Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

*Icy*

Unii va complaceti in situatia in care sunteti

Recommended Posts

Posted

in fine se pare ca nu m-am facut inteles ... atunci va las in mocirla voastra pe care de ceva vreme o tot faceti dupa fiecare siege .

Posted

La celelalte 2 filmulete situatia se schimba, eu nu am vazut decat TS folosit, nu combo/weapon skill, dar atunci cand ia dmg mov nu il afecteaza, nu se opreste din tras, nu pune picioarele pe pamant, nu se "impiedica", etc asa cum e normal cand ia dmg din reflect.

ia reflect si in filmuletele 2/3 vezi sec 23/25(acolo se impiedica pentru ca se opreste din tras) , a folosit hasty nu dinobug si trage cu ts pentru ca e prea mare speedu sa`i iasa combo.

Posted

din pacate nu cred ca se pot lua masuri pentru ca filmuletele alea sunt facute inainte sa se interzica Ellite :nanana:

Si daca tot ne batem in filmulete, sa-l vizualizam si pe cel de mai jos (Barosanu bagat in priza)

Pentru asa ceva a luat 99 Sadi ? Stiti ce aveti de facut...

barosanu dinobug si putin speed daca nu ma insel

parerea mea no ofence

Guest bogdan87
Posted

jalnic linkmania jalnic rau de tot eu ma intreb cum ati reactiona daca va-ti vedea fata in fata in real,

va certati ca fraerii pt un joc si asta se intampla din cauza adminilor/moderatorilor ca le e greu sa dea un ban unde trebuie

PS:Lancelot cand playeri aduc acuzatii celor din HH te-as ruga sa nu te mai implici ca o faci degeaba

:right:

Posted

jalnic linkmania jalnic rau de tot eu ma intreb cum ati reactiona daca va-ti vedea fata in fata in real,

va certati ca fraerii pt un joc si asta se intampla din cauza adminilor/moderatorilor ca le e greu sa dea un ban unde trebuie

PS:Lancelot cand playeri aduc acuzatii celor din HH te-as ruga sa nu te mai implici ca o faci degeaba

:right:

tu parca esti oricum in plus pe forum..si nu mai aveai conturi..well mai pierzi unul

ASA cum v-a anuntat Ody nici nu trebuia sa fac vreun topic in care sa anunt suspendarea lui Sadi..totusi l-am facut. Apoi am pus si filmuleteele..desi asa CUM s-a SPECIFICAT nu trebuie sa ne justificam noi aici. Si totusi cum am mai spus gradina LM e mare si ati inceput sa va zvarcoliti pe aici cu tot felul de lamentari ...toate desigur asemanatoare cu deviza dupa care JUCATI voi MU de vreun an incoace:

Daca nu moare si vecinul si capra..atunci lasa ca intru eu si fac bahaos si circ pe forum.

Eu va avertizez...daca nu puteti duce o discutie pe un ton civilizat veti pierde userele si dreptul de a posta pe forum FARA sa va cer voie inainte.

PS pentru cel cu paperboy..mai ai de tras cativa ani pana o sa ai tu timpul meu petrecut pe serverele LM

Posted

tu parca esti oricum in plus pe forum..si nu mai aveai conturi..well mai pierzi unul

ASA cum v-a anuntat Ody nici nu trebuia sa fac vreun topic in care sa anunt suspendarea lui Sadi..totusi l-am facut. Apoi am pus si filmuleteele..desi asa CUM s-a SPECIFICAT nu trebuie sa ne justificam noi aici. Si totusi cum am mai spus gradina LM e mare si ati inceput sa va zvarcoliti pe aici cu tot felul de lamentari ...toate desigur asemanatoare cu deviza dupa care JUCATI voi MU de vreun an incoace:

Daca nu moare si vecinul si capra..atunci lasa ca intru eu si fac bahaos si circ pe forum.

Eu va avertizez...daca nu puteti duce o discutie pe un ton civilizat veti pierde userele si dreptul de a posta pe forum FARA sa va cer voie inainte.

PS pentru cel cu paperboy..mai ai de tras cativa ani pana o sa ai tu timpul meu petrecut pe serverele LM

Lancelot de cand am iesit din Alianta HH pe unde m-ai prins mi-ai dat warn ce plm crezi ca faci aici iti bati joc de mn? akum ii inteleg pe toti de ce te injura pt ca esti prost gandesti ca un copil care nu a avut jucarii cand era mic

zi si mie sa inteleg ce am spus gresit de mi-ai dat warn si ca sa nu te mai agiti sa cauzi userul ti-l zic eu:bogdan87

rog alt moderator sa imi verifice lista cu warn-uri userului :bogdan87 si daca nu le-am luat pe buna dreptate sa imi scoata warn-ul,nu deasta dar eu nu am timp ca Tsu sa imi fac 1000 de conturi

bft si spor in continuare

Posted

si tu esti c-am in plus pe forum ... ca nu ai nici o treaba cu jocu si esti si c-am prost de fel

ps: sosetel poate ai si ceva dovezi la ce afirmi daca nu sa te duci exact cu tiru ... si sa nu uiti ca imi lingeai ciorapi cand te-ai apucat de linkmania :D

ps2: vezi ca pt "prost" nu se da ss Lancelot

Posted

Ok hai ca ati reusit sa-l inchideti si pe asta cu ce va debiteaza capul.

bibicu..adica un user predestinat unei cariere in lumea..virtuala..pauza 3 luni pe forum. Iti voi cauta si restul de usere stai linistit.

Cioby sau cum te cheama pe tine...ai reusit sa-ti maresti suspendul.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...