Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

boomeey

Ne mai batem mult joc unii de altii?

Recommended Posts

Posted

aici nu sunt de acord cu tine...

cam asa se comporta un char cand este in bug de ice, tu il vezi ca este langa tine si merge si ca da in acelasi timp, dar el defapt a ajuns mai departe si da de acolo.

PS:chestia asta am patito si la invazii, mergeam bara la bara cu unu, si eu il vedeam din cauza bugului ca si cum ar ramane in urma, dar defapt aman2 am ajuns in acelasi timp la golden, mia aratat si poza, eu il vedeam cu ice la mine , el era in poza lui fara ice.

Posted

cam asa se comporta un char cand este in bug de ice, tu il vezi ca este langa tine si merge si ca da in acelasi timp, dar el defapt a ajuns mai departe si da de acolo.

PS:chestia asta am patito si la invazii, mergeam bara la bara cu unu, si eu il vedeam din cauza bugului ca si cum ar ramane in urma, dar defapt aman2 am ajuns in acelasi timp la golden, mia aratat si poza, eu il vedeam cu ice la mine , el era in poza lui fara ice.

daca tu esti in bug de ice, esti in bug de ice. te misti in slow motion pana cand dai sw character.

tsu era in bug de ice. nu numai eu il vedeam in bug de ice (sa zici ca la mine era bugu) ci si drogatul.

nu se vede skill-ul de cal. el doar ma arunca in spate la cateva coordonate.

nu reusesc sa-i dau dmg.

apare si dispare din ecran. toate chestiile astea intaresc teoria mea de speedhack.

Posted

nu are cum sa mearga de 3 x mai repede,sa se intoarca sa traga si sa mearga iar asa nesitngherit..dar mai stii?la ce avion de comp are el :whistle: ...oricum il banuiesc de mult de speed

Posted

Si acum intervine iar Mana divina care va inchide topicurile acestea....Tsu & G nu au cum sa ia ss ce nu intelegeti?....adica am explicat cat se poate de concret ca G-unit era pe Prutus cand se folosea diferite hack'uri dar tot Prutus a picat...Cel al carui ip se vede clar in loguri si care stim cu totii care este nu cade,desii in regulament scrie clar ca si acela va fii pedepsit...dar se pare ca numai la gainarii sunt pedepsiti,iar inca o chestie pe care vad ca nu o observa nimeni,si chiar is curios....De ce apare tot timpul Domnul Lancelot sa le rezolve cazurile si nu oricare alt domn admin? Chiar asa de mare are influenta?Cum spui cv de cei 2 cum apare Lance cu fel si fel de argumente :))

Posted

daca tu esti in bug de ice, esti in bug de ice. te misti in slow motion pana cand dai sw character.

tsu era in bug de ice. nu numai eu il vedeam in bug de ice (sa zici ca la mine era bugu) ci si drogatul.

nu se vede skill-ul de cal. el doar ma arunca in spate la cateva coordonate.

nu reusesc sa-i dau dmg.

apare si dispare din ecran. toate chestiile astea intaresc teoria mea de speedhack.

pai da mai dane, eu te vad in ice, tu il vezi pe tsu cu ice, dar in realitate el nu are ice pe el, uitete si tu, si tu esti buguit de ice, uitete la bk tau cat de repede se misca si totusi are ice pe el, e normal???

cand tu vezi pe cineva care are ice pe el, asa se vede, dispare si reapre in ecran, tu il vezi ca si cum ar ramane un urma/ar pleca dar defapt el nu ramane deloc in urma.

acelasi lucru am patit si eu aici http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=383136 eu il vedeam ca il las in urma, lam lasat de vreo 2 ori, dar defapt el era cot la cot cu mine, se vede clar in prima sec eram singur la golden in secunda 2 goldenu e deja mort.

@am vazut si filmuletele puse de el, e curat dal draq, singura chestie e ca are auto qqqq, deceaba zice el peacolo ca nu are si o da din cola in fanta si din fanta in sprite ca nu ar avea si ca qqq si ca www si ca eeee, ca sincer am si eu destul timp de link, am fost la destule CS, si partea a doua e ca putin imi pasa ca are el auto qqq, toata lumea are asa ceva (nu chiar toata dar 80% din cei ce merg la cs sigur au) si nu consider a fii chestia asta o probema.

Posted

ma grabeam sa plec cand ti-am dat reply-u de mai sus. atunci cand am filmat, am jucat cu effect limitation pe 5. deci sare din schema bug de ice. eram amandoi ok cand ne bateam pe acolo.

sunt cs-uri la care a jucat curat, insa au fost si cs-uri dubioase. aici se pare ca a fost unu dubios. i-am zis si eu ca e cel mai bun dl de pe server la CS, si nu mi-e greu sa o recunosc, insa aici e ciudat. de asta am si pus filmarea

Posted

Corect , dar tot corect e de cate ori poti baga o guilda in alianta intr-o saptamana si sa participe la CS ? ..

acu da-ne un reply si cu traducerea

Posted

Corect , dar tot corect e de cate ori poti baga o guilda in alianta intr-o saptamana si sa participe la CS ? ..

niciodata :))

asta daca am inteles eu bine ce ai vrut tu sa spui

daca te inscrii la cs nu poti lua o guilda in ally decat daca dai abandon,dar apoi nu te mai poti inscrie la cs

Posted

niciodata :))

asta daca am inteles eu bine ce ai vrut tu sa spui

daca te inscrii la cs nu poti lua o guilda in ally decat daca dai abandon,dar apoi nu te mai poti inscrie la cs

:D ...Am vrut sa dovedesc ca nici ei nu sunt curati si totusi fac gura ...atata tot...:tiphat:

Posted

:D ...Am vrut sa dovedesc ca nici ei nu sunt curati si totusi fac gura ...atata tot...:tiphat:

era permis gui (evident nu se aplica retroactiv) atunci asa ca nu inteleg de ce faci figuratie aiurea in topicu' asta si in partea cealalta?

geez

data fimuletelor < data modificare regulament elite < data curenta

daca nici asa nu pricepi

Posted

Oricum sa revenim la subiect....Am o intrebare special pt Tsu...Cum se intampla ca acum cateva luni numai reuseai sa ma omori si acum ca sunt si mai mare ....ma omori de fiecare data cand ne intalnim in cel mult 5 secunde?

Posted

Oricum sa revenim la subiect....Am o intrebare special pt Tsu...Cum se intampla ca acum cateva luni numai reuseai sa ma omori si acum ca sunt si mai mare ....ma omori de fiecare data cand ne intalnim in cel mult 5 secunde?

acum cateva luni juca de pe aragaz si acum joaca de pe pc, intelegi? sau mai tre sa-ti explice si el ?:))

Posted

sa li se taie capu la toti vinovatii fara exceptii , si nu ii mai inchideti post-urile lu' boom cand aduce dovezi despre "x" sau "y" .

Posted

Si acum intervine iar Mana divina care va inchide topicurile acestea....Tsu & G nu au cum sa ia ss ce nu intelegeti?....adica am explicat cat se poate de concret ca G-unit era pe Prutus cand se folosea diferite hack'uri dar tot Prutus a picat...Cel al carui ip se vede clar in loguri si care stim cu totii care este nu cade,desii in regulament scrie clar ca si acela va fii pedepsit...dar se pare ca numai la gainarii sunt pedepsiti,iar inca o chestie pe care vad ca nu o observa nimeni,si chiar is curios....De ce apare tot timpul Domnul Lancelot sa le rezolve cazurile si nu oricare alt domn admin? Chiar asa de mare are influenta?Cum spui cv de cei 2 cum apare Lance cu fel si fel de argumente :))

Tot citesc pe forum una alta nu vreau sa ma implic in scandaluri sau sa imi dau cu parerea ca iar se interpreteaza gresit , dar cand te vad pe tine TheNight in toate topicurile ce aberatii spui nu pot sa ma abtin :)) esti la pamant si inca mult pamant peste tine . Ce treaba are gunit si cu prutus in topicul asta ? este legat simplu de Tsu si lasa pe cei care macar au habar 60% cu ce se manca jocu asta sa'si dea cu parerea despre filmulet.

Legat de treaba cu ip-urile , nu stiu daca ai auzit de proxy ( google it , n'am chef sa'ti explic ) , dar ti'a zis si Lance conturile le stiu tovarasii de guild si macar o data s'au connectat cu ip lor pe cont , deci din log-uri nu se vede nimic .

Acum legat de filmulet nu e nimic dubios , in spate ramai cand dai cu skill-ul , iar cand esti langa catapulta si mergi brusc in spate , e din cauza ca ti'a dat bk din spate skill .

Posted

Tot citesc pe forum una alta nu vreau sa ma implic in scandaluri sau sa imi dau cu parerea ca iar se interpreteaza gresit , dar cand te vad pe tine TheNight in toate topicurile ce aberatii spui nu pot sa ma abtin :)) esti la pamant si inca mult pamant peste tine . Ce treaba are gunit si cu prutus in topicul asta ? este legat simplu de Tsu si lasa pe cei care macar au habar 60% cu ce se manca jocu asta sa'si dea cu parerea despre filmulet.

Legat de treaba cu ip-urile , nu stiu daca ai auzit de proxy ( google it , n'am chef sa'ti explic ) , dar ti'a zis si Lance conturile le stiu tovarasii de guild si macar o data s'au connectat cu ip lor pe cont , deci din log-uri nu se vede nimic .

Acum legat de filmulet nu e nimic dubios , in spate ramai cand dai cu skill-ul , iar cand esti langa catapulta si mergi brusc in spate , e din cauza ca ti'a dat bk din spate skill .

aprob ... dar totusi se misca prea rpd apare si dispare din ecran asta doar speedu o face , sau ice bug

Posted

Te tot urmaresc cum iti dau tu cu parerea despre mine de la un topic la altul. Cred ca ajunge. Ne vedem dupa 30 de zile pe forum..indiferent de userul de pe care vei incerca sa scrii. Inainte de a te exprima incearca sa te conectezi la realitate si sa vezi cele n topicuri inchise de mine ( lol adica 2 ) sunt inchise pentru a prevenii aparitia unora ca tine care nu spun nimic on topic dar se pricep sa arunce cu pietricele in geam

@ boom daca ai de faacut o acuzatie poti sa faci frumos topic la plangeri. Cred ca ajugne ca ai postat 10 topicuri cu acelasi subiect. Cred ca poti sa fi consecvent si sa postezi intr-unul tot ce ai de spus si de dovedit.

Posted

Pai din cate am vazut ai postat unul la o sectiune altul la alta..si in principiu tot cu filme etc. Niciunul din ele nu este plangere si nici nu se cheama Gunit sau etc...au titluri de astea pompoase. Poti sa folosesti doar 1 din ele zic eu

Posted

nu e nici o vanatoare bunny. daca eu joc corect acum, vreau si altii sa joace corect. ma deranjeaza ca te scuipa in ochi si dupa spun ca n-au fost ei. eu macar cand am luat 99 pentru dupe am recunoscut in plm, nu m-am ascuns in spatele regulamentului. puteam si eu sa interpretez regulamentul si sa fac zeci de topicuri pe la banati ca doar la vremea respectiva nu era nimic in regulament cu privire la dupe.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...