Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

PappyGino

Sugestie pentru HH

Recommended Posts

Posted

o sa tinem cont de sugeastia ta daca pana atunci castelul va ramane la HH .

bny. sau un alt admin poate inchide aici .

se pare ca flamurile nu pot fi lipsite nici de aici

Posted

Eu cred ca ar fi interesant sa se faca eventuri :) (de guilda care detine Lot-ul) si castigatorii sa aiba acces acolo 24/48 sau XX zile.

Am tot intrat si mai mereu sunt spoturile goale in Lot.

Posted

rectific: de la o sugestie proasta iara s'a ajuns la intepaturi .

Sugestie proasta nu`i absolut deloc .. :) cum vine mos craciun cu cadouri asa poate sa faca si HH 1 cadou .. :)

Guest CeausescuPresedinte
Posted

felicitari sunteti buti cu toti Gunit are 99 cine va deschide lotu desteptilor hahaha :)) :)) :))

mos craciun nu are cheia ? :)))

Posted

Doamne, ma ingrozesc cata ura poate sa fie pe serverul asta...De la o sugestie buna sa se ajunga iar la atacuri e chiar aiurea...Nu exista oare un subiect deschis aici pe forum in care sa nu apara certuri?

Posted

Doamne, ma ingrozesc cata ura poate sa fie pe serverul asta...De la o sugestie buna sa se ajunga iar la atacuri e chiar aiurea...Nu exista oare un subiect deschis aici pe forum in care sa nu apara certuri?

Ce sa faci dak lumea e plina de orgoliu .. :) app igg discutia era inainte sa ia G 99 dar u esti bot si te bagi k musca`n lapte.. ! :)

Posted

e grav ... sa inchida un moderator topicul ... nu se poate face nimic cu voi .... :violent:

:banghead:

Ms pt "closed topic"

dk vi s`a parut o sugestie proasta ...sa fiti sanatosi ...dar nu e ...

Posted

e grav ... sa inchida un moderator topicul ... nu se poate face nimic cu voi .... :violent:

:banghead:

Ms pt "closed topic"

dk vi s`a parut o sugestie proasta ...sa fiti sanatosi ...dar nu e ...

Astia sunt oamenii ....................

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...