa te tii.

Posted

Se scot tot felul de zvonuri asa cum s-a scos si cu "Gaura Neagra" si ca va fi sfarsitul lumii in 2012 si toate acestea.

1. Nimeni nu va sti cand e sfarsitul lumii.

2. Sfarsitul lumii nu va fi peste 10 de ani 100 de ani, va fi peste mii sau milioane de ani.

Posted

Se scot tot felul de zvonuri asa cum s-a scos si cu "Gaura Neagra" si ca va fi sfarsitul lumii in 2012 si toate acestea.

1. Nimeni nu va sti cand e sfarsitul lumii.

2. Sfarsitul lumii nu va fi peste 10 de ani 100 de ani, va fi peste mii sau milioane de ani.

1. ok , corect.

2. wtf , tocmai ai spus ca nimeni nu va sti cand e sfarsitul lumii. tu de unde stii?

Guest k1nd3rb0y
Posted

Eu nu stiu ce sa zic. Pe o parte cred pe o parte nu.

Posted

Omg n-am ami trecut de vro 2 luni pe aici si nu sa schimbat nimic to sfarsitul lumii va preocupa :)) ma rog alta discutie despre cum o sa murim, ce nu inteleg ce va preocupa ata oare murim maine sau poimaine ( e doar o expresie ) cand e sa murim vom muri nu va mai faceti atatea griji ca nu schimbati nimic :))

1. ok , corect.

2. wtf , tocmai ai spus ca nimeni nu va sti cand e sfarsitul lumii. tu de unde stii?

2. omu vrea sa zica poate va fi peste 10 ani, poate peste 100 de ani , poate peste un miliard, dar cred ca a uitat cuvantul poate si toti criticii au sarit in capul lui saracu de el :naughty:

Posted

Zvonuri zvonuri si iar zvonuri,in 2007 la OTV a zis ca vine apocalipsa,nu a venit :)) deci e zvon clar,si e facut doar sa sperie lumea...deci nu cred asa ceva,doar Dumnezeu stie cand va veni.

Posted

Apocalipsa e cel mai bun subiect de rating , pana no sa vina rating o sa fie pentru tampenii de astea o,O.Sint diversi oameni care au grija apocalipsei in loc sa`si vada de parlita lor de viata._.

Oricum pana la "apocalipsa" sa traiti bine.

Posted

Pana acum parca se zvonea ca apocalipsa ar fi in 2012 si acum s-au razgandit :-?? ... Nimeni nu stie cand v-a fi aceasta "Apocalipsa" aceste stiri sunt niste premonitii si nimic mai mult

Guest bogdanel.rebirth
Posted

Pfff si eu m-am imprumutat de 500.000.000$ pana in 2012 de la camatari :crybaby: Ce sa fac? :|

Sper sa vina apocalipsa in 2012 sa nu ma ia astia pe sus... :))

Guest Elrond_
Posted

Nu cred in nimic. Asa s-a zis sin 2000.

Guest sEnseyro.
Posted

Nu cred in nimic. Asa s-a zis sin 2000.

Si in 1995 , 2002 , 2004 ,etc

Posted

Da, spune-i asta unei pitzipoance fara creier, who knows, maybe you'll get laid.

2016? the hell, fac astia alt film pana atunci. 8-| Oricum, ca e 2012 sau 2016, ceva se va intampla intr-un final, as miza mai degraba pe un WW3 decat prezicerile lui nostradamus.

iti zic eu :)

obiecte din aur vechi,carti scrise de papa 1,16,icoane aur,argint, daca ar fi fost vrun secret il stiam toti demult .isi pazeste averea.

sfarsitul lumii nu vine dar niste cutremure,inundati,etc da

ce o fi o fi ,bucurativa de viata :tiphat:

Posted

dar panza aia cu fata lui Hristos pe unde mai e ? ca parca aia ne spunea daca vine Apocalipsa sau nu :D eu sunt curios cu catacombele din Vatican ce e ca eu nu stiam nimic pana sa vad acum la bunny ;;)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...