PappyGino Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Ce ar fii sa lasati LOT deschis pentru toti ? Ca n`a ..oricum HH s`a cam injumatatit ...? :tiphat:
Guest Tsu48 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Ce ar fii sa lasati LOT deschis pentru toti ? Ca n`a ..oricum HH s`a cam injumatatit ...? :tiphat: Sa nu intre oamenii cu cei 7 ani de acasa sa inceapa sa dea pk-uri :)
bunny Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Sa nu intre oamenii cu cei 7 ani de acasa sa inceapa sa dea pk-uri :) Deci tu doresti sa-ti intre in lot persoane care n-au cei 7 ani de-acasa. :D Sau poate erai ironic, anyway permban!
TheNight Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 ar fii o idee buna pt ca nu cred ca ar venii honey'u si acc'urile acum chiar numai au valoare (am vaz global cu gloves hyon pe 400 mil zen)
PappyGino Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 eu am dat 1mil zen pe helm anubis ... asa ca ... chiar lot nu prea mai are valoare ...
tranced Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 daca imi aduc bine aminte honey a lasat de mai multe ori deschis cand ancientele chiar aveau valoare asta iarna 1 mil zen de rasul curcii :))... pe asta n-o stiam
BaroSica Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Cred ca o sa fie pe 24, 25 decembrie deschis.De lasat dechis tot timpu...nici gand. Noi unde o sa ne crestem carcaterele cand dam rr(afk)?
Lancelot Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Macar in perioada sarbatorilor mai zgarcitilor :D
PappyGino Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 si daca s`ar putea impune si o chestie la lvl`ul celor care intra e si mai ok .... ceva gen : peste lvl 300 nu mai poti sa intrii ..
Trish Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 si daca s`ar putea impune si o chestie la lvl`ul celor care intra e si mai ok .... ceva gen : peste lvl 300 nu mai poti sa intrii .. nu se poate impune o asemenea regula deci se va merge pe regula "legea junglei" , dar daca se vor mai gasi si oameni cu bun simt poate nu o sa se ajunga chiar asa departe .
PappyGino Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Cred ca o sa fie pe 24, 25 decembrie deschis.De lasat dechis tot timpu...nici gand. Noi unde o sa ne crestem carcaterele cand dam rr(afk)? cati de la voi dau rr in acelasi timp ? eu nu cred k v`a fi full tot timpul ...oricum ... se poate pune conditie ! HH & Ally access direct la unul din spoturile mari ... sa nu se puna prblm de pk la voi (numai sa nu dai pk lu unu si sa lasi spotu lu altu) ... Daca se vrea se poate ... Eu va parasesc pana mai tarziu ! O zi buna ! :tiphat:
BaroSica Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 cati de la voi dau rr in acelasi timp ? eu nu cred k v`a fi full tot timpul ...oricum ... se poate pune conditie ! HH & Ally access direct la unul din spoturile mari ... sa nu se puna prblm de pk la voi (numai sa nu dai pk lu unu si sa lasi spotu lu altu) ... Daca se vrea se poate ... Eu va parasesc pana mai tarziu ! O zi buna ! :tiphat: Unu daca da rr poate sa lese linistit afk pe orice spot fara sa primeasca pk...daca facem cum zici tu, poate sa`i dea oricine pk
PappyGino Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 nu mai stiu exact cum este harta LOT ...n`am mai fost de mult inauntru dar se poate pune o chestie ... sa se interzica altor playeri din afara HH & Ally sa stea pe ultimile 3 spoturi ...dau un exemplu ! Sau pur si simplu se poate lasa deschis fara nici o regula !!!
al3xandru Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 nu mai stiu exact cum este harta LOT ...n`am mai fost de mult inauntru dar se poate pune o chestie ... sa se interzica altor playeri din afara HH & Ally sa stea pe ultimile 3 spoturi ...dau un exemplu ! Sau pur si simplu se poate lasa deschis fara nici o regula !!! asa cva nu se poate pune sa fim seriosi :)) ori e deschis ori inchis. personal nu mi se pare mare smecherie lotul e bun cand dai rr si cam atat..ancienturile cad destul de rar si acum nu mai au valoare deci nu vad cu ce var incalzi ca intrati 1-2 zile +ca mi se pare stupid topic aici facandu`se propuneri pentru serv...nu pentru anumite aliante/guilde.
Brotherhod Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Cum spunea si baro, cred ca o sa fie pe 24, 25 decembrie pe 30, 31 poate si pe 1 deschis. ....insa tot timpul sa fie deschis nu cred ...mai e si boss-ul care din el pica Iteme din +5 ... Eu unu nu as fi deacord inca mai sunt persoane care stau afk in lot si dau rr-uri ..cum sunt eu afk 24 din 24 ...nu mi-ar place sa primesc pk :tiphat:
Guest N0n/\m3 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 24 25 da se poate.... da asa... la munca nu la intins mana:))
PappyGino Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Cum spunea si baro, cred ca o sa fie pe 24, 25 decembrie pe 30, 31 poate si pe 1 deschis. ....insa tot timpul sa fie deschis nu cred ...mai e si boss-ul care din el pica Iteme din +5 ... Eu unu nu as fi deacord inca mai sunt persoane care stau afk in lot si dau rr-uri ..cum sunt eu afk 24 din 24 ...nu mi-ar place sa primesc pk :tiphat: cum am spus si mai sus ... sa fie interzis PK`ul asupra Ally HH .... knd s`a dat PK asupra cuiva din HH ... sa se inchida... :tiphat:
Brotherhod Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 cum am spus si mai sus ... sa fie interzis PK`ul asupra Ally HH .... knd s`a dat PK asupra cuiva din HH ... sa se inchida... :tiphat: Vezi tu ...avand in vedere ca sunt cateva divergente intre guilde imposibil sa nu dai pk la cineva si atunci ce faci inchizi Lotul ? ....iti garantez eu ca nu ar tzine o zi Lotul, cum spui tu .
TheNight Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 sunt playeri mici ma care ar venii ca nu cred ca ar intra eu sau ally'u honey acolo...pnm ce cadou mai este pe 24 sau 25 ca oricum itemele alea numai valoreaza nimic....ganditi absurd zau
Guest bogdan87 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 cum am spus si mai sus ... sa fie interzis PK`ul asupra Ally HH .... knd s`a dat PK asupra cuiva din HH ... sa se inchida... :tiphat: eu is primu care vin si golesc lotul :)) aa si de unde stiti ca o sa fie Cs tot la HH de Craciun? iar va folositi de programe la CS? :crazy:
tranced Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Vezi tu ...avand in vedere ca sunt cateva divergente intre guilde imposibil sa nu dai pk la cineva si atunci ce faci inchizi Lotul ? ....iti garantez eu ca nu ar tzine o zi Lotul, cum spui tu . va cuprinde paranoia sincer...cand a deschis honey si voi cred ca ati venit cu pk-uri evident nu a murit nimeni din cauza asta :dooh: doar divergentele erau si atunci
_uNu_ Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 de la o sugestie iara sa ajuns la intepaturi :-"