Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Mike Tyson

un pic de ajutor..

Recommended Posts

Guest Mike Tyson
Posted

Salut,am si eu o problema..:| intru in joc ma loghez ,intru pe caracter...dupa ceva timp imi iese din joc:(...ma poate ajuta careva??

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Iese la un interval regulat de timp? Ai incercat sa stergi jocul, sa il downloadezi din nou? Cu ultimul patch ?

Opreste anti virus si deschide jocul - observa daca mai iese. Fa acelasi lucru si cu firewal-ul .

Pune si detalii privind configuratia sistemului tau.

Guest Mike Tyson
Posted

Iese la un interval regulat de timp? Ai incercat sa stergi jocul, sa il downloadezi din nou? Cu ultimul patch ?

Opreste anti virus si deschide jocul - observa daca mai iese. Fa acelasi lucru si cu firewal-ul .

Pune si detalii privind configuratia sistemului tau.

imi face treaba asta numai dupa ce inchid monitorul,am sters jocu si l-am instalat iar,si de cand am instalat iar a inceuput sa am problema asta,acum am luat un pach mai mik nu ala de 350 l-am luat pe ala de 312 sa incerc si cu ala sa vad daca patesc la fel...ca aveam o problema cand mergeam prin lorencia ca sa ajung crywolf mi se bloca si imi iesea..si cand voiam sa intru iar imi dadea erroare1....

Posted

vezi sa nu fie setat sa intre in stand by dupa o perioada de timp,daca ai conexiune rds pppoe aia cade in momentu in care intra pc-u in stand by

Guest Mike Tyson
Posted

ce calculator ai? inchizi monitorul in ce sens? apesi pe buton, sau ai laptop si inchizi capacul?

te referi la ce componente am la el??apas butonu de oprire la monitor(adica sa stingi monitoru de tot ).....

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...