Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

boomeey

Ne mai batem mult joc unii de altii?

Recommended Posts

Posted

ti-am mai spus acum cateva reply-uri, si ma repet si acum.

aveam effect limitation pe minim.

cand ai lag nu poti da qqq. NU TI SE INCARCA POTIUNILE DE VIATA

cand ai lag NU PRIMESTI DMG! il primesti pe tot deodata cand iti iese pc-ul din lag.

sunt zeci de acuze la adresa ta cum ca alergi de rupi pamantul pe la cs-uri, cum ca dispari si apari, cum ca omori orice caracter, cum ca nu poti fi omorat, si lista poate continua.

eu n-am facut decat sa aduc dovada filmata si sa confirm acuzele celorlalti. cat n-au fost dovezi, ai fost bun. acum ca sunt dovezi de ce te eschivezi in cel mai josnic mod?

@nici prin anticamera cerebelului nu mi-a trecut ca ar fi fost contul lu' gunit ala. nu am facut decat sa postez tot ce am cu speed, exact cum mi-a zis ija.

da stiu, tu o ti pe a ta, eu o tin pe a mea.

Unde-s acuzatiile ca alerg de rup pamantul? Da, am fost acuzat de toti ratonii ca am speed (gen alexey), daia si m-am filmat, dar eu, deh, daca nu stiam cum e cu speedul, credeam ca imi zicea ca am speed doar ca i se parea lui ca dau prea repede, nu ca alerg, dar cat traiesc invat ( a, cu teleprotarea, mai exista si TP... :-< )

Nu pot sa fiu omorat? Tu te auzi ce spui? =)) Nici n-ai idee de cate ori mor pe cs =)) A... ca iar, sunt cretinei care nu stiu ca atunci cand dai sw, in acele 5 secunde nu primesti dmg si de unde esti tu, te da jos cand reapari ( aici lamurim si partea ca apar si dispar) nu e vina mea ca nu au creier sa gandeasca. Aici problema este cu bugul de FS ca sunt nevoit sa dau 20 + de sw-uri/cs. Cum omor orice caracter? Da, omor =)) ce, au GODLIKE hack? =)) Daca vine la mine un cretinel de bk full fara buff, dar are in creierul lui primordial indeea ca el e bk si eu DL si el, fiind un bk smardoi trebuie ca eu un DL mitiel sa cad la orice scuipat al lui si deci, astfel cand il omor ii lezez orgoliul de machoman, iar, nu e vina mea ca nu stiu sa ceara buff de la elfi si ms de la sm sau macar sa-si dea sweal. Pe tine te bat cand ai ms? Sau daca ai buff, te bat din 2 figuri si 3 miscari? Pe sm-ul din Honey (cu s incepe, nu stiu exact) daca-l prind cu buff de elf si ms, pot sa dau cat vreau in el ca nu-l omor. Lasati-ma cu toti frustratii. Asa si alexey zicea ca vine cu filmulete, ca ma da pe spate si doar gura a fost de el, ija, oick, creator au fost la cs, daca vedeau ceva suspect, nu aveam deja ss? Am pus filmuletele alea facute de mine, din speed au dat-o ca am autoq, mai baieti, ma cheama L!NU sa ma filmez cu auto-q? Chiar daca as fi avut asa ceva, imi jigniti inteligenta cu aceasta afirmatie.

Spui ca toata lumea zice ca am coduri, DOVEZI MA, nu ca dau din gura. Iar pe loguri nu se vede ca trimit mai multe pachete daca am speed? ( asa spuneau pe alte svre)

Posted

daca iti jignim inteligenta ca te-ai filma cu autoqqq... atunci doar n-ai fi dobitoc sa te filmezi cu speed. e logic si normal ca in filmul care l-ai postat pe forum nu ti-ai bagat speed-ul, nu? :)

Posted

daca iti jignim inteligenta ca te-ai filma cu autoqqq... atunci doar n-ai fi dobitoc sa te filmezi cu speed. e logic si normal ca in filmul care l-ai postat pe forum nu ti-ai bagat speed-ul, nu? :)

si cum se face ca atunci cand s-a filmat tot putea omora bk`ii??era clar ca nu avea speed ca nah s-a filmat ,adica numai atunci cand nu se filmeaza si omoara bk`ii are speed.boom mai iesi afara la aer ca ti se arde procesoru de la atata vanatoare

Posted

una e sa omori bk full fara buff si ms, si alta e sa omori bk full cu buff si ms (dl fiind). mi se pare penibil modul vostru de a gasi tot felul de portite de scapare. cred ca se poate inchide topicul asta pana revine oddy cu o decizie. eu ce am avut de spus am spus, tsu la fel.

Posted

pe hartie ce spui tu este frumos, dar ei si in acel CS ma acuzau ca am speed ;;) am si filmat intamplator cand imi spuneau asta ;)

Si daca tot spui ca nu sunt asa prost incat sa ma filmez cu speed, deci nu sunt suficient de prost sa ma filmez cu auto-q, atunci de ce in acel topic sustineai sus si tare ca am auto-q. Stiu, trebuie sa ia ss si tsu, ce, doar Gunit si Prutus?

Eu am spus ca depinde de bk, pe tine te omor macar daca ai ms pe tine? Am in filmuletele pe care le-am postat, e jack cu ms, il omor? Mi-o da de 2 ori, ca tot ziceai ca nu mor.

Posted

@nici prin anticamera cerebelului nu mi-a trecut ca ar fi fost contul lu' gunit ala. nu am facut decat sa postez tot ce am cu speed, exact cum mi-a zis ija.

sa mori tu ca ala era speed? :rofl1:

eu iti demonstrez ca nu era speed ce ai filmat tu acolo,si sunt sigur ca tu stii asta dar prostii nu stiu,si au inghitito da mi pm cu un id ceva si iti demonstrez ca nu trebe speed sa dai atatea posturi

Posted

Raspunsul este simplu: pentru ca esti prost ;)

Voi sunteti aia care spuneti ca am avion, acest calculator DECENT, ma repet... pentru prosti ( vezi exemplul mai sus cu 2 replyuri), face doar ca DL-ul sa bata BK-ii varza care vin la mine fara buff ( ca de bk e vorba nu de elfi si sm sau dl) Pe L!NU de ce nu-l bat? Pe boom de ce nu-l bat? SUNTETI PRAFI daia, invatati dreaQ sa jucati.

P.S. pentru modetarori, speedul nu se vede in loguri, chiar trebuie aceste filmulete indoielnice? Pe alte svre asa se facea, se uita lumea prin loguri, aici vine nea'boom cu un film in care este bug de ice, are lag, dar inca se ia ( daca nu a fost inchis topicul) ca dovada?

P.P.S. pentru ratonul de scorpio, te astept la un duel, filmat, poate atunci mai taci ;)

aici sunt de acord cu tsu, un calculator bun si un net pe masura face diferenta, iar speedul e imposibil sa nu se vada in loguri(asa cum pe alte serv spedul este detectabil, la fel si dino bug, etc etc si aici trebuie sa fie la fel... ma rog ... nu chiar la fel ca adminii de aici nu sunt platiti fata de alte serv :-j )

cat despre filmu lu boom cu tine in rolu principal pot sa afirm cu tarie ca nu are LAG, am mai zis prin unele posturi, luati frate un leptop cu un stick de net si punetil langa monitor, chiar atat de greu e sa faceti rost de un leptop cu un stick? (fac pariu ca nu exista om sa naibe macar 1 prieten care are leptop) si testati frate: la pc am lantency de 14 ms, pe leptop am de 114-120ms(si daca mai dau sa downloadez ceva pe leptop deja o da in time out)

o sa vedeti atunci in timp real cum se comporta 2 caractere unul fara lag si unul cu lag, o sa vezi cu ochii tai cum face ala care are lag, o sa vezi si tu cu ochi tai cum un caracter fara lag il vede pe cel cu lag si viceversa, o sa vezi si tu cu ochi tai cum un car care are lag NU POATE SA DEA QQQ, NU FOLOSESTE MANA, NU IA/DA DAMAGE, O SA VEZI CUM DA IN GOL, SKILUL DE TS NU APRARE(NU SE INVARTE SABIA PE LANGA BK) ETC ETC.

CHIAR TE ROG SA INCERCI TSU, ATOTSTIUTORULE :)))

ps: peste 1 luna te astept la duel in devias <_< ca nu iti da 99, din toate filmele ce leam vazut cu tine in rolul principal, eu te consider curat.

(no offence boom :( )

Posted

pe hartie ce spui tu este frumos, dar ei si in acel CS ma acuzau ca am speed ;;) am si filmat intamplator cand imi spuneau asta ;)

Si daca tot spui ca nu sunt asa prost incat sa ma filmez cu speed, deci nu sunt suficient de prost sa ma filmez cu auto-q, atunci de ce in acel topic sustineai sus si tare ca am auto-q. Stiu, trebuie sa ia ss si tsu, ce, doar Gunit si Prutus?

Eu am spus ca depinde de bk, pe tine te omor macar daca ai ms pe tine? Am in filmuletele pe care le-am postat, e jack cu ms, il omor? Mi-o da de 2 ori, ca tot ziceai ca nu mor.

mi se rupe ca a luat gunit suspend. un kilobit in minus pe serveru asta (acelasi lucru e valabil si pentru mine daca iau 99).

eu argumentele mele le-am adus, tu argumentele tale le-ai adus.

tu zici ca am lag si icebug, eu ti-am demonstrat ca n-am nici lag, nici icebug.

hai sa lasam moderatorii sa-si faca treaba

sa mori tu ca ala era speed? :rofl1:

eu iti demonstrez ca nu era speed ce ai filmat tu acolo,si sunt sigur ca tu stii asta dar prostii nu stiu,si au inghitito da mi pm cu un id ceva si iti demonstrez ca nu trebe speed sa dai atatea posturi

ia si fa o demonstratie si pune-o pe youtube sa o vada toata lumea. eu n-am de ce sa ma ascund. sau daca nu, da-mi pm pe forum cu solutia ta.

aici sunt de acord cu tsu, un calculator bun si un net pe masura face diferenta, iar speedul e imposibil sa nu se vada in loguri(asa cum pe alte serv spedul este detectabil, la fel si dino bug, etc etc si aici trebuie sa fie la fel... ma rog ... nu chiar la fel ca adminii de aici nu sunt platiti fata de alte serv :-j )

cat despre filmu lu boom cu tine in rolu principal pot sa afirm cu tarie ca nu are LAG, am mai zis prin unele posturi, luati frate un leptop cu un stick de net si punetil langa monitor, chiar atat de greu e sa faceti rost de un leptop cu un stick? (fac pariu ca nu exista om sa naibe macar 1 prieten care are leptop) si testati frate: la pc am lantency de 14 ms, pe leptop am de 114-120ms(si daca mai dau sa downloadez ceva pe leptop deja o da in time out)

o sa vedeti atunci in timp real cum se comporta 2 caractere unul fara lag si unul cu lag, o sa vezi cu ochii tai cum face ala care are lag, o sa vezi si tu cu ochi tai cum un caracter fara lag il vede pe cel cu lag si viceversa, o sa vezi si tu cu ochi tai cum un car care are lag NU POATE SA DEA QQQ, NU FOLOSESTE MANA, NU IA/DA DAMAGE, O SA VEZI CUM DA IN GOL, SKILUL DE TS NU APRARE(NU SE INVARTE SABIA PE LANGA BK) ETC ETC.

CHIAR TE ROG SA INCERCI TSU, ATOTSTIUTORULE :)))

ps: peste 1 luna te astept la duel in devias <_< ca nu iti da 99, din toate filmele ce leam vazut cu tine in rolul principal, eu te consider curat.

(no offence boom :( )

no offence taken.

n-am zis niciodata ca nu stie sa joace sau ca n-are calculator bun, ba din contra. pc-ul meu e un intel core 2 duo de 2 ghz cu 4gb ram si o placa video destul de buna. deci nu poti sa spui ca am pc varza si asta ar fi una din cauze. n-am facut decat sa ofer si sa intaresc spusele celor care-l acuzau pe tsu de speed. nimic altceva. mi-a adus contraarcumente la filmul meu, si eu i-am demonstrat contrariul (pana si tu faci acelasi lucru). daca voi imi gasiti alte explicatii pertinente la ce am postat eu (in afara de icebug si lag, ca de alea nu se pune problema), sunt dispus sa le accept, daca sunt logice, bineinteles.

Posted

ti-am dat pm pe forum,verifica si dupa ce te lamuresti ca nu era speed,poate faci si tu o fapta buna si spui cuiva sa i scoata suspendu ca e dat aiurea :)

Posted

ia filmarea si uita-te la ea de mai multe ori. intensitatea cu care da post nu e constanta. oscileaza dupa felul cum da alt+1. daca faci ce mi-ai zis tu mie acolo posturile iti curg constant fara a avea momente de pauza intre ele.

de ce tot incercati sa cautati tot felul de motive chiar nu inteleg. voi stiti clar ce ati folosit intre voi. si eu stiam insa nu aveam dovezile necesare sa le sparg pe aici. acum ca am venit cu dovezile cautati tot felul de portite de scapare.

daca gunit s-ar fi stiut nevinovat, ar fi sarit cu reevaluarea in secunda doi si ar fi postat varianta care zici tu. voi ati aflat pe parcurs de chestia asta si acum veniti si va dati loviti.

@aici e topicul lui tsu. pentru gunit discutam in alta parte daca vrei

Posted

ia filmarea si uita-te la ea de mai multe ori. intensitatea cu care da post nu e constanta. oscileaza dupa felul cum da alt+1. daca faci ce mi-ai zis tu mie acolo posturile iti curg constant fara a avea momente de pauza intre ele.

de ce tot incercati sa cautati tot felul de motive chiar nu inteleg. voi stiti clar ce ati folosit intre voi. si eu stiam insa nu aveam dovezile necesare sa le sparg pe aici. acum ca am venit cu dovezile cautati tot felul de portite de scapare.

daca gunit s-ar fi stiut nevinovat, ar fi sarit cu reevaluarea in secunda doi si ar fi postat varianta care zici tu. voi ati aflat pe parcurs de chestia asta si acum veniti si va dati loviti.

@aici e topicul lui tsu. pentru gunit discutam in alta parte daca vrei

nu mai discut nicaieri ca nu e caracteru meu gunit,treaba lui ce face,dar iti zic sigur ca aia a folosit pentru post,nu speed,ma rog,eu nu ma mai bag

@tocmai pt ca stiam ce a folosit mam bagat :)

Posted

cand s-a vazut cu 99 putea sa-mi dea el pm si sa-mi zica chestia asta cum a facut-o si in cazul cRs. da presupun ca nici nu a aflat inca de solutia care i-ati gasit-o de a-l scapa de suspend :))

stau si ma uimesc pana unde duce ignoranta; kinul 99 din cauza lui gunit. cerby 99 din cauza lui gunit. prutus 99 din cauza lui gunit. gunit 99 din cauza lui gunit, si voi continuati sa-i luati apararea :)) zicea bogz mai de mult ca hh-u e o ceata de prosti si ca daca stii sa te impui faci ce vrei din ei.(nu va jignesc ci doar reproduc cuvintele care le-am auzit din gura lui bogz). oricum, eu n-am crezut pana in momentul de fata. se pare ca a avut mare dreptate.

last post here pe tema gunit. cum am zis mai sus, sa-si deschida topic daca vrea. sau sa-i deschideti voi, ca vad ca are ucenici fideli.

Posted

nu mai discut nicaieri ca nu e caracteru meu gunit,treaba lui ce face,dar iti zic sigur ca aia a folosit pentru post,nu speed,ma rog,eu nu ma mai bag

@tocmai pt ca stiam ce a folosit mam bagat :)

la cat s-a chinuit boom sa ii dea ss lu gunit vrei ca el sa recunoasca acum ca ala defapt nu e speed ?pun pariu ca stie si el asta da normal ca nu o sa recunoasca

Posted

cand s-a vazut cu 99 putea sa-mi dea el pm si sa-mi zica chestia asta cum a facut-o si in cazul cRs. da presupun ca nici nu a aflat inca de solutia care i-ati gasit-o de a-l scapa de suspend :))

stau si ma uimesc pana unde duce ignoranta; kinul 99 din cauza lui gunit. cerby 99 din cauza lui gunit. prutus 99 din cauza lui gunit. gunit 99 din cauza lui gunit, si voi continuati sa-i luati apararea :)) zicea bogz mai de mult ca hh-u e o ceata de prosti si ca daca stii sa te impui faci ce vrei din ei.(nu va jignesc ci doar reproduc cuvintele care le-am auzit din gura lui bogz). oricum, eu n-am crezut pana in momentul de fata. se pare ca a avut mare dreptate.

last post here pe tema gunit. cum am zis mai sus, sa-si deschida topic daca vrea. sau sa-i deschideti voi, ca vad ca are ucenici fideli.

credema ca aia cu postu a mai fost folosita de multe ori,dar cum tu nu prea joci,nu ai avut cand sa vezi,stiu de ea de cateva luni

@nu i-as lua apararea unuia care mi-a dat 99 daca nu as sti ca e nevinovat in cazu asta :)

Posted

ca bine zici, insa gunit ne-a obisnuit sa-si rezolve "problemele" pe la spate sa nu vada lumea cum se suceste si se invarteste pana cade tot in picioare (la fel ca si o pisica:)))

Posted

eu nu vazusem topicu in care ai postat doar dimineata dupa ce l`a inchis :) nu cred ca avea vreo relevanta daca iti explicam tie cum am facut aia ..

Posted

eu nu vazusem topicu in care ai postat doar dimineata dupa ce l`a inchis :) nu cred ca avea vreo relevanta daca iti explicam tie cum am facut aia ..

si ce relevanta a avut cand mi-ai dat pm ca sa imi explici cum s-a intamplat de fapt in cazul lui cRs? same shit another smell.

la urma urmei puteai sa-ti faci reevaluare pana una alta. da vad ca dupa 24 de ore ati gasit cum sa eschivati suspendul. hai sa o lasam cum a cazut aici, ca nu e topicul tau. deja s-a deviat de la subiect.

Posted

Se va discuta filmul in staff si se va reveni cu o decizie. Daca ati fi purtat o discutie strict pe tema topicului poate mai ramanea deschis.

Daca cineva crede ca mai are ceva de adaugat strict legat de film, sa imi lasa un PM si il voi redeschide.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...