Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

*Icy*

Maine va desenez

Recommended Posts

Posted

Din cate vad eu in al doilea filmulet sec 28 se vede skilul, dar maine o sa ma interesez si o sa va desenez cum face gunit cand nu se pricepe ceva si tre sa incercuiesti omului ca sa vada. Am inteles ca a fost cineva care a cercetat faza cu dino, banuiesc ca acel cineva stie ca fara sw nu poti scoate dino. Cum poti atunci sa zici ca in primul filmulet avea si in altele nu, cand nu il poti scoate? Verifica logurile ca eu din cate imi aduc aminte Sadi n-a luat d.c in ziua aia. Nu poti filma la acelasi cs pe cineva cu dino intr-un film si in altul fara dino. Chiar e asa greu de verificat, fir-ar el de bug...de care toti vorbiti atatea fara sa stiti despre ce e vorba. Alta intrebare...as vrea sa stiu si eu cum TRish poate sta in scut de 10 ori pe secunda si cum de i se duce mana asa, ca nici asta nu am reusit oricat am incercat? Multumesc

Posted

de asta am zis ca era normal sa se posteze la plangeri sa aiba si omu dreptul sa se apere. nu sa primeasca 99 si dupa sa stea cu suspendul activ pana va dati voi seama ca de fapt s-a gresit verdictul.

e mai greu de scos un suspend cand e dat gresit, decat de dat un suspend. acu stai si asteapta sadi, mult si bine, pana cand isi da seama staff-ul de fapt si de drept ca a fost dus de nas. pentru a nu stiu cata oara :)

Posted

cu dino , faci bugul , apoi cand il ai in stash il pui peste celalat [ dupat ] apoi il iei si`l pui in stash , si a sarit bugul , faceam deastea acu 2 , 3 ani pe alt server.

Posted

Din cate vad eu in al doilea filmulet sec 28 se vede skilul, dar maine o sa ma interesez si o sa va desenez cum face gunit cand nu se pricepe ceva si tre sa incercuiesti omului ca sa vada.

Eu oricat m-as fi uitat la ultimele 2 filmulete nu am vazut nici un skill

Am inteles ca a fost cineva care a cercetat faza cu dino, banuiesc ca acel cineva stie ca fara sw nu poti scoate dino. Cum poti atunci sa zici ca in primul filmulet avea si in altele nu, cand nu il poti scoate? Verifica logurile ca eu din cate imi aduc aminte Sadi n-a luat d.c in ziua aia. Nu poti filma la acelasi cs pe cineva cu dino intr-un film si in altul fara dino. Chiar e asa greu de verificat, fir-ar el de bug...de care toti vorbiti atatea fara sa stiti despre ce e vorba.

Din cate stiu eu, cu un simplu trade scapi de bug

Alta intrebare...as vrea sa stiu si eu cum TRish poate sta in scut de 10 ori pe secunda si cum de i se duce mana asa, ca nici asta nu am reusit oricat am incercat? Multumesc

Am observat si asta, urmeaza sa vedem despre ce e vorba.

Filmuletele alea contin dovezi impotriva ta si mai putin in favoarea ta

Posted

Din cate stiu eu, cu un simplu trade scapi de bug

Am observat si asta, urmeaza sa vedem despre ce e vorba.

Filmuletele alea contin dovezi impotriva ta si mai putin in favoarea ta

ok, atunci verifica in loguri daca i-a dat cineva trade in alea 2 ore, ca nici asta nu s-a intamplat. P.s. pt filmuletele cu Barosanu ma bucur ca trebuie cineva sa plateasca pt faptul ca un admin, care la vremea respectiva a zis ca daca are cineva filme sa i le trimita lui ca ti e arata el, nu si-a facut datoria. Asta e...greseala mea ca am incredere in toti profitorii si disperatii sa se afirme, mai ne si cunoastem si suntem asa jegosi. Uita-te in topicurile facute atunci, cand am zis ca am filmulete si o sa le trimit. Chiar atat de proasta ma crezi sa le fi tinut pt mine? Intreaba-l pe ija daca a facut verificari atunci sa vada ce e aia dino bug, daca nu se uita in loguri sa vada daca apare ca are dino pe el. Multa bafta, chiar nu mai am ce sa mai zic :|

Posted

uita-te aici in secunda 19, era doar sadi langa crs, crs era in skill de scut, atunci cine face combo?
Posted

uita-te aici in secunda 19, era doar sadi langa crs, crs era in skill de scut, atunci cine face combo?

mah u nu intelegi ca dino bugul se paote scaote cu un trade? el a dat trade dupa celelalte face cand a vazut ca nu are ce face nici cu dinobug

Posted

mah u nu intelegi ca dino bugul se paote scaote cu un trade? el a dat trade dupa celelalte face cand a vazut ca nu are ce face nici cu dinobug

ok, asta cu trade-ul se poate verifica in loguri. Si dupa mintea mea creata cu ce trage cand se deplaseaza, se opreste din twist, sare pe cate vreunul, ca apoi sa dea twist iar pe el? Are teleport pe coordonatele aluia? Sau nu mai stim ce face skilul?

Posted

hai ca deja sunteti de rasul curcilor, v-am aratat k a dat cu skill acum ziceti k defapt si-a scos dinobug-ul, sa se verifice in log-uri daca a primit trade

PS de acu inainte la CS-uri fug dupa voi si va dau trade =))

Posted

OneFac3 de ce postezi daca nu stii despre ce e vorba?

Eu vorbeam de filmuletele 2 si 3 si tu imi tot postezi primul filmulet, in care am spus si eu ca da cu weapon skill. Citeste ce am zis in primul meu reply din topicul asta si apoi mai discutam

Posted

TRish poate sta in scut de 10 ori pe secunda si cum de i se duce mana asa, ca nici asta nu am reusit oricat am incercat?

Tocmai am testat. Daca primesti mana shield, in 10-15 sec ai borcanul de mana gol cand te ataca cineva.

N-am vazut pe nimeni sa aduca niste dovezi clare. Te dai expert in dinobug, dar nu stiai ca se poate scoate cu un simplu trade. Ai incercat de n-ai mai putut sa scazi borcanu de mana, dar culmea n-ai reusit. Ody va zice ca da in primul filmulet ATACA cu skill, dar in celelalte doua nu; voi insistati pe primul de parca celelalte nici nu ar exista. Incercati sa va agatati de tot felul de chichite care nici macar nu exista.

Posted

n-am zis ca nu trebuie sa i se consume mana, (la cati ani de mu am macar atata lucru stiu si eu). am spus ca i se consuma MUUUULT PREA REPEDE. e o diferenta. incercati sa cititi exact ce scriu si nu imi mai interpretati vorbele in favoarea voastra/defavoarea mea.

Posted

acest filmulet a fost facut intocmai ca sa se vada diferenta intre a juca corect si nu fata de fulmuletele celelalte , cat despre acel borcan de mana testeaza si tu cu ms. pe tine si cineva care mai degraba foloseste speed si nu dino bug. si da in tine atunci ai sa vezi de unde reiese acel consum mangnific de 5 secunde in care ramai fara mana ; chair am sa te rog sa testezi asta inainte de a mai posta .

Posted

Tocmai am testat. Daca primesti mana shield, in 10-15 sec ai borcanul de mana gol cand te ataca cineva.

N-am vazut pe nimeni sa aduca niste dovezi clare. Te dai expert in dinobug, dar nu stiai ca se poate scoate cu un simplu trade. Ai incercat de n-ai mai putut sa scazi borcanu de mana, dar culmea n-ai reusit. Ody va zice ca da in primul filmulet ATACA cu skill, dar in celelalte doua nu; voi insistati pe primul de parca celelalte nici nu ar exista. Incercati sa va agatati de tot felul de chichite care nici macar nu exista.

ok, mie intr-o secunda nu mi se duc atatea mii de mana, nici cu ms. Nu are legatura oricum mana cu dino bug-ul si nici nu am zis ca are. Am zis contraargumentele mele la dino, si-a dat toata lumea cu parerea ca a facut si a dres. Vad ca mai nou tre sa rog sa se verifice logurile daca a dat cineva trade si tre sa stau sa ma gandesc daca i-am dat cuiva potiuni sau nu. Oricum dupa cum am mai zis, nu imi amintesc ca Sadi sa fi facut trade in alea 2 ore. Dar daca tie ti se pare ca ma agat de chichite cand nici macar nu verificati ce vi se cere, atunci nu ma mai agit. Oare cum s-o duce Sadi in al doilea filmulet in secunda pe care am scris-o pe sm-ul ala? Face farmece cred. Plauzibila, bun ss. O sa filmez de acum 2 ore la cs dak m-o tine hardu, ca sa nu mai cautati nod in papura. Mai mult decat filmulete alea ce dovezi sa iti aduca, daca toata lumea se face ca ploua si incearca sa explice skilurile si combo pe care Sadi le da. Am filmat si eu persoane cu dino, pe care linu le-a si pus pe forum, vezi u la barosanu ca trage ca sadi? El nu se opreste din twist , cand se duce sa omoare pe unul sau altul. Eu la Sadi vad oprindu-se twistul si cum apare pe al caracter calare, lucru pe care il face skilul. Si joc cu elfa de o viata, dar tot stiu mai multe despre bk-ii se pare, macar despre skill cel putin, daca despre altceva nu. Mie greu sa cred ca daca ai fi fost in locul meu si ai sti ca nu este adevarat ce se spune despre tine, mai ales ca te-ai trezi cu un ss in care nu ai avut posibilitatea sa te aperi, ai proceda diferit

Posted

Nu stiu de ce va pierdeti timpul cu fleacuri, sa dati explicatii fostilor pui de zorro,cand ei stiu cel mai bine ce au facut.

Sa spus clar : gresesti -platesti , fara drept de apel.

Sa pus dovada , s-a dat verdictul ,la revedere , NEXT

Posted

Când vine noaptea,

Suna programu de afk si raspund,

Ma cheama la ea,

Spune ce vreau sa aud, chiar e afk?

Repede printurile,

Coordonatele si intrebarile,

Ma uit in toate partile,

Sa nu ma vada nimeni,

Nu uit sa bag speedu,

Si ma grabesc sa aprindem lumanarile

Si sa dau PK....

Refren: Secret, discret,

Ne iubim cum vezi numai in filme (Rosy+Sadi)

Si nimeni, nu ne poate judeca, doar adminul ne-ar suspenda

Secret, discret,

Hai Rosy spune, cine ai vrea sa ia suspend in seara asta ? (aa aaaa aaa)

Sadi pe link o arde'n 99

Ca la Hollywood,

Caaa laaa Ho..ho..

Ca la Hollywood,

Sadi pe link o arde'n 99

Ca la Hollywood,

Caaa laaa Ho..ho..

Ca la Hollywood

Repede bufele,

Armurile, hpurile

Ma uit in toate partile,

Sa nu ma vada nimeni,

Nu uit sa bag speedu,

Si ma grabesc sa aprindem lumanarile,

Ca sa dau pk....

Ca la Hollywood.

Secret, discret,

Nu pot, iau foc de tot

Nu pot sa ma abtin deloc,

Vreau sa bag speedu sa dau pk

Adminii au innebunit de tot.

Nu vrem discretie

Vrem doar atentie.

Nu suport nici o abatere,

ohh iar ai dat la toti pk

Rosy asta mica e o bestie..ha ha

Sadi: Sa facem ceva senzational

Ce n-am mai facut, o sa fie mortal.

La marele final vreau 99

Sau ma spanzur de tavan.

Prea multe filme pe forum

Vreau s-ajung mai repede in cap

Rosy face filme si-mi place

Ca i le trimite numai lui Lance.

Secret, discret,

Posted

Când vine noaptea,

Ma cheama la ea,

Repede printurile,

Ma uit in toate partile,

Sa nu ma vada nimeni,

Nu uit sa bag speedu,

Si sa dau PK....

Secret, discret,

Sadi pe link o arde'n 99

Ca la Hollywood,

Caaa laaa Ho..ho..

Ca la Hollywood,

Sadi pe link o arde'n 99

Ca la Hollywood,

Caaa laaa Ho..ho..

Ca la Hollywood

Repede bufele,

Armurile, hpurile

Ma uit in toate partile,

Sa nu ma vada nimeni,

Nu uit sa bag speedu,

Ca sa dau pk....

Ca la Hollywood.

Secret, discret,

Nu pot, iau foc de tot

Nu vrem discretie

Vrem doar atentie.

La marele final vreau 99

Sau ma spanzur de tavan.

Secret, discret,

:rofl2: hahahhaa

Posted

Când vine noaptea,

Ma cheama la ea,

Repede printurile,

Ma uit in toate partile,

Sa nu ma vada nimeni,

Nu uit sa bag speedu,

Si sa dau PK....

Secret, discret,

Sadi pe link o arde'n 99

Ca la Hollywood,

Caaa laaa Ho..ho..

Ca la Hollywood,

Sadi pe link o arde'n 99

Ca la Hollywood,

Caaa laaa Ho..ho..

Ca la Hollywood

Repede bufele,

Armurile, hpurile

Ma uit in toate partile,

Sa nu ma vada nimeni,

Nu uit sa bag speedu,

Ca sa dau pk....

Ca la Hollywood.

Secret, discret,

Nu pot, iau foc de tot

Nu vrem discretie

Vrem doar atentie.

La marele final vreau 99

Sau ma spanzur de tavan.

Secret, discret,

Mai faceam si eu parodii dintr-astea, dar ale mele erau misto, a ta nu-mi place, ai warn pentru offtopic, asta ca sa nu-ti dau suspend. :D Din cate imi aduc aminte tu erai prin honey, sadi si rosy au fost cei care te-a crescut, sau poate ma insel, n-o lua ca insulta, dar in fine, voi stiti care cum pentru ce va certati aici.

Posted

Mai faceam si eu parodii dintr-astea, dar ale mele erau misto, a ta nu-mi place, ai warn pentru offtopic, asta ca sa nu-ti dau suspend. :D Din cate imi aduc aminte tu erai prin honey, sadi si rosy au fost cei care te-a crescut, sau poate ma insel, n-o lua ca insulta, dar in fine, voi stiti care cum pentru ce va certati aici.

Da au crescut pe seama mea si inca mai cresc cu programele mele, app tu de ce postezi offtopic ? Da-ti warn.

Si tu nu te mai baga ca te-am lasat la party de 2 ori in locul meu ultimul spot in k6 cu SM-ul tau mic, daca nu stii despre ce e vb macar nu te mai baga lasa pe altu, nu veni sa imi zici mie ce si cum.

Posted

Da au crescut pe seama mea si inca mai cresc cu programele mele, app tu de ce postezi offtopic ? Da-ti warn.

Si tu nu te mai baga ca te-am lasat la party de 2 ori in locul meu ultimul spot in k6 cu SM-ul tau mic, daca nu stii despre ce e vb macar nu te mai baga lasa pe altu, nu veni sa imi zici mie ce si cum.

Tupeu pe tine, nu crezi? Ia, hai ne vedem in 20 de zile.

Da, mi-aduc aminte ca disperai dupa experienta ca ma luase linu in party pentru 2 levele. In locul tau? Scria old_bk pe el? :)) Tineai tu spotul? Ai stat tu on? L-ai preluat tu? Cred ca raspunsul la toate intrebarile este intr-adevar "nu". Intr-un final am plecat, ca faceai ca toate cele pe guild (din cate mi s-a zis) ca ce caut eu in party si ca tu vrei sa cresti. Ma rog, calmeaza-te, insinuari de genul te duci si le spui cui vrei tu, eu nu-mi aduc aminte sa te cunosc sau sa am vreo prea mare tangenta cu tine. Ca am legat un party in joc sau 2-3 quote-uri pe forum nu cred ca ne-am inrudit cumva, pastreaza si tu o limita de bun simt asa cum eu cred ca am pastrat cu tine. (fiind si indulgent de nu ti-am dat suspend de prima data)

Programele tale? Bun, se tine cont, vezi sa nu-ti adaugi si caracterul tau la semnatura. Nu e o amenintare, tu ai afirmat/te-ai dat de gol.

Posted

n-am zis ca nu trebuie sa i se consume mana, (la cati ani de mu am macar atata lucru stiu si eu). am spus ca i se consuma MUUUULT PREA REPEDE. e o diferenta. incercati sa cititi exact ce scriu si nu imi mai interpretati vorbele in favoarea voastra/defavoarea mea.

din cate stiu eu mana scade la fiecare dmg primit cum sadi a folosit un program de speed mi se pare normal sa`i scada mai repede mana decat de obicei ... :)

Posted

din cate stiu eu mana scade la fiecare dmg primit cum sadi a folosit un program de speed mi se pare normal sa`i scada mai repede mana decat de obicei ... :)

oricum avea speed de la dino :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...