Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Perla

Sugestie

Recommended Posts

Posted

De cand s-a interzis elite nu mai au "playerii" sign sa se inscrie la CS.

E foarte greu sa dam pick up.Si ca sa nu ramanem cu sechele sau sa avem cosmaruri de la atata pick up sugerez

-sa ne apara sign direct in inventory

Ori suntem comozi ori nu mai suntem :P

Guest kreeper
Posted

De cand s-a interzis elite nu mai au "playerii" sign sa se inscrie la CS.

E foarte greu sa dam pick up.Si ca sa nu ramanem cu sechele sau sa avem cosmaruri de la atata pick up sugerez

-sa ne apara sign direct in inventory

Ori suntem comozi ori nu mai suntem :P

Deci sa va povestesc... eu eram acolo pe spot kanturu3 ultimul , pe spot erau 8 mobi , ma uit urat la unu si ma bag intre ei si le dau mare capac sa le tiue si mor 4 dintre ei si 3 erau loviti la nasuc, la gurita si l-a buzisoara, dupa care lesina de ras, si mai ramane unu la care ii dau perversa ca pe targu ocna. Apoi ma uit in inventar si nu e nici un sign, pai ori pica sign ori nu mai pica...? Ce e asta? ori suntem corecti ori numai suntem. Ma duc in arena tark bk, si apostez 2-3 mobi in speranta si cu scopul obtinerii de sign, dupa 10 minute pica 1 sign , cand sa dau pick scrie "you fail to pick up" , pai ori dam pick up ori nu mai dam deloc.

Mai tarziu ma duc in fata blocului sa joc un tenis o ora ... 60 minute.... 3600 secunde, dupa care si prin urmarea faptului ca e nevoie de sign ma intorc back in arena... apoi sa-i chiss in freza de mobi ca nu mai pica sign. Mai merg prin arena, dupa care un bk ma aposteaza cu un pk... eu m-am chinuit foarte mult sa fac bk-ul full, el mi-a dat de m-a julit. Apoi stii ce pleaca de aici? Perversa ca pe targu ocna .. in 30 secunde e dauna totala :)) pai ori suntem nesimtiti ori nu mai suntem, si ma intorc la sign, si asa tot nu pica macar noi sa fim sanatosi.

Mai bine bagam toti elite, ori suntem hackeri ori nu mai suntem. Ori luam suspend toti , ori nu mai luam niciunu.

Posted

nu recunosc nimic. eu sunt sign-u care a cazut pe spotu lu old. n-a reusit sa ma prinda. i-a dat fail pick up. pai cum puii mei sa nu ii dea fail pick up daca e regulamentu de asa natura? nici clickeru nu-l mai asculta cu regulamentu asta frate. cum sa te uiti urat la un sign si sa te oftici pe el ca nu iti intra in inventar? trebuie sa fii tampit dom'le. deja eu, ca sign veritabil, ma bip pe clickeru lor. eu ca sign, respect regulamentu frate. deci sa nu va faceti iluzii ca o sa apar la vreunu in inventar, daca aveti clickeru ala nesimtit.

cu respect, signul buclucash :tiphat:

LE: ori sunt sign, ori nu mai sunt :D

LE2: newname, sper ca ai inteles. fara nici o suparare, da eu la nici unul din cei cinci membri de pe spot n-am sa ma duc daca au clickerul ala nesimtit.

Posted

Deci sa va povestesc... eu eram acolo pe spot kanturu3 ultimul , pe spot erau 8 mobi , ma uit urat la unu si ma bag intre ei si le dau mare capac sa le tiue si mor 4 dintre ei si 3 erau loviti la nasuc, la gurita si l-a buzisoara, dupa care lesina de ras, si mai ramane unu la care ii dau perversa ca pe targu ocna. Apoi ma uit in inventar si nu e nici un sign, pai ori pica sign ori nu mai pica...? Ce e asta? ori suntem corecti ori numai suntem. Ma duc in arena tark bk, si apostez 2-3 mobi in speranta si cu scopul obtinerii de sign, dupa 10 minute pica 1 sign , cand sa dau pick scrie "you fail to pick up" , pai ori dam pick up ori nu mai dam deloc.

Mai tarziu ma duc in fata blocului sa joc un tenis o ora ... 60 minute.... 3600 secunde, dupa care si prin urmarea faptului ca e nevoie de sign ma intorc back in arena... apoi sa-i chiss in freza de mobi ca nu mai pica sign. Mai merg prin arena, dupa care un bk ma aposteaza cu un pk... eu m-am chinuit foarte mult sa fac bk-ul full, el mi-a dat de m-a julit. Apoi stii ce pleaca de aici? Perversa ca pe targu ocna .. in 30 secunde e dauna totala :)) pai ori suntem nesimtiti ori nu mai suntem, si ma intorc la sign, si asa tot nu pica macar noi sa fim sanatosi.

Mai bine bagam toti elite, ori suntem hackeri ori nu mai suntem. Ori luam suspend toti , ori nu mai luam niciunu.

cel mai tare :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:

Posted

a! si era sa uit. deja ma ia cu calduri cand ma gandesc. pai cum dom'le? sa ma prinda ala pe mine si dupa sa ma bage in NPC? la uratu ala din valley of loren? ati innebunit la cap?? pai dupa ce ca se screme mobu ala sa ma scoata afara, ala vrea sa ma ia cu japca de pe spot cu clickeru nesimtit, toti se bat pe mine pe global, toti plang dupa mine cand ma pierd, ma mai dau si la trade si tot eu sa stau linistit sa astept sa ma bage in NPC? fac iu ol biciz! nu mai stau de acu. o sa jucam prinselea ce puii mei. eu inteleg ca daca eu nu va vreau voi ma vreti, dar deja e exploatare frate!

rog adminii sa ia masuri. ma simt violat de atitudinea jucatorilor din ziua de azi.

PS pentru jucatorii cu clicker nesimtit: va bag in NPC

PS pentru bibicu de mai sus: pai tu tii cu ala de ma vaneaza ba? de ala care sta sa ma prinda cu japca? n-ai sa ma mai puchi de acu. p@

Posted

nu-i adevarat. eu sunt signu veritabil. insa sunt de acord cu ce a zis. subscriu si semnez.

Posted

pro:P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...