Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Jardel

sugestie ceas

Recommended Posts

Posted

Am observat ca au fost mai multe probleme reglate de ceas... odata ce acest server e romanesc propun ca toti sa isi potriveasca ceasu dupa ora Romaniei . printurile care sunt facute cu ceasu decalat sa nu fie valabile

Closed dak sa mai pus problema asta

Posted

Am observat ca au fost mai multe probleme reglate de ceas... odata ce acest server e romanesc propun ca toti sa isi potriveasca ceasu dupa ora Romaniei . printurile care sunt facute cu ceasu decalat sa nu fie valabile

Contra

Posted

Contra

pai asa pot sa fac si eu print cu spotu gol .. dupa vi tu pe spot eu revin pe spot si te iau cu no ks iar poza ta nu e valabila ca e mai tarziu :P.. intelegi?

si dau ss la jumate de server:))

Posted

nu vrei sa avem si steagul Romaniei pe descop?

CONTRA

@si inca ceva ,nu mai veni cu idei pe bani altora ,asta e PCul meu si eu pun ce ora vreau eu :tiphat:

Posted

nu vrei sa avem si steagul Romaniei pe descop?

CONTRA

@si inca ceva ,nu mai veni cu idei pe bani altora ,asta e PCul meu si eu pun ce ora vreau eu :tiphat:

pui ce ora vrei si iei ban.

ps cat timp nu are ora corecta nu conteaza ca are ora nu stiu carei tari sau ca nu`i mere ceasu ia ss. ca asa pun si eu ceasu cum vreau muschiul meu si ma folosesc de asta

Posted

daca eu acum sunt pe spot singur si fac print imi apare orea mea 10/20 tu daca vi cu ceasul tau 11/20 sau 9/20 ce rezolvi daca nai print cu spotul gol?

tu cand postezi pe forum o plangere ,GMu vede ce ip ai si isi da seama de ce ora lu x e +-1ora fata de Romania

Guest kreeper
Posted

Sa va explic eu cum sta treaba, deci eram acolo vb cu ora romaniei, si imi explica ea cum are 60 minute... 3600 secunde, si tu acuma vrei sa ii dau la pc mare capac sa-i tauie +2ore GMT, pana il julesc la secunde si la milisecunde , pai traiasca familia ta eu m-am chinui foarte mult sa imi reglez ceasu si tu ma pui sa il julesc?

Posted

Sa va explic eu cum sta treaba, deci eram acolo vb cu ora romaniei, si imi explica ea cum are 60 minute... 3600 secunde, si tu acuma vrei sa ii dau la pc mare capac sa-i tauie +2ore GMT, pana il julesc la secunde si la milisecunde , pai traiasca familia ta eu m-am chinui foarte mult sa imi reglez ceasu si tu ma pui sa il julesc?

=)))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...