Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

*Icy*

Unii va complaceti in situatia in care sunteti

Recommended Posts

Posted

Sadi a fost acuzat de exploatare bug si anume dino bug. E ca si cum ai acuza pe cineva ca e low lvl arena, atata timp cat serverul nu mai permite acest lucru. Dar ca serverul permite sau nu, daca unu zice ceva e mai bine sa ii dati dreptate decat sa verificati ceva. Imi pare rau ca totusi exista admini in staff care au bk si macar aceea ar trebui sa stie (ca sa nu mai ridic pretentii si la ceilalti) ca la dino bug nu poti da skill sau combo. Daca in filmuletele pe care u Lance le-ai pus u nu vezi skill si combo de la Sadi, atunci sincer chiar cer 99 pe toate caracterele. Chiar as vrea ca unul dintre cei care si-au dat cu parerea despre filmele astea sa intre in joc, sa-si puna un cal sau fenrir pe el si sa dea un skill in mine, pt ca putinii ani pe care i-am petrecut in mu m-au invatat ca asa ceva nu e posibil. Se poate verifica deasemenea ca Sadi nu a dat sw sau a picat pe tot timpul cs-ului, deci dino bugul nu ar fi putut fi scos. Se ofera totusi cineva sa imi arate si mie practic ceea ce acuzati voi? Cand am zis eu prima oara pe serverul asta ca la cs se foloseste dino bug, am primit replica "si daca se foloseste ce sa facem sa dam ss la toti pe ceva ce nu putem dovedi?'. Se poate dovedi, toata lumea stie ca la dino nu te opresti din ref, DAR NICI NU POTI FOLOSI SKILL SAU COMBO. Ma bucur totusi sa aud ca aceea persoana a facut acum cercetari si e convinsa ca la Sadi e dino. Ei bine daca se simte, chiar astept sa imi arate si mie in joc. Ca drept dovada filmuletele pe care le facusem de atata timp, nici nu au ajuns la cine trebuie, decat in momentul in care le-am trimis eu personal.

Posted

Decizia nu este doar a mea.

Nu eu am intrat sa fac verificarile in joc :) eu doar am facut anuntul ca sa stie lumea ce si cum. Nu de alta dar era mai nasol sa se trezeasca cu el suspendat direct si fara explicatii :)

Posted

pai ce verificari in joc ai facut? explica-ne si noua

la acordarea suspendului lui sadi, nu e nimic concret. "ba a folosit X si Y". cuvintele exploit de bug au sute de semnificatii. pune-ne si noua o demonstratie ceva aici sa vada si ochii nostri

Posted

citesti printre randuri sau nu vrei sa vezi de fapt care e reply-ul meu?

te-am rugat sa imi explici ce s-a testat in joc si sa ne pui o demonstratie practica aici a ceea ce s-a testat. doar nu sunt cretin sa cred pe cuvant filmele lui gunit.

sadi a luat suspend pentru exploit, nu? pai cam saracacios raspunsul tau avand in vedere ca exploiting-ul contine o vasta gama de posibilitati de folosire.

poftim:

Duping

Duplicating items or money.

Lag and disconnection exploits

A game with inadequate lag handling may let players intentionally cause lag for themselves to cause an advantage.[2] Similarly, a game that lets a player disconnect immediately with no consequences may let players exit a game without suffering a loss.

Geometry

Taking advantage of how the game world is built. The map may have holes, or places where one can (with or without buffs or items) do things like walk on walls (still inside the map, yet outside of attack range of hostile entities) where not intended.

Holes

Literal holes in the geometry may allow the player to go places they should not be—such as under the world or inside walls, or even over the sky (in most MMOs, for example, the sky has a "ceiling" which one cannot go through, normally). These may allow one to traverse distances faster and easier than expected. Holes can be used in various situations to sneak around and get behind an opponent, or attack from safe positions where they cannot be attacked back, in both player versus player and player versus environment situations.

Twinking

Taking advantage of design flaws in the game's gearing system in order to appear better than you actually are. Because of the EULA which twinking does not violate, it is very commonly patched in order to prevent such an exploit from posing a serious problem.

Movement speed bugs

These usually allow the player to move faster than intended, such as bunny hopping. Many of these have been embraced by certain games, such as skiing in the Tribes series.

Safe zones

Places where a player can attack with no risk of being attacked back. This is often a form of an exploit in the geometry (terrain) of a game—however, a game may have areas that make players within them safe (especially in PvP games/zones where the opposing faction(s) may not enter)from attack while not disallowing the safe players to attack.

Game mechanics

Taking advantage of the systems that make up the gameplay. A game mechanics exploit isn't a bug—it's working as designed, but at the same time isn't working as intended. Things such as hitting an enemy in a zone then running off, knowing that when the enemy soon despawns you will get full credit for the "kill", as you did 100% of the damage to it (even though the damage didn't kill it).

care din ele l-a folosit sadi si care sunt dovezile + testele efectuate pentru a depista daca filmele sunt adevarate sau nu?

Posted

boom, el nu intra in joc sa faca teste, el e doar .. paper boy :D

Decizia nu este doar a mea.

Nu eu am intrat sa fac verificarile in joc :) eu doar am facut anuntul ca sa stie lumea ce si cum. Nu de alta dar era mai nasol sa se trezeasca cu el suspendat direct si fara explicatii :)

Posted

vad ca am fost interpretat gresit, ori nu m-am exprimat eu corect. n-am zis ca sadi n-a folosit speed, si nu-i sustin nevinovatia, ci ma deranjeaza felul in care s-a tratat situatia cu privire la cazul lui. ori suntem toti playeri ori nu mai suntem. m-a deranjat atitudinea miseleasca a lui gunit de s-a dus cu pm-uri la moderatori ca sa acuze pe cineva de un hack. daca avea ceva de comentat, trebuia postat la plangeri sa se poata apara si prostu asta de sadi. sa vada si ceilalti useri ce se intampla pe jocul asta. nu sa fie lucrat pe la spate, sa i se dea 99 si dupa 16 ore sa intre un moderator sa-i faca un topic in dorul lelii si sa-i zica "fraiere ai luat 99 pentru hack. p@" fara sa-i mai dea drept la replica.

fa-i topic la plangeri, postezi dovezile, il lasi o zi doua sa se apere (asta in cazul in care ar avea ceva de zis) si dupa ii dai 99 daca nu poate combate dovezile aduse impotriva lui.

cazurile gunit si prutus au zeci de pagini, zeci de reply-uri in care s-au adus dovezi si zeci de membri hh care isi aparau caracterele doar jignind (fara dovezi bineinteles), si au stat deschise mult si bine. acum se inchid repede vezi doamne ca mancam din spatiul de pe HDD-u unde-i tinut forumul, cu reply-urile noastre

Posted

Niste masuri se pot lua si aici ? ...

"Meet Player"..pt asa ceva se da ss nu ?

*RAY*

http://www.youtube.com/user/ROSYCICA#p/u/1/R0yKRj5ubtk

Sadi*BK

din pacate nu cred ca se pot lua masuri pentru ca filmuletele alea sunt facute inainte sa se interzica Ellite :nanana:

Si daca tot ne batem in filmulete, sa-l vizualizam si pe cel de mai jos (Barosanu bagat in priza)

Pentru asa ceva a luat 99 Sadi ? Stiti ce aveti de facut...

Guest paraciosu`
Posted

Daca s-ar lua pe bune lucrurile la purecat,cel putin jumatate din top 100 au folosit speed.De ce? Simplu.Unu la mana nepasarea staff-ului de-a lungul atator saptamani de cs si doi la mana...ca merge.Si daca pot,de ce dreq sa nu-l foloseasca? :dance:

Posted

din pacate nu cred ca se pot lua masuri pentru ca filmuletele alea sunt facute inainte sa se interzica Ellite :nanana:

Din cate vad Data înregistrarii:19.11.2010. a contului..deci filmuletele sunt facut poate cu o saptamana sau 2 in urma adik pe 1.11.2010 sau poate cu o zi doua cine stie .. ...Dar pe data de 17.10.2010 a intrat in vigoare regula. de pe 17.10 pana pe 19.11 cate zile sunt ?..

.

Adu dovezi ca sunt facute inainte de 17.10.2010 ...:tiphat:

Edit: Multi au luat ss pt macro ca sau postat singuri si aveau in stanga "meet player" ...

Posted

Din cate vad Data înregistrarii:19.11.2010. a contului..deci filmuletele sunt facut poate cu o saptamana sau 2 in urma adik pe 1.11.2010 sau poate cu o zi doua cine stie .. ...Dar pe data de 17.10.2010 a intrat in vigoare regula. de pe 17.10 pana pe 19.11 cate zile sunt ?..

.

Edit: Multi au luat ss pt macro ca sau postat singuri si aveau in stanga "meet player" ...

of Einstein care esti ia documenteaza-te si afla acum cate luni a fost NewTimes in alianta cu Add!cted.

asta daca tot ne dam grozavi :violent:

Posted

.

tu esti prost, uitete atent in filmulete, adictedu apara castelul, adictedu la avut doar 1 sapt, intrebarea e nu acum cate sapt in urma a fost cs la adicted... ci acum cate luni a fost?

@na ca am postat cu tirexelu deodata.

Posted

of Einstein care esti ia documenteaza-te si afla acum cate luni a fost NewTimes in alianta cu Add!cted.

asta daca tot ne dam grozavi :violent:

Si mai spuneti ca voi sunteti curatzi , stiam cand a luat Add!cted CS-ul ...:tiphat: felicitari ..atat am vrut sa dovedesc ca nici voi nu sunteti curatzi ..si totusi facetzi gura ...spor of topic :tiphat:

Posted

Si mai spuneti ca voi sunteti curatzi , stiam cand a luat Add!cted CS-ul ...:tiphat: felicitari ..atat am vrut sa dovedesc ca nici voi nu sunteti curatzi ..si totusi facetzi gura ...spor of topic :tiphat:

ai inceput sa tipi ca soacra de meet player si alte balarii.. cand filmuletele sunt de acum 2-3 luni minim

de aia am tinut sa te corectez

@ontopic

de cand se posteaza dovezile DUPA suspend? si nici macar in acel topic cu anuntul ca sadi a fost suspendat nu au fost puse a trebuit sa fac eu altul, adica cu chiu cu vai

pai asa s-a ajuns? repet in cazul Prutus (pt ca am obs ca staff-ul insista cu asemanarile) toate fimuletele au fost publice si topicul a avut vreo 6-7 pagini daca nu ma insel

aici s-a dat un suspend pe la spate ca sa zic asa , e normal? cam de toata jena parerea mea

Posted

Alexey, am spus in unele dintre topicurile trecute ca banurile care se vor da pt hacks/exploits se vor da fara drept de apel. Veti fi banati si gata, atunci cand avem dovezi. Cine vrea dovezi le cere si le va primi.

Sadi/Rosy, care ai postat, daca te uiti atent la primul filmulet, vei vedea ca Sadi foloseste weapon skill/combo, dar in acelasi timp ia dmg mov din reflect, se opreste din tras, se impiedica, se indoaie, etc..

La celelalte 2 filmulete situatia se schimba, eu nu am vazut decat TS folosit, nu combo/weapon skill, dar atunci cand ia dmg mov nu il afecteaza, nu se opreste din tras, nu pune picioarele pe pamant, nu se "impiedica", etc asa cum e normal cand ia dmg din reflect.

Suspendul a fost dat pentru exploatarea unui bug, cunoscut de multi dintre voi, desi inoncenti, anume dino bug.

Linu, filmele puse de tine sunt cumva cele din mai 2010?

Posted

Este de la CS din 6 iunie 2010

io zic ca sunt din 30 mai deoarece barosanu e in ally addicted....iar adictedu au avut castel din 30 mai pana pe 6 iunie

Da, ai dreptate undevea in perioada aceea

Topicurile de pe vremea aceea inca mai asteapta un raspuns...

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=365331&view=findpost&p=5133276

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=363954&view=findpost&p=5114756

Posted

vad ca am fost interpretat gresit, ori nu m-am exprimat eu corect. n-am zis ca sadi n-a folosit speed, si nu-i sustin nevinovatia, ci ma deranjeaza felul in care s-a tratat situatia cu privire la cazul lui. ori suntem toti playeri ori nu mai suntem. m-a deranjat atitudinea miseleasca a lui gunit de s-a dus cu pm-uri la moderatori ca sa acuze pe cineva de un hack. daca avea ceva de comentat, trebuia postat la plangeri sa se poata apara si prostu asta de sadi. sa vada si ceilalti useri ce se intampla pe jocul asta. nu sa fie lucrat pe la spate, sa i se dea 99 si dupa 16 ore sa intre un moderator sa-i faca un topic in dorul lelii si sa-i zica "fraiere ai luat 99 pentru hack. p@" fara sa-i mai dea drept la replica.

fa-i topic la plangeri, postezi dovezile, il lasi o zi doua sa se apere (asta in cazul in care ar avea ceva de zis) si dupa ii dai 99 daca nu poate combate dovezile aduse impotriva lui.

cazurile gunit si prutus au zeci de pagini, zeci de reply-uri in care s-au adus dovezi si zeci de membri hh care isi aparau caracterele doar jignind (fara dovezi bineinteles), si au stat deschise mult si bine. acum se inchid repede vezi doamne ca mancam din spatiul de pe HDD-u unde-i tinut forumul, cu reply-urile noastre

referitor la [cRs] si acele filmulete , eu am jucat pe el ca sa nu mai va faceti aluzii cum ca Gunit a jucat pe cont , referitor la pm. si eu as fi procedat la fel , unu dintre motive ti l-a spus ody mai sus , iar al doilea il gasesti in replyul de deasupra mea .

EDIT : care tocmai a fost sters

Posted

bun atunci asteptam si noi raspunsul topicurilor lasate balta (prezente in reply'ul lui boom mai sus) si astea actuale sau alea nu se iau in calcul? si numai facem galagie numai se aduc injurii la adresa playerilor...ca dupa cum vedeti sunt persoane care nu ar mai trebui sa joace de f f ff multa vreme nici un anume cs...

Posted

Alexey, am spus in unele dintre topicurile trecute ca banurile care se vor da pt hacks/exploits se vor da fara drept de apel. Veti fi banati si gata, atunci cand avem dovezi. Cine vrea dovezi le cere si le va primi.

Sadi/Rosy, care ai postat, daca te uiti atent la primul filmulet, vei vedea ca Sadi foloseste weapon skill/combo, dar in acelasi timp ia dmg mov din reflect, se opreste din tras, se impiedica, se indoaie, etc..

La celelalte 2 filmulete situatia se schimba, eu nu am vazut decat TS folosit, nu combo/weapon skill, dar atunci cand ia dmg mov nu il afecteaza, nu se opreste din tras, nu pune picioarele pe pamant, nu se "impiedica", etc asa cum e normal cand ia dmg din reflect.

Suspendul a fost dat pentru exploatarea unui bug, cunoscut de multi dintre voi, desi inoncenti, anume dino bug.

Linu, filmele puse de tine sunt cumva cele din mai 2010?

intrebare de baraj. s-a verificat in log-uri ce gear avea crs pe el la momentul respectiv?

patchhack-ul de care v-am zis, are ca optiune si reflectul, pe langa attack speed increase.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...